Sitenin sağında bir giydirme reklam

MERVE ARSLAN DEMİR LEYDİ OLMAYA ÖZENİYOR!

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.12.2023 - 09:43, Güncelleme: 17.12.2023 - 09:43 4460+ kez okundu.
 

MERVE ARSLAN DEMİR LEYDİ OLMAYA ÖZENİYOR!

Zonguldak’ın Kozlu ilçesi CHP’li genç İlçe Başkanı Merve Arslan’ın uygulamaları ile ilgili duyulan rahatsızlık ve parti içi eleştiriler her geçen gün artıyor.
Zonguldak’ın Kozlu ilçesi CHP’li genç İlçe Başkanı Merve Arslan’ın uygulamaları ile ilgili duyulan rahatsızlık ve parti içi eleştiriler her geçen gün artıyor. Arslan’ın Demir Leydi lakabı ile tanınan eski Birleşik Krallık Başbakanı Margaret Thatcher’e özendiğini ancak ‘Değişim’ sloganı ile birlikte yola çıktığı insanları yolda bulduklarına değiştiren bir anlayış ile yöneten değil, talimat ile görev yapan, yönetilen bir başkan haline dönüştüğünü dile getiren bazı partililer, Arslan’ın bu tavırlarından ötürü yönetim kademelerinden istifalar gerçekleştiğini dile getiriyorlar. KOZLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖN SEÇİMLE BELİRLENMELİ! 31 Mart 2024 günü gerçekleştirilecek olan Kozlu Belediye Başkanlığı seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi’ne teveccühün yüksek olduğu bu dönemde süreci İlçe başkanı olarak sağlıklı yürütemediğini söyleyen partililer, İl Başkanlığında alınan ve Genel Merkeze iletilen, Zonguldak Belediye Başkanının Ön seçimle belirlenmesi kararı gibi Kozlu’da da mutlaka adayın ön seçim ile belirlenmesi yönünde bir karar alınması gerektiğini söylüyorlar. EN GARANTİ MECLİS ÜYESİ ENİŞTESİ Mİ? Çiçeği burnunda genç İlçe Başkanı’nın seçim sürecini yönetme konusunda başarısızlığını eleştiren ve durumdan rahatsız olup partiden kopma noktasına gelen partililer, CHP’nin yerelde iktidar olmaya susadığı ve CHP’nin Kozlu Belediyesi’ni kazanmaya en yakın olduğu şu zamanda Başkan adayı kadar Meclis üyelerinin de kimlerden oluştuğu konusunun önemli olduğunu, dört dörtlük bir başkan adayı ile seçime gidilse dahi yetersiz meclis üyesi adayları ile bu seçimin kazanamayacağını dile getiren partililer, Arslan’ın eniştesine meclis üyesi aday başvurusu yaptırdığını, sıralamasının Arslan hakkındaki iddiaları doğrulayacağını ileri sürdüler.(OHG)
Zonguldak’ın Kozlu ilçesi CHP’li genç İlçe Başkanı Merve Arslan’ın uygulamaları ile ilgili duyulan rahatsızlık ve parti içi eleştiriler her geçen gün artıyor.

Zonguldak’ın Kozlu ilçesi CHP’li genç İlçe Başkanı Merve Arslan’ın uygulamaları ile ilgili duyulan rahatsızlık ve parti içi eleştiriler her geçen gün artıyor.

Arslan’ın Demir Leydi lakabı ile tanınan eski Birleşik Krallık Başbakanı Margaret Thatcher’e özendiğini ancak ‘Değişim’ sloganı ile birlikte yola çıktığı insanları yolda bulduklarına değiştiren bir anlayış ile yöneten değil, talimat ile görev yapan, yönetilen bir başkan haline dönüştüğünü dile getiren bazı partililer, Arslan’ın bu tavırlarından ötürü yönetim kademelerinden istifalar gerçekleştiğini dile getiriyorlar.

KOZLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖN SEÇİMLE BELİRLENMELİ!

31 Mart 2024 günü gerçekleştirilecek olan Kozlu Belediye Başkanlığı seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi’ne teveccühün yüksek olduğu bu dönemde süreci İlçe başkanı olarak sağlıklı yürütemediğini söyleyen partililer, İl Başkanlığında alınan ve Genel Merkeze iletilen, Zonguldak Belediye Başkanının Ön seçimle belirlenmesi kararı gibi Kozlu’da da mutlaka adayın ön seçim ile belirlenmesi yönünde bir karar alınması gerektiğini söylüyorlar.

EN GARANTİ MECLİS ÜYESİ ENİŞTESİ Mİ?

Çiçeği burnunda genç İlçe Başkanı’nın seçim sürecini yönetme konusunda başarısızlığını eleştiren ve durumdan rahatsız olup partiden kopma noktasına gelen partililer, CHP’nin yerelde iktidar olmaya susadığı ve CHP’nin Kozlu Belediyesi’ni kazanmaya en yakın olduğu şu zamanda Başkan adayı kadar Meclis üyelerinin de kimlerden oluştuğu konusunun önemli olduğunu, dört dörtlük bir başkan adayı ile seçime gidilse dahi yetersiz meclis üyesi adayları ile bu seçimin kazanamayacağını dile getiren partililer, Arslan’ın eniştesine meclis üyesi aday başvurusu yaptırdığını, sıralamasının Arslan hakkındaki iddiaları doğrulayacağını ileri sürdüler.(OHG)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.