Sitenin sağında bir giydirme reklam

EMEKÇİ KADINLAR MÜFTÜOĞLU’NU BAĞRINA BASTI

Ereğli (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.12.2023 - 13:09, Güncelleme: 17.12.2023 - 13:09 4174+ kez okundu.
 

EMEKÇİ KADINLAR MÜFTÜOĞLU’NU BAĞRINA BASTI

Bu memleketi gerçekten kadınlar yönetmeli.
Bu memleketi gerçekten kadınlar yönetmeli. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekletirilecek mahalli idareler seçimleri için doğup büyüdüğü Zonguldak’ın Kdz. Ereğli İlçesinden Belediye Başkan Aday adayı olan Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Buket Müftüoğlu ziyaretlerini sürdürüyor. Doğal ve sevecen yapısının dışında gerçekçi ve insan hayatına ve kent yaşamına direkt olarak dokunan projeleri ile Müftüoğlu her gittiği yerde ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin merhum Genel Başkanı Deniz Baykal döneminde Parti Meclisi yöneticiliği de yapmış olan Müftüoğu’nun sloganı, ‘Cumhuriyetin 100’üncü yılında Kdz. Ereğli’yi kadınlar yönetmeli’ olarak öne çıkıyor. Geçtiğimiz gün Ereğli’deki köylü pazarını ziyaret eden ve özellikle pazarcı esnafı emekçi kadınlar tarafından gördüğü yakın ilgi karşısında duygusal anlar yaşayan CHP’nin kadın adayı Müftüoğlu duygularını sosyal medya hesabından şu sözlerle dile getirdi; 'Ereğli’de pazar yeri Türkiye’nin hiç bir coğrafyasında göremeyeceğiniz kadar hızlı düşünen, sonuç odaklı, çoklu zekâ örneği lider, tüccar kadınlarla doludur. Sebze meyvelerin lezzeti ve Esra’mında o çok sevdiği fulyalarla dolu Ereğli Pazarı şehrin kalbidir. Sizin yerinize en iyisini ve üç beş adım sonrasını düşünür Pazardaki o bilge esnaf yerli kadın. Şayet alışkın değilseniz sizden önce sizin adınıza en iyisini planlama hızı aklınızı bile karıştırabilir. Zira erkekler Ereğli Pazarı’nda sadece söyleneni yaparlar. Benim memlekette en mutlu olduğum yerlerden bir tanesidir. Hatta sıklıkla söylerim beni Ereğli ‘de Bozhane’ye ya da Pazar yerine bırakın, bir daha da almayın diye' (BKH)
Bu memleketi gerçekten kadınlar yönetmeli.

Bu memleketi gerçekten kadınlar yönetmeli.

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekletirilecek mahalli idareler seçimleri için doğup büyüdüğü Zonguldak’ın Kdz. Ereğli İlçesinden Belediye Başkan Aday adayı olan Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Buket Müftüoğlu ziyaretlerini sürdürüyor.

Doğal ve sevecen yapısının dışında gerçekçi ve insan hayatına ve kent yaşamına direkt olarak dokunan projeleri ile Müftüoğlu her gittiği yerde ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin merhum Genel Başkanı Deniz Baykal döneminde Parti Meclisi yöneticiliği de yapmış olan Müftüoğu’nun sloganı, ‘Cumhuriyetin 100’üncü yılında Kdz. Ereğli’yi kadınlar yönetmeli’ olarak öne çıkıyor.

Geçtiğimiz gün Ereğli’deki köylü pazarını ziyaret eden ve özellikle pazarcı esnafı emekçi kadınlar tarafından gördüğü yakın ilgi karşısında duygusal anlar yaşayan CHP’nin kadın adayı Müftüoğlu duygularını sosyal medya hesabından şu sözlerle dile getirdi;

'Ereğli’de pazar yeri Türkiye’nin hiç bir coğrafyasında göremeyeceğiniz kadar hızlı düşünen, sonuç odaklı, çoklu zekâ örneği lider, tüccar kadınlarla doludur.

Sebze meyvelerin lezzeti ve Esra’mında o çok sevdiği fulyalarla dolu Ereğli Pazarı şehrin kalbidir. Sizin yerinize en iyisini ve üç beş adım sonrasını düşünür Pazardaki o bilge esnaf yerli kadın. Şayet alışkın değilseniz sizden önce sizin adınıza en iyisini planlama hızı aklınızı bile karıştırabilir. Zira erkekler Ereğli Pazarı’nda sadece söyleneni yaparlar.

Benim memlekette en mutlu olduğum yerlerden bir tanesidir. Hatta sıklıkla söylerim beni Ereğli ‘de Bozhane’ye ya da Pazar yerine bırakın, bir daha da almayın diye' (BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.