Sitenin sağında bir giydirme reklam

KADİR ÇETİN İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

Siyaset 06.12.2023 - 22:49, Güncelleme: 06.12.2023 - 22:49 1821+ kez okundu.
 

KADİR ÇETİN İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

İYİ Parti’de yaprak dökümü devam ediyor.
İYİ Parti’de yaprak dökümü devam ediyor. İYİ Parti Genel Merkezi’nin yerel seçimlerde CHP’yle ittifak yapmama kararının ardından istifalar peş peşe geliyor. Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nin seçilmiş 3 Belediye Meclis Üyesinden biri olan İş İnsanı Kadir Çetin İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladı.  İYİ Parti Kozlu Belediye Meclis Üyesi Kadir Çetin, Genel İdare Kurulu’nun (GİK) ittifaka kapılarını kapatan kararına tepki göstererek partisinden istifa ettiği bildirildi.  İYİ Parti üyeliğinden e-devlet istifa ettiğini açıklayan Çetin, “Ülkemizin her geçen günü özellikle adalet ve ekonomide her geçen gün karanlığa gittiği, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde ülkemizi aydınlık günlere taşıyacak ve milletimize umut olacak siyasal kadroların oluşturulması için muhalefet partilerinin tek vücut olması gerektiği bir konjonktürde, Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında gerçekleştirilen Genel İdare Kurulu’nda (GİK) alınan kararlarla tabanın yok sayıldığı açık ve net olarak ortaya konulmuştur. Bu gerçekler doğrultusunda İYİ Parti’de siyaset yapma şansım kalmadığı için partimden istifa ediyorum. Kozlu Belediye Meclis üyesi olarak halkımızdan aldığımız destekle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğim. Bu süreçte birlikte görev yaptığım İYİ Parti ailesine teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
İYİ Parti’de yaprak dökümü devam ediyor.

İYİ Parti’de yaprak dökümü devam ediyor.

İYİ Parti Genel Merkezi’nin yerel seçimlerde CHP’yle ittifak yapmama kararının ardından istifalar peş peşe geliyor.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nin seçilmiş 3 Belediye Meclis Üyesinden biri olan İş İnsanı Kadir Çetin İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

  İYİ Parti Kozlu Belediye Meclis Üyesi Kadir Çetin, Genel İdare Kurulu’nun (GİK) ittifaka kapılarını kapatan kararına tepki göstererek partisinden istifa ettiği bildirildi. 

İYİ Parti üyeliğinden e-devlet istifa ettiğini açıklayan Çetin, “Ülkemizin her geçen günü özellikle adalet ve ekonomide her geçen gün karanlığa gittiği, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde ülkemizi aydınlık günlere taşıyacak ve milletimize umut olacak siyasal kadroların oluşturulması için muhalefet partilerinin tek vücut olması gerektiği bir konjonktürde, Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında gerçekleştirilen Genel İdare Kurulu’nda (GİK) alınan kararlarla tabanın yok sayıldığı açık ve net olarak ortaya konulmuştur. Bu gerçekler doğrultusunda İYİ Parti’de siyaset yapma şansım kalmadığı için partimden istifa ediyorum.

Kozlu Belediye Meclis üyesi olarak halkımızdan aldığımız destekle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğim. Bu süreçte birlikte görev yaptığım İYİ Parti ailesine teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.