Sitenin sağında bir giydirme reklam

Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Kısacası takıntı hastalığı

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.11.2023 - 23:49, Güncelleme: 29.11.2023 - 23:49 3316+ kez okundu.
 

Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Kısacası takıntı hastalığı

Şükürler olsun ki, Kozlu’da da böyle bir Obsesif Kompulsif Bozukluk sahibi siyasetçimiz var.
Bu hastalığa yakalanmış kişi siyasete merak salmışsa, takıntısı uğruna her koltuğa, her makama aday olur.Siyasi duruşu varmış gibi görüntü verip, takıntılı olduğu düşünce ve ideali uğruna her siyasi görüşten partinin kapısını çalmaktan geri durmaz. Düzgün bir siyasi duruş sergileme gayreti gösteren Ailesini ya da yakınlarını düşünmez. Takıntısı uğruna herkesin onun hastalıklı düşüncelerine hizmet etmesini, hatalarına doğru demesini bekler. Şükürler olsun ki, Kozlu’da da böyle bir Obsesif Kompulsif Bozukluk sahibi siyasetçimiz var. Rüzgâr gülü gibi her yöne dönüyor, her makama aday, her koltuğa talip. Sanki dersin bulunmaz hint kumaşı. Ego küpü,kibir tavan yapmış, megaloman. Eniştesinin lüks aracı ile gariban sanayi işçisinin ayağına gidip oy isteyecek kadar gösteriş budalası. Takıntı yapmış, illa bir şey olacak. Ama Zonguldak’ın parlayan yıldızı Kozlu İlçesi, böyle takıntılı ne idüğü belli olmayan, kerameti kendinden menkul hasta ruhlulara teslim edilemeyecek kadar kıymetli. Ha birde bunların kıçlarındaki açıktan haberi yok! Ya da var ama milleti aptal öğrenemez sanıyorlar. TV’deki fenomen mafya dizisi Kurtlar Vadisinin başrol karakteri Polat Alemdar’ın bir sözü vardı; ‘İki kişinin bildiği sır değildir’ diyordu… İşte kamu adına denetim görevi yapan bir basın kuruluşu sahibi olarak böyle arkasındaki açığı unutup topluma mal olan makamlara talip olan fırıldaklara günü vakti geldiğinde yasalar çerçevesinde haddini bildirmeyi kendimize görev addetmişiz. Zamanını bekliyoruz…
Şükürler olsun ki, Kozlu’da da böyle bir Obsesif Kompulsif Bozukluk sahibi siyasetçimiz var.

Bu hastalığa yakalanmış kişi siyasete merak salmışsa, takıntısı uğruna her koltuğa, her makama aday olur.Siyasi duruşu varmış gibi görüntü verip, takıntılı olduğu düşünce ve ideali uğruna her siyasi görüşten partinin kapısını çalmaktan geri durmaz. Düzgün bir siyasi duruş sergileme gayreti gösteren Ailesini ya da yakınlarını düşünmez. Takıntısı uğruna herkesin onun hastalıklı düşüncelerine hizmet etmesini, hatalarına doğru demesini bekler.
Şükürler olsun ki, Kozlu’da da böyle bir Obsesif Kompulsif Bozukluk sahibi siyasetçimiz var.
Rüzgâr gülü gibi her yöne dönüyor, her makama aday, her koltuğa talip.
Sanki dersin bulunmaz hint kumaşı.
Ego küpü,kibir tavan yapmış, megaloman. Eniştesinin lüks aracı ile gariban sanayi işçisinin ayağına gidip oy isteyecek kadar gösteriş budalası.
Takıntı yapmış, illa bir şey olacak.
Ama Zonguldak’ın parlayan yıldızı Kozlu İlçesi, böyle takıntılı ne idüğü belli olmayan, kerameti kendinden menkul hasta ruhlulara teslim edilemeyecek kadar kıymetli.
Ha birde bunların kıçlarındaki açıktan haberi yok!
Ya da var ama milleti aptal öğrenemez sanıyorlar.
TV’deki fenomen mafya dizisi Kurtlar Vadisinin başrol karakteri Polat Alemdar’ın bir sözü vardı; ‘İki kişinin bildiği sır değildir’ diyordu…
İşte kamu adına denetim görevi yapan bir basın kuruluşu sahibi olarak böyle arkasındaki açığı unutup topluma mal olan makamlara talip olan fırıldaklara günü vakti geldiğinde yasalar çerçevesinde haddini bildirmeyi kendimize görev addetmişiz.
Zamanını bekliyoruz…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.