Sitenin sağında bir giydirme reklam

GAZETECİLER KGC İFTARI İLE RAMAZAN’I UĞURLADI

Gündem 15.07.2015 - 22:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8471+ kez okundu.
 

GAZETECİLER KGC İFTARI İLE RAMAZAN’I UĞURLADI

Zonguldak Basını Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) tarafından Kavaklık Ora Cafe Restaurantta düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.
Zonguldak Basını Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) tarafından Kavaklık Ora Cafe Restaurantta düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeğine Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı İ.Necati Günay’ın yanı sıra Zonguldak’taki Haber Ajanslarının temsilcileri, Zonguldak, Ereğli ve Çaycuma’da yayınlana gazetelerin çalışanları katıldı. İftar yemeğinde Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş konuşmasında şunları ifade etti: Kıymetli Meslektaşlarım, davetimize uzaktan ve yakından icabet eden değerli Basın Emekçileri, bundan sonraki yıllarda da nice ramazanlarda, nice iftarlarda birlikte olmak dileğiyle hoş geldiniz diyorum, en kötü günümüz böyle olsun. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti olarak 2013 yılında kurulduk. Öncelikle iftar yemeğini yediğimiz mekânın sahipleri Nejat ve Necmi Uludüz ağabeylerimiz kurulduğumuz günden beri Cemiyetimize maddi manevi desteklerini esirgemediler. Bu vesileyle kendilerinde teşekkür ediyorum. Amacımız, siyasilerle beraber ilimizin, ilçemizin gelişmesi ve daha iyiye gitmesi için mücadele etmek. Siz değerli arkadaşlarımızın özellikle sahada koşturan arkadaşlarımızın çektiği zorlukları sıkıntıları biliyoruz. Basın meslek örgütü başkanları olarak arkadaşlarımızın çalışma şartlarını iyileştirmek özlük hakları konusunda yeni kazanımlar sağlamak için birlikte el ele bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ama inanıyoruz ki, Zonguldak bundan daha iyisine layık, daha iyisine sahip olabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Siz değerli meslektaşlarım başta olmak üzere, tüm yurttaşlarımızın ve Zonguldak halkının Ramazan bayramını kutluyorum bayram tadında nice günler diliyorum.’dedi.
Zonguldak Basını Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) tarafından Kavaklık Ora Cafe Restaurantta düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

Zonguldak Basını Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) tarafından Kavaklık Ora Cafe Restaurantta düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

İftar yemeğine Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı İ.Necati Günay’ın yanı sıra Zonguldak’taki Haber Ajanslarının temsilcileri, Zonguldak, Ereğli ve Çaycuma’da yayınlana gazetelerin çalışanları katıldı.

İftar yemeğinde Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş konuşmasında şunları ifade etti:
Kıymetli Meslektaşlarım, davetimize uzaktan ve yakından icabet eden değerli Basın Emekçileri, bundan sonraki yıllarda da nice ramazanlarda, nice iftarlarda birlikte olmak dileğiyle hoş geldiniz diyorum, en kötü günümüz böyle olsun. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti olarak 2013 yılında kurulduk. Öncelikle iftar yemeğini yediğimiz mekânın sahipleri Nejat ve Necmi Uludüz ağabeylerimiz kurulduğumuz günden beri Cemiyetimize maddi manevi desteklerini esirgemediler. Bu vesileyle kendilerinde teşekkür ediyorum.

Amacımız, siyasilerle beraber ilimizin, ilçemizin gelişmesi ve daha iyiye gitmesi için mücadele etmek. Siz değerli arkadaşlarımızın özellikle sahada koşturan arkadaşlarımızın çektiği zorlukları sıkıntıları biliyoruz. Basın meslek örgütü başkanları olarak arkadaşlarımızın çalışma şartlarını iyileştirmek özlük hakları konusunda yeni kazanımlar sağlamak için birlikte el ele bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ama inanıyoruz ki, Zonguldak bundan daha iyisine layık, daha iyisine sahip olabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Siz değerli meslektaşlarım başta olmak üzere, tüm yurttaşlarımızın ve Zonguldak halkının Ramazan bayramını kutluyorum bayram tadında nice günler diliyorum.’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.