Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEMİREL: KOZLU’YA BARIŞ GELECEK

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.11.2023 - 22:57, Güncelleme: 29.11.2023 - 23:00 2118+ kez okundu.
 

DEMİREL: KOZLU’YA BARIŞ GELECEK

Harita yüksek mühendisi ve Kozlu Kent Konseyi Kurucu Başkanı Barış Demirel Kozlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı.
Harita yüksek mühendisi ve Kozlu Kent Konseyi Kurucu Başkanı Barış Demirel Kozlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı. Kalabalık bir partili topluluğu ve ailesi ile birlikte 28 Kasım 2023 günü CHP Kozlu İlçe Başkanlığına gelerek başvuru dosyasını İlçe Başkanı Merve Arslan’a teslim eden Demirel, Kozlu için yeni bir sayfa açmanın zamanı geldiğini dile getirerek konuşmasını şöyle sürdürdü; Kozlu için yeni bir sayfa açmanın zamanı geldi. Belediyecilik anlayışımızı belirlerken önceliğimiz, kendine yeten ekonomisiyle, hakkaniyet çerçevesinde yönetilen sosyal belediyecilik olacak. Kozlu’muzda ortak yaşamı yeniden hayata geçirmeye sözümüz var. Çok ama çok çalışacağız. Kazanacağız. Kozlu’ya BARIŞ gelecek” dedi. Demirel açıklamasında ayrıca, “22 Haziran 1981 yılında Kozlu’da doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Kozlu’da tamamladım. ZKÜ Harita ve Kadastro Mühendisliği bölümünde lisans eğitimi aldım. Aynı bölümde imar uygulamaları üzerine yüksek lisans çalışmamı tamamladım. Askerlik görevimi Yedek Subay olarak yaptıktan sonra kendi adıma açtığım büromda mühendislik ve müşavirlik hizmeti vermeye başladım. Ofisimde kadastro, imar, altyapı, üstyapı ve ulaştırma projelerinde hizmet verdim. Kozlu balıkçı barınağının yapım aşamasında aktif olarak görev yaptım. Devamında; Eren Enerji ve Filyos Limanı inşaatı projelerinde yer aldım. Şu anda ise mühendislik müşavirlik firmasında Etüt Proje şefi olarak görev yapmaktayım. Bu kapsamda şehrimize; tünel, yol, köprü inşaatlarında kontrol mühendisi olarak hizmet etmekteyim. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Uzun yıllar Kozluspor’un alt yapısı ve A takımında futbol oynadım. Kozlu’muzda yerel bir gazetede köşe yazıları yazıyorum. Kozlu Kent Konseyi Kurucu Başkanı, Zonguldak Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve TMMOB HKMO Zonguldak Bölge Temsilciliği II. Başkanıyım. Bu topraklarda doğmuş, büyümüş ve ekmeğimi kazanmakta olan biri olarak bu kente vefa borcum var. Kozlu’muzu yönetmek için gerekli olan bilgiye, birikime ve deneyime yola çıktığımız arkadaşlarımızla sahibiz. Biz Kozlu’yu yönetmeye adayız. Çünkü bu kentin geleceği için değişim zamanının geldiğini ben de herkes gibi görüyorum. Kozlu için yeni bir sayfa açmanın zamanının geldiğini de biliyorum. Belediyecilik anlayışımızı belirlerken önceliğimiz, kendine yeten ekonomisiyle, hakkaniyet çerçevesinde yönetilen sosyal belediyecilik olacak. Bu vizyonu gerçekleştirmek için genç, dinamik ve mesleğinde uzman arkadaşlarımızla bir aradayız. Yönetimde katılımcılığı ve farkındalığı sağlayarak sürdürülebilir projeler üreteceğiz. Kimseyi ayırmayan, herkesin sesine kulak veren, ortak akılla herkesin ortak menfaatine çözümler üreten ve kesinlikle sizlere değer veren, emanetinize ve kaynaklarınıza sahip çıkan, israfa son veren bir yönetim inşa edeceğiz. Kozlu’muzda ortak yaşamı yeniden hayata geçirmeye sözümüz var. Çok ama çok çalışacağız. Kazanacağız. Kozlu’ya BARIŞ gelecek
Harita yüksek mühendisi ve Kozlu Kent Konseyi Kurucu Başkanı Barış Demirel Kozlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Harita yüksek mühendisi ve Kozlu Kent Konseyi Kurucu Başkanı Barış Demirel Kozlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Kalabalık bir partili topluluğu ve ailesi ile birlikte 28 Kasım 2023 günü CHP Kozlu İlçe Başkanlığına gelerek başvuru dosyasını İlçe Başkanı Merve Arslan’a teslim eden Demirel, Kozlu için yeni bir sayfa açmanın zamanı geldiğini dile getirerek konuşmasını şöyle sürdürdü;

