Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU'DA KATMERLİ RANT

Kozlu 06.10.2016 - 16:24, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3851+ kez okundu.
 

KOZLU'DA KATMERLİ RANT

Kamuoyundan 'Kozlu İmar Rantı Merkezi Oldu' şeklinde gelen tepkilere kulaklarını tıkayan AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin kent merkezinde gerçekleştirmeye çalıştığı İmar Revizyonları ve Özel İmar uygulamaları ile kamuoyunu şok etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Belediye Meclisi kararı ile Kozlu İlçe Merkezinde yıkılan iki katlı binanın yerine parsel bazında imar düzenlemesi yaparak 16 Kat özel imar veren Ertan Şahin ve AKP'li Belediye Meclis üyeleri kamuoyundan gelen tepkiler ve askı süresindeki itirazlara rağmen konuyu 03Ekim 2016 tarihinde toplanan meclis gündemine yeniden getirdiler. Herkes Şahin ve ekibinin yaptığı yanlıştan geri döneceğini, alüvyonlu daha önceden dere yatağı olan mevkide, üstelik FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bir işyerine devlet tarafından el konulan ve tüm şirketleri Devlet tarafından incelemeye tabi olan iş adamının ortağı olduğu arsaya verdiği 16 kat özel imarı iptal edeceğini düşünürken, Şahin ve AKP'li Meclis üyeleri daha büyük bir skandala imza attılar! 16 KATLIK RANT AZ GELDİ KATMERLİ RANT TALEBİ MECLİSTEN GEÇTİ AKP'li Meclis üyelerinin oyları ile Meclisten geçen yeni düzenleme ile Ertan Şahin ve AKP'li Meclis üyeleri bir taşta iki kuş vurmayı mı hesap ettiler?     Ertan Şahin ve AKP'li Belediye Meclis üyeleri, hem yakın oldukları iş adamı ile diyalogları bozmamak, hem de parsel bazında kişiye özel imar uygulaması suçlamalarından arınmak için daha önceden 16 kat olarak 'Parsel bazında' kabul ettikleri özel imar değişikliğini 03 Ekim'de Belediye Meclisine aynı şekilde ancak 'Ada bazında'  düzenleme olarak getirerek AKP'li Meclis Üyelerinin oyları ile yeniden kabul ettiler. İlk olarak kendisine 16 kat özel imar düzenlemesi yapılan ve kamuoyunda AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'le yakınlığı ile tanınan müteahhitin bu süre içerisinde aynı ada içerisindeki parsel sahipleri ile özel görüşmeler yapıp katmerli rant sağlamak için büyük bir performans sarf ettiği ileri sürüldü. Kararın duyulmasından sonra kamuoyundan gelen ilk tepkiler, 'Allah bunların gözünü doyursun! Bir türlü doymak bilmiyorlar.Parsel bazında 16 kat yetmedi ada bazında yapıp diğer parsellerden de pay kopartmanın peşindeler. Hemde arsanın sahibi FETO/PDY soruşturmasında grup şirketleri devletin gözetimi altına alınmış bir işyerine devlet tarafından el konulmuş bir iş adamı. Ertan Şahin ne AKP'den ne Devletten çekiniyor! Çekinse bu tür şaibe altındaki iş adamlarına ilçe sınırları içerisinde bu tür rantlar sağlamaya devam etmez!' şeklinde oldu. (BKH)

Kamuoyundan 'Kozlu İmar Rantı Merkezi Oldu' şeklinde gelen tepkilere kulaklarını tıkayan AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin kent merkezinde gerçekleştirmeye çalıştığı İmar Revizyonları ve Özel İmar uygulamaları ile kamuoyunu şok etmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Belediye Meclisi kararı ile Kozlu İlçe Merkezinde yıkılan iki katlı binanın yerine parsel bazında imar düzenlemesi yaparak 16 Kat özel imar veren Ertan Şahin ve AKP'li Belediye Meclis üyeleri kamuoyundan gelen tepkiler ve askı süresindeki itirazlara rağmen konuyu 03Ekim 2016 tarihinde toplanan meclis gündemine yeniden getirdiler.

Herkes Şahin ve ekibinin yaptığı yanlıştan geri döneceğini, alüvyonlu daha önceden dere yatağı olan mevkide, üstelik FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bir işyerine devlet tarafından el konulan ve tüm şirketleri Devlet tarafından incelemeye tabi olan iş adamının ortağı olduğu arsaya verdiği 16 kat özel imarı iptal edeceğini düşünürken, Şahin ve AKP'li Meclis üyeleri daha büyük bir skandala imza attılar!

16 KATLIK RANT AZ GELDİ KATMERLİ RANT TALEBİ MECLİSTEN GEÇTİ

AKP'li Meclis üyelerinin oyları ile Meclisten geçen yeni düzenleme ile Ertan Şahin ve AKP'li Meclis üyeleri bir taşta iki kuş vurmayı mı hesap ettiler?    

Ertan Şahin ve AKP'li Belediye Meclis üyeleri, hem yakın oldukları iş adamı ile diyalogları bozmamak, hem de parsel bazında kişiye özel imar uygulaması suçlamalarından arınmak için daha önceden 16 kat olarak 'Parsel bazında' kabul ettikleri özel imar değişikliğini 03 Ekim'de Belediye Meclisine aynı şekilde ancak 'Ada bazında'  düzenleme olarak getirerek AKP'li Meclis Üyelerinin oyları ile yeniden kabul ettiler.

İlk olarak kendisine 16 kat özel imar düzenlemesi yapılan ve kamuoyunda AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'le yakınlığı ile tanınan müteahhitin bu süre içerisinde aynı ada içerisindeki parsel sahipleri ile özel görüşmeler yapıp katmerli rant sağlamak için büyük bir performans sarf ettiği ileri sürüldü.

Kararın duyulmasından sonra kamuoyundan gelen ilk tepkiler, 'Allah bunların gözünü doyursun! Bir türlü doymak bilmiyorlar.Parsel bazında 16 kat yetmedi ada bazında yapıp diğer parsellerden de pay kopartmanın peşindeler. Hemde arsanın sahibi FETO/PDY soruşturmasında grup şirketleri devletin gözetimi altına alınmış bir işyerine devlet tarafından el konulmuş bir iş adamı. Ertan Şahin ne AKP'den ne Devletten çekiniyor! Çekinse bu tür şaibe altındaki iş adamlarına ilçe sınırları içerisinde bu tür rantlar sağlamaya devam etmez!' şeklinde oldu. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.