Sitenin sağında bir giydirme reklam

DÜN YAPTILAR BUGÜN YIKIYORLAR

Kozlu 10.03.2016 - 12:29, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8447+ kez okundu.
 

DÜN YAPTILAR BUGÜN YIKIYORLAR

Heba olan devletin ve Milletin parası!AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in övüne övüne bitiremediği, kendisine yakın yayın organlarında sık sık reklam türünde haberlerini yaptırdığı ancak Kozluluların 'Derenin karşısındaki birkaç konuta ulaşım sağlamaktan başka bir işe yaramayacağında fikir birliği içerisinde oldukları köprü girişine kısa süre önce beton iş makinaları ile kırılmaya başlandı.Durumu gören vatandaşlar tepkilerini şu sözlerle dile getirdiler; Yazık dün yaptıklarını bugün kırıyorlar. Bunların umurunda mı? tabi heba olan devletin ve milletin parası. Hani inşaat mühendisi olan eski Fen İşleri Müdürü Ertan Şahin teknik elemanın hatasını kabul etmezdi? Bu kimin kusuru? Burası yapılırken, Ertan'ın kankisi Eski Çevre ve Şehircilik Müdürü olan şimdiki yardımcısı Türker'in kardeşi olan Fen İşleri Müdürü Mustafa Baykan neredeydi? Bu köprü daha yapılmadan ne yükler taşıdı! Demircilerin, korkulukçuların, duvarcıların taşeron yükleri hep bu köprü üzerinden geçti. Harbi Boğaz Köprüsü'ymüş.Gerçek Boğaz Köprüsü büle bu kadar yük çekmedi.'dediler.(BKH)

Heba olan devletin ve Milletin parası!
AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in övüne övüne bitiremediği, kendisine yakın yayın organlarında sık sık reklam türünde haberlerini yaptırdığı ancak Kozluluların 'Derenin karşısındaki birkaç konuta ulaşım sağlamaktan başka bir işe yaramayacağında fikir birliği içerisinde oldukları köprü girişine kısa süre önce beton iş makinaları ile kırılmaya başlandı.
Durumu gören vatandaşlar tepkilerini şu sözlerle dile getirdiler; Yazık dün yaptıklarını bugün kırıyorlar. Bunların umurunda mı? tabi heba olan devletin ve milletin parası. Hani inşaat mühendisi olan eski Fen İşleri Müdürü Ertan Şahin teknik elemanın hatasını kabul etmezdi? Bu kimin kusuru? Burası yapılırken, Ertan'ın kankisi Eski Çevre ve Şehircilik Müdürü olan şimdiki yardımcısı Türker'in kardeşi olan Fen İşleri Müdürü Mustafa Baykan neredeydi? Bu köprü daha yapılmadan ne yükler taşıdı! Demircilerin, korkulukçuların, duvarcıların taşeron yükleri hep bu köprü üzerinden geçti. Harbi Boğaz Köprüsü'ymüş.Gerçek Boğaz Köprüsü büle bu kadar yük çekmedi.'dediler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.