Sitenin sağında bir giydirme reklam

KUTAYER CUMHUR İTTİFAKINI SERT ELEŞTİRDİ

Siyaset 27.07.2023 - 09:48, Güncelleme: 27.07.2023 - 09:55 12907+ kez okundu.
 

KUTAYER CUMHUR İTTİFAKINI SERT ELEŞTİRDİ

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik tablo, hayat pahalılığı ve başta akaryakıt olmak üzere ard arda yapılan ağır zamları işaret ederek iktidarı ve iktidarın ekonomik programına destek veren Cumhur ittifakı üyesi partileri sert sözlerle eleştirdi.
Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik tablo, hayat pahalılığı ve başta akaryakıt olmak üzere ard arda yapılan ağır zamları işaret ederek iktidarı ve iktidarın ekonomik programına destek veren Cumhur ittifakı üyesi partileri sert sözlerle eleştirdi. Kutayer yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi, Bu ellerini kaldıranlar var ya vaat ettiklerini değil, vaat etmediklerini hayata geçiriyor. Saygı değer hemşerilerim; Bugün tarihi bir âna şahitlik ettik. Tarihe not düşmek adına konuyu sizinle paylaşıp istiyorum. Bugün Mecliste, Saadet Gelecek Chp İyi Parti Demokrat Parti Deva Partisi milletvekillerinin talebi ile fahiş vergi zamlarının geri çekilmesi ve emekli maaşına zam verilmesini içeren kanun teklifinin görüşülmesi için Olağan üstü toplantıya çağırdık ve meclisi toplandı. Bilin bakalım ne oldu? AKP MHP BBP Yeniden Refah Hüdapar vekilleri herzamanki gibi yine ret ettiler. 20 yılın kötü ekonomi yönetiminin bedelini millete ödetmeye devam edeceklerini söylediler. Buradan milletimize soruyorum bunlar seçimlerde ne vaat ettiler? Vergileri artıracağız, mazotu artıracağız emekliye zam vermeyeceğiz,  1 derece çalışan ve emekli memura 3600 ek göstergeyi vermeyeceğiz diye vaat ettilermi? Etmediler. Hepsini vereceğiz hepsini yapacağız dediler, yaparsa Akp yapar dediler. Türkiye şaha kalkacak , dünyanın en iyi ekonomisine sahip olacağız, gabarda petrol bulduk mazot düşecek, karadenizde doğalgaz bulduk gaz beleş olacak dediler. Ama Cumhur ittifakı adayı erdoğan ve ortaları seçimden sonra neyaptı aşırı derecede vergi artışı ve zam yaptı. Mazot 22 TL den 33 TL ye Euro 19 TL den 29 TL ye Dolar 18 TL den 28 TL ye MTV yüzde yüz arttı. Damga harç yüzde 50 arttı. Enflasyon fırladı gitti. Ancak; Söz verdikleri halde, Emekliye zam vermediler. Bakur emeklilik primi 7200 e düşüreceğiz dediler ama yapmadılar. Emekli ve çalışan 1 derece memurlardan yaklaşık 300 bin kişiye söz verdiler 3600 ek göstergeyi vermediler. Ama vaad etmedikleri halde zamları ve vergi artışlarını süper yaptı. Bu anlamda Ülkemiz süper yükseliyor. Peki ülkemiz hangi konuda yükseliyor vaat etmedikleri halde vergi ve zamları artırmakta yükseliyor. Bizde bugün meclise bu zamların ve artışların geri çekilmesi konusunda kanun teklifi sunduk. Ama maalesef AKP, MHP, BBP, Yeniden Rerah, Hüdapar vekilleri tarafından ret edildi. Biz tarihe not düştük. İki kat vergi artışlarının geri çekilmesini halkın üstünden bu yükün alınmasını talep ettik ama ikdidar ne dedi, biz 20 yıllık kötü ekonomi yönetimimizin bedelini millete ödeteceğiz  "Daha bunlar iyi günleriniz." Bizde diyoruz ki " daha bunlar iyi günlerimiz." Gerisini siz düşünün...
Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik tablo, hayat pahalılığı ve başta akaryakıt olmak üzere ard arda yapılan ağır zamları işaret ederek iktidarı ve iktidarın ekonomik programına destek veren Cumhur ittifakı üyesi partileri sert sözlerle eleştirdi.

