Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEVREK'TE TISKAOĞLU RÜZGARI

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.05.2023 - 10:44, Güncelleme: 10.05.2023 - 10:44 7880+ kez okundu.
 

DEVREK'TE TISKAOĞLU RÜZGARI

Zonguldaklı Hemşehrimiz 28 Dönem AK-Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu,nu, Yurt dışından gelen gurbetçi kardeşlerimiz, Roman-Esmer vatandaşlarımız ve Devrekliler bağrına bastı.
Zonguldaklı Hemşehhrimiz 28 Dönem AK-Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu,nu,Yurt dışından gelen gurbetçi kardeşlerimiz,Roman-Esmer vatandaşlarımız ve Devrekliler bağrına bastı. 14 Mayıs Genel seçimler kapsamında il ilçe belde ve mahalle ve köy gezilerinde, çalişmalarini aksatmadan hızla sürdürüyor. "SEVGİ SELİ OLUŞTU İş İnsanı Akp  Zonguldak  4 sıra Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu her gittiği yerlerde Devrek İlçesi  Belde ,Köy ve Mahallelerde vatandaşlar AK-P Zonguldak Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu,nu  Devrek Halkı  bağrına bastı. Bölgemizin en güçlü rakibi Zonguldak sevdalısı İş İnsanı Nejdet Tıskaoğludur. "TÜRKİYE İÇİN GÜVEN VE İSTİKRAR AK-Parti Zonguldak Milletveki Adayları  14 Mayısta hepbirlikte AK-Parti'nin bayrağını göklere dikerek birlik ve beraberlik içinde olacaklarını ifade ettiler.  TISKAOĞLU"İnandıkları yolda yütüdüklerini ve kol,kola mücadele verdiklerini dile getirdi.Zonguldak sevdalısı hizmet adamı"Aşk ile koşan yorulmaz." Güçlü Devlet  güçlü bir Türkiye için Durmak yok yola devam.Bu seçimde gemiş dönemlerde aldıkları oyların çok üstünde bir oyla meclise gireceğiz. "TÜRKİYE YÜZ YILI İÇİN DOĞRU ADIMLARLA YOLA DEVAM Akp Zonguldak Milletvekili Adayları köy ,köy dolaşarak  vatandaşların istek ve taleplerinide dinleyerek yerinde çözüm üretiyor.Bundan hiç bir vatandaşımızın şüphesi olmasın"Birimiz hepimiz diyerek ,Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan dır."  
Zonguldaklı Hemşehrimiz 28 Dönem AK-Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu,nu, Yurt dışından gelen gurbetçi kardeşlerimiz, Roman-Esmer vatandaşlarımız ve Devrekliler bağrına bastı.

Zonguldaklı Hemşehhrimiz 28 Dönem AK-Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu,nu, Yurt dışından gelen gurbetçi kardeşlerimiz, Roman-Esmer vatandaşlarımız ve Devrekliler bağrına bastı.
14 Mayıs Genel seçimler kapsamında il ilçe belde ve mahalle ve köy gezilerinde, çalişmalarini aksatmadan hızla sürdürüyor.
"SEVGİ SELİ OLUŞTU
İş İnsanı Akp  Zonguldak  4 sıra Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu her gittiği yerlerde Devrek İlçesi  Belde ,Köy ve Mahallelerde vatandaşlar AK-P Zonguldak Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu,nu  Devrek Halkı  bağrına bastı.
Bölgemizin en güçlü rakibi Zonguldak sevdalısı İş İnsanı Nejdet Tıskaoğludur.
"TÜRKİYE İÇİN GÜVEN VE İSTİKRAR
AK-Parti Zonguldak Milletveki Adayları  14 Mayısta hepbirlikte AK-Parti'nin bayrağını göklere dikerek birlik ve beraberlik içinde olacaklarını ifade ettiler.
 TISKAOĞLU"İnandıkları yolda yütüdüklerini ve kol,kola mücadele verdiklerini dile getirdi.Zonguldak sevdalısı hizmet adamı"Aşk ile koşan yorulmaz." Güçlü Devlet  güçlü bir Türkiye için Durmak yok yola devam.Bu seçimde gemiş dönemlerde aldıkları oyların çok üstünde bir oyla meclise gireceğiz.
"TÜRKİYE YÜZ YILI İÇİN DOĞRU ADIMLARLA YOLA DEVAM
Akp Zonguldak Milletvekili Adayları köy ,köy dolaşarak  vatandaşların istek ve taleplerinide dinleyerek yerinde çözüm üretiyor.Bundan hiç bir vatandaşımızın şüphesi olmasın"Birimiz hepimiz diyerek ,Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan dır."

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.