Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU KIZILCAKESE YOLU KAPANDI

Zonguldak 10.12.2023 - 12:28, Güncelleme: 10.12.2023 - 21:36 1844+ kez okundu.
 

KOZLU KIZILCAKESE YOLU KAPANDI

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Esenköy mahallesinde heyelan nedeniyle yol kapandı.
Zonguldak'ta 3 Gündür aralıksız yağan sağanak yağış nedeniyle birçok yerde heyelan meydana geldi. Kozlu İlçesi Esenköy mahallesi, Özel idare Bakımevi mevkiinde meydana gelen heyelan nedeniyle Kızılcakese Köyü yolu trafiğe kapandı. Zonguldak Valiliğinde yapılan açıklamada yolun trafiğe açılıncaya kadar trafik akışının alternatif yol olan Uzungüney Köyü yolundan sağlanacağı ifade edildi.
Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Esenköy mahallesinde heyelan nedeniyle yol kapandı.

Zonguldak'ta 3 Gündür aralıksız yağan sağanak yağış nedeniyle birçok yerde heyelan meydana geldi.

Kozlu İlçesi Esenköy mahallesi, Özel idare Bakımevi mevkiinde meydana gelen heyelan nedeniyle Kızılcakese Köyü yolu trafiğe kapandı.

Zonguldak Valiliğinde yapılan açıklamada yolun trafiğe açılıncaya kadar trafik akışının alternatif yol olan Uzungüney Köyü yolundan sağlanacağı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.