Sitenin sağında bir giydirme reklam

ESNAF PAZARI TERK ETTi

Kozlu 17.11.2016 - 15:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4273+ kez okundu.
 

ESNAF PAZARI TERK ETTi

Haftalardan beri Kozlu'da kurulan Sosyete Pazarında esnafın yaşadığı sorunları dile getirip çözüm önerilerinde bulunmamıza rağmen, Belediyenin duyarsızlığı sebebiyle pazara dışarıdan gelen esnaf sayısında her hafta azalma oluyor.
Havaların bozması ile birlikte denizden ve dere tarafından gelen aşırı soğuk ve rüzgar ile birlikte ham pazarcı esnafı açısından hemde müşteriler açısından tehlikeli anlar yaşanmaya devam ediyor. Geçen hafta sonu sabah saatlerinde çıkan fırtına nedeniyle pazara dışarıdan gelen esnaf tezgah açmadan Kozlu'yu terk etti. Tezgahlarını açmış olanlar ise rüzgara karşı arabalarını kalkan yaparak iş yapmaya çalıştılar. Kamuoyu adına yetkilileri bir kez daha uyarmayı görev biliyoruz. Pazar çevresine ve deniz tarafına konulacak reklam panoları ile birlikte hem belediye kendine kazanç sağlayacak, olası bir kazanın önüne geçilecek ve hafta sonları Kozlu'ya hareket sağlayan, dışarıdan birçok esnaf ve müşterinin gelmesine sebep olan bir müessese yaşamış olacaktır.(BKH)  
Haftalardan beri Kozlu'da kurulan Sosyete Pazarında esnafın yaşadığı sorunları dile getirip çözüm önerilerinde bulunmamıza rağmen, Belediyenin duyarsızlığı sebebiyle pazara dışarıdan gelen esnaf sayısında her hafta azalma oluyor.

Havaların bozması ile birlikte denizden ve dere tarafından gelen aşırı soğuk ve rüzgar ile birlikte ham pazarcı esnafı açısından hemde müşteriler açısından tehlikeli anlar yaşanmaya devam ediyor.

Geçen hafta sonu sabah saatlerinde çıkan fırtına nedeniyle pazara dışarıdan gelen esnaf tezgah açmadan Kozlu'yu terk etti.

Tezgahlarını açmış olanlar ise rüzgara karşı arabalarını kalkan yaparak iş yapmaya çalıştılar.

Kamuoyu adına yetkilileri bir kez daha uyarmayı görev biliyoruz.

Pazar çevresine ve deniz tarafına konulacak reklam panoları ile birlikte hem belediye kendine kazanç sağlayacak, olası bir kazanın önüne geçilecek ve hafta sonları Kozlu'ya hareket sağlayan, dışarıdan birçok esnaf ve müşterinin gelmesine sebep olan bir müessese yaşamış olacaktır.(BKH)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.