Sitenin sağında bir giydirme reklam

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN DEPREM BÖLGESİNE TAKVİYE DEVAM EDİYOR

Zonguldak 14.03.2023 - 12:21, Güncelleme: 14.03.2023 - 12:28 8094+ kez okundu.
 

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN DEPREM BÖLGESİNE TAKVİYE DEVAM EDİYOR

54 Kişilik yeni takviye personel bugün yola çıktı.
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü belirli aralıklarla deprem bölgesine takviye personel göndermeyi sürdürüyor. 14 Mart 2023 Salı günü 54 kişilik yeni takviye personel Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü emrinde görevlendirilmek üzere saat:9.00  itibarı ile İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve Personel Şube Müdürü Selçuk Şahin tarafından Zonguldak hizmet binası önünden bizzat uğurlandılar. 6 Şubatta Kahramanmaraşta meydana gelen ve 11 İlimizi etkileyen Asrın Felaketinin ardından deprem bölgesinde personeli ile birlikte kurtarma ve destek faaliyetlerine tam destek veren Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, bundan sonraki süreçte de  başta genel güvenliğin sağlanması ve yardım malzemelerinin dağıtılması hususunda takviye personel görevlendirmesi periyodik aralıklarla ihtiyaç ve planlamaya göre devam edeceklerini ifade etti.(BKH)                                   
54 Kişilik yeni takviye personel bugün yola çıktı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü belirli aralıklarla deprem bölgesine takviye personel göndermeyi sürdürüyor.
14 Mart 2023 Salı günü 54 kişilik yeni takviye personel Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü emrinde görevlendirilmek üzere saat:9.00  itibarı ile İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve Personel Şube Müdürü Selçuk Şahin tarafından Zonguldak hizmet binası önünden bizzat uğurlandılar.
6 Şubatta Kahramanmaraşta meydana gelen ve 11 İlimizi etkileyen Asrın Felaketinin ardından deprem bölgesinde personeli ile birlikte kurtarma ve destek faaliyetlerine tam destek veren Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, bundan sonraki süreçte de  başta genel güvenliğin sağlanması ve yardım malzemelerinin dağıtılması hususunda takviye personel görevlendirmesi periyodik aralıklarla ihtiyaç ve planlamaya göre devam edeceklerini ifade etti.(BKH)                                 

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.