Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARAKUŞ KAFESTEN UÇUYOR MU?

Gündem 12.12.2014 - 13:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4398+ kez okundu.
 

KARAKUŞ KAFESTEN UÇUYOR MU?

Ali Bektaş'ın Kozlu Belediye Başkanlığı Döneminde Kozlu'ya yaptığı yatırımlarla ismini duyuran EMKA'nın sahibi Eski Ankara Zonguldaklılar Derneği Başkanı ve Kozlu Dağköy güreş ağası Tuncay Karakuş Zonguldak'la ticari bağlarını kesmeye mi hazırlanıyor?
*Ali Bektalş döneminde 18’inci madde uygulaması ile Cengiz Gürleyen-Tuncay Karakuş ortaklığına belediye tarafından satılan TTK’nın yeni kuyu yanındaki arsanın satışını mahkeme iptal etti.*AKP İl Başkanı ile ortak oldukları Özsüt hisselerini Zonguldak’ın Soğuksu semtinde bir esnafa sattı!* Yine Bektaş döneminde Öküşne’de belediyeden satın aldığı arsayı Ankara’lı soğan tüccarı ortağına sattı!* Bektaş döneminde Cengiz Gürleyen ile ortaklaşa satın aldığı eski Belediye Binasındaki hisselerini Cengiz Gürleyen’e sattı!*Kozlu’daki tek ve en büyük yatırımı olarak kalan Aquapark’a yeni kapalı alanlar kazandırıp cazip hale getirerek burayı da satmayı düşündüğü iddia ediliyor! Kozlu’ya dışarıdan gelerek yatırım yapan ancak büyük zararlar ederek Zonguldak’tan ayrılmak zorunda kalan Lebi Derya firmasının sahibi M.M.Y’den sonra Bektaş döneminde Kozlu’ya gelerek büyük yatırımlara imza atan EMKA firmasının sahibi Tuncay Karakuş’un da yatırımlarını bir bir elden çıkartarak Kozlu’daki ticari işlerini bitirip Zonguldak’tan ayrılacağı iddia edildi.Bektaş döneminde Kozlu’ya gelerek başta Kozlu sahil düzenlemesi ve Aquapark olmak üzere önemli yatırımlara imza atan ve sadece Kozlu’ya değil Zonguldak’ın genelinde birçok belediyenin çevre düzenlemesi ve spor alanlarının yapım işlerini alan Tuncay Karakuş’un Kozlu’daki yatırımlarını tek tek elden çıkartarak Zonguldak’tan gitmeye hazırlandığı iddia edildi. Karakuş’un bu kararı almasında etken olarak siyasilerin istek ve taleplerinden bıktığı siyasilerin istek ve taleplerinin vaatlerinin ve ticaretin önüne geçtiği bu yüzden de Zonguldak ve Kozlu’daki yatırımların rantabl olma özelliğini kaybettiği ve Karakuş’u zarara uğrattığı da aynı iddialara dayanak olarak sıralanıyor.Kozlu’da Gürleyen İnşaat ile ortaklaşa aldığı TTK’ya ait arsanın satışını mahkemenin iptal etmesinin ardından AKP İl Başkanı Hamdi uçar ile ortak Olduğu sahildeki Özsüt ticari işletmesindeki hisselerini satığının kamuoyunda duyulması, ardından satın aldığı Öküşne mevkiindeki arsanın Ertan Şahin yönetimi tarafından imar düzenlemesi ile cazip hale getirilmeye çalışıldığı iddiaları, son olarak da yine Bektaş döneminde Cengiz Gürleyen ile ortaklaşa satın aldıkları eski Belediye Binasındaki hisselerini Cengiz Gürleyene devrettiğinin duyulması, Kamuoyundaki sempatik ve sevecen kişiliği ile herkesin sevgisini kazanmayı başaran Tuncay Karakuş’un bu tür bir karar almadaki sebeplerinden bir tanesi olduğu düşüncesini akıllara getiriyor.
Ali Bektaş'ın Kozlu Belediye Başkanlığı Döneminde Kozlu'ya yaptığı yatırımlarla ismini duyuran EMKA'nın sahibi Eski Ankara Zonguldaklılar Derneği Başkanı ve Kozlu Dağköy güreş ağası Tuncay Karakuş Zonguldak'la ticari bağlarını kesmeye mi hazırlanıyor?

*Ali Bektalş döneminde 18’inci madde uygulaması ile Cengiz Gürleyen-Tuncay Karakuş ortaklığına belediye tarafından satılan TTK’nın yeni kuyu yanındaki arsanın satışını mahkeme iptal etti.
*AKP İl Başkanı ile ortak oldukları Özsüt hisselerini Zonguldak’ın Soğuksu semtinde bir esnafa sattı!
* Yine Bektaş döneminde Öküşne’de belediyeden satın aldığı arsayı Ankara’lı soğan tüccarı ortağına sattı!
* Bektaş döneminde Cengiz Gürleyen ile ortaklaşa satın aldığı eski Belediye Binasındaki hisselerini Cengiz Gürleyen’e sattı!
*Kozlu’daki tek ve en büyük yatırımı olarak kalan Aquapark’a yeni kapalı alanlar kazandırıp cazip hale getirerek burayı da satmayı düşündüğü iddia ediliyor!

Kozlu’ya dışarıdan gelerek yatırım yapan ancak büyük zararlar ederek Zonguldak’tan ayrılmak zorunda kalan Lebi Derya firmasının sahibi M.M.Y’den sonra Bektaş döneminde Kozlu’ya gelerek büyük yatırımlara imza atan EMKA firmasının sahibi Tuncay Karakuş’un da yatırımlarını bir bir elden çıkartarak Kozlu’daki ticari işlerini bitirip Zonguldak’tan ayrılacağı iddia edildi.
Bektaş döneminde Kozlu’ya gelerek başta Kozlu sahil düzenlemesi ve Aquapark olmak üzere önemli yatırımlara imza atan ve sadece Kozlu’ya değil Zonguldak’ın genelinde birçok belediyenin çevre düzenlemesi ve spor alanlarının yapım işlerini alan Tuncay Karakuş’un Kozlu’daki yatırımlarını tek tek elden çıkartarak Zonguldak’tan gitmeye hazırlandığı iddia edildi.
Karakuş’un bu kararı almasında etken olarak siyasilerin istek ve taleplerinden bıktığı siyasilerin istek ve taleplerinin vaatlerinin ve ticaretin önüne geçtiği bu yüzden de Zonguldak ve Kozlu’daki yatırımların rantabl olma özelliğini kaybettiği ve Karakuş’u zarara uğrattığı da aynı iddialara dayanak olarak sıralanıyor.
Kozlu’da Gürleyen İnşaat ile ortaklaşa aldığı TTK’ya ait arsanın satışını mahkemenin iptal etmesinin ardından AKP İl Başkanı Hamdi uçar ile ortak Olduğu sahildeki Özsüt ticari işletmesindeki hisselerini satığının kamuoyunda duyulması, ardından satın aldığı Öküşne mevkiindeki arsanın Ertan Şahin yönetimi tarafından imar düzenlemesi ile cazip hale getirilmeye çalışıldığı iddiaları, son olarak da yine Bektaş döneminde Cengiz Gürleyen ile ortaklaşa satın aldıkları eski Belediye Binasındaki hisselerini Cengiz Gürleyene devrettiğinin duyulması, Kamuoyundaki sempatik ve sevecen kişiliği ile herkesin sevgisini kazanmayı başaran Tuncay Karakuş’un bu tür bir karar almadaki sebeplerinden bir tanesi olduğu düşüncesini akıllara getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.