Kozlu için yeni bir sayfa açmanın zamanı geldi. Belediyecilik anlayışımızı belirlerken önceliğimiz, kendine yeten ekonomisiyle, hakkaniyet çerçevesinde yönetilen sosyal belediyecilik olacak. Kozlu’muzda ortak yaşamı yeniden hayata geçirmeye sözümüz var. Çok ama çok çalışacağız. Kazanacağız. Kozlu’ya BARIŞ gelecek” dedi.

Demirel açıklamasında ayrıca, “22 Haziran 1981 yılında Kozlu’da doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Kozlu’da tamamladım. ZKÜ Harita ve Kadastro Mühendisliği bölümünde lisans eğitimi aldım. Aynı bölümde imar uygulamaları üzerine yüksek lisans çalışmamı tamamladım. Askerlik görevimi Yedek Subay olarak yaptıktan sonra kendi adıma açtığım büromda mühendislik ve müşavirlik hizmeti vermeye başladım. Ofisimde kadastro, imar, altyapı, üstyapı ve ulaştırma projelerinde hizmet verdim. Kozlu balıkçı barınağının yapım aşamasında aktif olarak görev yaptım. Devamında; Eren Enerji ve Filyos Limanı inşaatı projelerinde yer aldım. Şu anda ise mühendislik müşavirlik firmasında Etüt Proje şefi olarak görev yapmaktayım. Bu kapsamda şehrimize; tünel, yol, köprü inşaatlarında kontrol mühendisi olarak hizmet etmekteyim. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Uzun yıllar Kozluspor’un alt yapısı ve A takımında futbol oynadım. Kozlu’muzda yerel bir gazetede köşe yazıları yazıyorum. Kozlu Kent Konseyi Kurucu Başkanı, Zonguldak Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve TMMOB HKMO Zonguldak Bölge Temsilciliği II. Başkanıyım.

Bu topraklarda doğmuş, büyümüş ve ekmeğimi kazanmakta olan biri olarak bu kente vefa borcum var. Kozlu’muzu yönetmek için gerekli olan bilgiye, birikime ve deneyime yola çıktığımız arkadaşlarımızla sahibiz. Biz Kozlu’yu yönetmeye adayız. Çünkü bu kentin geleceği için değişim zamanının geldiğini ben de herkes gibi görüyorum. Kozlu için yeni bir sayfa açmanın zamanının geldiğini de biliyorum.

Belediyecilik anlayışımızı belirlerken önceliğimiz, kendine yeten ekonomisiyle, hakkaniyet çerçevesinde yönetilen sosyal belediyecilik olacak. Bu vizyonu gerçekleştirmek için genç, dinamik ve mesleğinde uzman arkadaşlarımızla bir aradayız. Yönetimde katılımcılığı ve farkındalığı sağlayarak sürdürülebilir projeler üreteceğiz.

Kimseyi ayırmayan, herkesin sesine kulak veren, ortak akılla herkesin ortak menfaatine çözümler üreten ve kesinlikle sizlere değer veren, emanetinize ve kaynaklarınıza sahip çıkan, israfa son veren bir yönetim inşa edeceğiz.

Kozlu’muzda ortak yaşamı yeniden hayata geçirmeye sözümüz var. Çok ama çok çalışacağız. Kazanacağız. Kozlu’ya BARIŞ gelecek

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.