Sitenin sağında bir giydirme reklam

KDZ. EREĞLİ ‘DE MÜFTÜOĞLU RÜZGÂRI

Siyaset 06.12.2023 - 22:40, Güncelleme: 06.12.2023 - 22:40 1820+ kez okundu.
 

KDZ. EREĞLİ ‘DE MÜFTÜOĞLU RÜZGÂRI

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) eski PM Üyesi Buket Müftüoğlu, başvuru sürecinin bitmesine saatler kala CHP İlçe Başkanlığı’nda belediye başkanlığı aday adaylığını açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) eski PM Üyesi Buket Müftüoğlu, başvuru sürecinin bitmesine saatler kala CHP İlçe Başkanlığı’nda belediye başkanlığı aday adaylığını açıkladı. Kadınlara milletvekili seçme ve seçilme hakkının tanınmasının 89’uncu yılında adaylığını açıklayan Müftüoğlu, partililerin desteğini istedi.  Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde CHP İlçe Başkanlığında, aday adaylığı başvuru dosyasını İlçe Başkan Yardımcısı  Zafer İnanoğlu’na teslim eden Müftüoğlu, ardından partililere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi;  “İstikrarlı ve güvenilir insan olmak önemli. Alnım ak, başım dik, projelerimi ve neden aday olduğumu paylaşmaya geldim. Hiperaktif bir kişiliğim nedeniyle sıklıkla Ereğli’den ayrıldığım oluyor. Söz veriyorum; Belediye Başkanlığı aday adaylığımda ve adaylaştığımda Karadeniz Ereğli’nin tarihinde gördüğü en düzgün, en liyakatli meclis kadroları ve yönetim kadroları ile eğer her şey çok yolunda giderse bir dönem sonra bırakmayı düşünüyorum. Çok samimiyim, çok ciddiyim. 2024 yerel seçimleri aynı zamanda CHP’nin iktidara giden yolda önemli bir sınavıdır. Ben bir hikâye yazmak istiyorum. Herkes Ereğli’yi konuşsun istiyorum. Ereğli’yi kıskansın istiyorum. Bugünkü ilçe yönetimimiz bunu yapmaya o kadar uygun insanlarla dolu. Dedem Müftüzade Halil Kaptan’ın 1880 yılında Karadeniz Ereğli Belediyesinin kurucu belediye başkanıdır. İşe bak, 100 yıl sonra bir kadın torunu 5 göbek sonra aynı belediyeyi muhteşem bir hikâye yazarak kalkındırmış ve bütün Türkiye Karadeniz Ereğli Belediyensin liyaketli kadrolarını konuşuyor, en büyük hayalim bu.” Konuşmasında, aday gösterilip seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projelerden de bahseden Müfüoğlu, “Tersanelerde su sporları teknelerinin yapılması, Yaşlı Bakım Merkezi kurulması, deniz suyunun arıtılarak kullanılması, belediyenin mimari projelerinin yarışma ile belirlenmesi, yerel değerlerin turizme açılması ve markalaştırılması, yat limanı kurulması, tarımsal sulama suyu üretim tesisi kurulması, Yapay zeka bilişim Akademisi kurulması, orgaminaral gübre tesisi, Serbest bölge kurulması, balık konservesi fabrikası ve Sanat Danışma Kurulu ile kentin yönetilmesi gibi projelerini sıraladı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) eski PM Üyesi Buket Müftüoğlu, başvuru sürecinin bitmesine saatler kala CHP İlçe Başkanlığı’nda belediye başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) eski PM Üyesi Buket Müftüoğlu, başvuru sürecinin bitmesine saatler kala CHP İlçe Başkanlığı’nda belediye başkanlığı aday adaylığını açıkladı. Kadınlara milletvekili seçme ve seçilme hakkının tanınmasının 89’uncu yılında adaylığını açıklayan Müftüoğlu, partililerin desteğini istedi. 

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde CHP İlçe Başkanlığında, aday adaylığı başvuru dosyasını İlçe Başkan Yardımcısı  Zafer İnanoğlu’na teslim eden Müftüoğlu, ardından partililere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi;

 “İstikrarlı ve güvenilir insan olmak önemli. Alnım ak, başım dik, projelerimi ve neden aday olduğumu paylaşmaya geldim. Hiperaktif bir kişiliğim nedeniyle sıklıkla Ereğli’den ayrıldığım oluyor. Söz veriyorum; Belediye Başkanlığı aday adaylığımda ve adaylaştığımda Karadeniz Ereğli’nin tarihinde gördüğü en düzgün, en liyakatli meclis kadroları ve yönetim kadroları ile eğer her şey çok yolunda giderse bir dönem sonra bırakmayı düşünüyorum. Çok samimiyim, çok ciddiyim.

2024 yerel seçimleri aynı zamanda CHP’nin iktidara giden yolda önemli bir sınavıdır. Ben bir hikâye yazmak istiyorum. Herkes Ereğli’yi konuşsun istiyorum. Ereğli’yi kıskansın istiyorum. Bugünkü ilçe yönetimimiz bunu yapmaya o kadar uygun insanlarla dolu.

Dedem Müftüzade Halil Kaptan’ın 1880 yılında Karadeniz Ereğli Belediyesinin kurucu belediye başkanıdır. İşe bak, 100 yıl sonra bir kadın torunu 5 göbek sonra aynı belediyeyi muhteşem bir hikâye yazarak kalkındırmış ve bütün Türkiye Karadeniz Ereğli Belediyensin liyaketli kadrolarını konuşuyor, en büyük hayalim bu.”

Konuşmasında, aday gösterilip seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projelerden de bahseden Müfüoğlu, “Tersanelerde su sporları teknelerinin yapılması, Yaşlı Bakım Merkezi kurulması, deniz suyunun arıtılarak kullanılması, belediyenin mimari projelerinin yarışma ile belirlenmesi, yerel değerlerin turizme açılması ve markalaştırılması, yat limanı kurulması, tarımsal sulama suyu üretim tesisi kurulması, Yapay zeka bilişim Akademisi kurulması, orgaminaral gübre tesisi, Serbest bölge kurulması, balık konservesi fabrikası ve Sanat Danışma Kurulu ile kentin yönetilmesi gibi projelerini sıraladı.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.