Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARAVELİ AK PARTİ’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPTI

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.11.2023 - 23:08, Güncelleme: 23.11.2023 - 23:08 1363+ kez okundu.
 

KARAVELİ AK PARTİ’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPTI

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli Ak Parti’den Kozlu Belediye Başkanlığı Aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli Ak Parti’den Kozlu Belediye Başkanlığı Aday adaylığı başvurusunda bulundu. Ak Parti Kozlu İlçe Teşkilatına aday adaylığı başvurusu yapmak için eşi Nazikar Karaveli, kızları Mervenur, Şevval ile oğlu Berat Karaveli ile birlikte gelen Necdet Karaveli, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Ali Duyar’a teslim etti. Karaveli başvuru sonrası yaptığı açıklamada duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti;  “Bugün Kozlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurumu yaptım. Yıllardır yerel yönetimlerde Kozlu’muza ve köylerimize hizmet etmek için mücadele ettim. Bundan sonra inşallah Genel merkezimiz, ilçe teşkilatımız ve milletvekillerimiz uygun gördüğü takdirde Kozlu’nun hizmetkârı olmak istiyorum. Bütün birikimlerimi ve enerjimi yıllardır oluşturmuş olduğum bütün emeğimi Kozlu için harcamak istiyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz makama değil, milletin hizmetkârlığına talibiz. Yıllardan beri köylerde neler yaptığımız ortada, İnşallah Kozlu’nun geleceği noktasında, Kozlu’nun daha ileriye gitmesi noktasında, her şeyi yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Sade bir müracaat etmeyi tercih ettim. Sebebi ise iki gün önce bölgemizde ilimizde meydana gelen fırtına afetinden dolayı Ereğli ve Alaplı bölgemiz çok etkilendi hala ulaşamadığımız 11 tane cenazemiz var, onların ailelerine de başsağlığı diliyorum inşallah bir an evvel onlara da ulaşılacak bütün ekiplerimiz devletimiz bizim kurumumuzda bu noktada üzerine düşeni yapmaktadır. Ben tüm Kozlulu vatandaşlarımıza selam ediyorum ve muhabbetlerimi sunuyorum. İnşallah aday gösterilirsem de Kozlu’ya en iyi şekilde hizmet etmeye talibim bu yüzden onların oylarına talibim, onların desteklerine talibim. Samimiyetle, tevazuuyla, gayretle elimden gelen hiçbir şeyi ardına koymadan mücadele edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Biz tabii ki AK Parti sevdalısıyız, AK Parti hizmetinde üç dönemdir İl Genel Meclisi Başkanlığı yapmaktayım. Genel Merkezimiz burada başka aday gösterdiği takdirde de biz sahaya çıkar aslanlar gibi mücadelemizi yaparız. Davamıza hizmet etmeye devam ederiz. Bu anlamda aileme de teşekkür ediyorum, yıllardır yerel yönetimlerde hizmet verirken belki onların hakkına girdik her zaman benim yanımda oldular onları da teşekkür ediyorum. İnşallah Allah hayırlısını eylesin, bütün Kozlulu hemşerilerime de tekrar selam ediyorum” dedi.
Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli Ak Parti’den Kozlu Belediye Başkanlığı Aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli Ak Parti’den Kozlu Belediye Başkanlığı Aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Ak Parti Kozlu İlçe Teşkilatına aday adaylığı başvurusu yapmak için eşi Nazikar Karaveli, kızları Mervenur, Şevval ile oğlu Berat Karaveli ile birlikte gelen Necdet Karaveli, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Ali Duyar’a teslim etti.

Karaveli başvuru sonrası yaptığı açıklamada duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti;

 “Bugün Kozlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurumu yaptım.

Yıllardır yerel yönetimlerde Kozlu’muza ve köylerimize hizmet etmek için mücadele ettim. Bundan sonra inşallah Genel merkezimiz, ilçe teşkilatımız ve milletvekillerimiz uygun gördüğü takdirde Kozlu’nun hizmetkârı olmak istiyorum. Bütün birikimlerimi ve enerjimi yıllardır oluşturmuş olduğum bütün emeğimi Kozlu için harcamak istiyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Biz makama değil, milletin hizmetkârlığına talibiz. Yıllardan beri köylerde neler yaptığımız ortada, İnşallah Kozlu’nun geleceği noktasında, Kozlu’nun daha ileriye gitmesi noktasında, her şeyi yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Sade bir müracaat etmeyi tercih ettim. Sebebi ise iki gün önce bölgemizde ilimizde meydana gelen fırtına afetinden dolayı Ereğli ve Alaplı bölgemiz çok etkilendi hala ulaşamadığımız 11 tane cenazemiz var, onların ailelerine de başsağlığı diliyorum inşallah bir an evvel onlara da ulaşılacak bütün ekiplerimiz devletimiz bizim kurumumuzda bu noktada üzerine düşeni yapmaktadır.

Ben tüm Kozlulu vatandaşlarımıza selam ediyorum ve muhabbetlerimi sunuyorum. İnşallah aday gösterilirsem de Kozlu’ya en iyi şekilde hizmet etmeye talibim bu yüzden onların oylarına talibim, onların desteklerine talibim. Samimiyetle, tevazuuyla, gayretle elimden gelen hiçbir şeyi ardına koymadan mücadele edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.

Biz tabii ki AK Parti sevdalısıyız, AK Parti hizmetinde üç dönemdir İl Genel Meclisi Başkanlığı yapmaktayım. Genel Merkezimiz burada başka aday gösterdiği takdirde de biz sahaya çıkar aslanlar gibi mücadelemizi yaparız. Davamıza hizmet etmeye devam ederiz.

Bu anlamda aileme de teşekkür ediyorum, yıllardır yerel yönetimlerde hizmet verirken belki onların hakkına girdik her zaman benim yanımda oldular onları da teşekkür ediyorum.

İnşallah Allah hayırlısını eylesin, bütün Kozlulu hemşerilerime de tekrar selam ediyorum” dedi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.