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik tablo, hayat pahalılığı ve başta akaryakıt olmak üzere ard arda yapılan ağır zamları işaret ederek iktidarı ve iktidarın ekonomik programına destek veren Cumhur ittifakı üyesi partileri sert sözlerle eleştirdi.

Kutayer yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi,

Bu ellerini kaldıranlar var ya vaat ettiklerini değil, vaat etmediklerini hayata geçiriyor.

Saygı değer hemşerilerim;

Bugün tarihi bir âna şahitlik ettik.

Tarihe not düşmek adına konuyu sizinle paylaşıp istiyorum.

Bugün Mecliste, Saadet Gelecek Chp İyi Parti Demokrat Parti Deva Partisi milletvekillerinin talebi ile fahiş vergi zamlarının geri çekilmesi ve emekli maaşına zam verilmesini içeren kanun teklifinin görüşülmesi için Olağan üstü toplantıya çağırdık ve meclisi toplandı.

Bilin bakalım ne oldu?

AKP MHP BBP Yeniden Refah Hüdapar vekilleri herzamanki gibi yine ret ettiler.

20 yılın kötü ekonomi yönetiminin bedelini millete ödetmeye devam edeceklerini söylediler.

Buradan milletimize soruyorum bunlar seçimlerde ne vaat ettiler?

Vergileri artıracağız, mazotu artıracağız emekliye zam vermeyeceğiz,  1 derece çalışan ve emekli memura 3600 ek göstergeyi vermeyeceğiz diye vaat ettilermi? Etmediler. Hepsini vereceğiz hepsini yapacağız dediler, yaparsa Akp yapar dediler.

Türkiye şaha kalkacak , dünyanın en iyi ekonomisine sahip olacağız, gabarda petrol bulduk mazot düşecek, karadenizde doğalgaz bulduk gaz beleş olacak dediler.

Ama Cumhur ittifakı adayı erdoğan ve ortaları seçimden sonra neyaptı aşırı derecede vergi artışı ve zam yaptı.

Mazot 22 TL den 33 TL ye

Euro 19 TL den 29 TL ye

Dolar 18 TL den 28 TL ye

MTV yüzde yüz arttı.

Damga harç yüzde 50 arttı.

Enflasyon fırladı gitti.

Ancak; Söz verdikleri halde,

Emekliye zam vermediler.

Bakur emeklilik primi 7200 e düşüreceğiz dediler ama yapmadılar.

Emekli ve çalışan 1 derece memurlardan yaklaşık 300 bin kişiye söz verdiler 3600 ek göstergeyi vermediler.

Ama vaad etmedikleri halde zamları ve vergi artışlarını süper yaptı.

Bu anlamda Ülkemiz süper yükseliyor. Peki ülkemiz hangi konuda yükseliyor vaat etmedikleri halde vergi ve zamları artırmakta yükseliyor.

Bizde bugün meclise bu zamların ve artışların geri çekilmesi konusunda kanun teklifi sunduk. Ama maalesef AKP, MHP, BBP, Yeniden Rerah, Hüdapar vekilleri tarafından ret edildi.

Biz tarihe not düştük. İki kat vergi artışlarının geri çekilmesini halkın üstünden bu yükün alınmasını talep ettik ama ikdidar ne dedi, biz 20 yıllık kötü ekonomi yönetimimizin bedelini millete ödeteceğiz  "Daha bunlar iyi günleriniz."

Bizde diyoruz ki " daha bunlar iyi günlerimiz."

Gerisini siz düşünün...

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.