Sitenin sağında bir giydirme reklam

DALGA GEÇER GİBİ ADAYLIK KONUŞMASI YAPTI

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 31.01.2024 - 22:13, Güncelleme: 31.01.2024 - 22:13 4901+ kez okundu.
 

DALGA GEÇER GİBİ ADAYLIK KONUŞMASI YAPTI

CHP tabanından Dökmeci’ye tepkiler gecikmedi.
CHP tabanından Dökmeci’ye tepkiler gecikmedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Belediye Başkan adayı geçtiğimiz günlerde resmen açıklandı. Beş aday adayının, adaylık için başvurduğu Kozlu İlçesinde, Kdz. Ereğli’den bazı sermaye guruplarının ve rant çevrelerinin adayı olarak nitelendirilen ve isminin aday olarak açıklanmasına haftalar öncesinden kesin gözü ile bakılan Kdz. Ereğli Belediyesi eski çalışanı Altuğ Dökmeci, ilçe teşkilatında adaylık konuşması yaptı. CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan ve diğer Belediye Başkan aday adaylarının ve partililerin hazır bulunduğu adaylık konuşmasında CHP’nin adayı olarak ismi açıklanan Dökmeci’nin ifadeleri kamuoyunda şaşkınlık ve hayret yarattı. Daha konuşmasının başında; ‘Hepimizin bildiği üzere, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında ADALET VE ŞEFFAFLIKLA geçirmiş olduğumuz aday adaylığı sürecimiz sona ermiştir. Diğer aday adayı dostlarımız ile birlikte uzun, meşakkatli, ADİL VE CENTİLMEN BİR YARIŞIN SONUCUNDA genel merkezimiz tarafından "Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu Belediye Başkan Adaylığı" görevi, halkın da teveccühü ile tarafıma verilmiştir.’ İfadelerini kullanan Dökmeci’ye kamuoyundan tepkiler gecikmedi. Dökmeci’nin ifadelerine tepki gösteren özellikle CHP’li partililer; ‘Adam milletin gözünün içine baka baka resmen dalga geçti. Yanında haftalardır eşit şartlarda adaylık mücadelesi verdiğini sanarak canla başla koşturan, aday adayları ile resmen alay etti. Neymiş efendim ADALET VE ŞEFFAFLIKLA bir yarış geçirmiş. ADİL VE CENTİLMENCE BİR YARIŞIN SONUNDA genel merkezin teveccühü ile aday gösterilmiş… Yahu arkadaş adamın arkasında Kdz. Ereğli’deki sermaye gurupları ve Kozlu’da rant hesapları yapan bazı çevrelerin olduğunu, bunların İl, ilçe yönetimi ve milletvekili ile haftalar evvel mutabakata yapıp bu şahsı aday yapmak için genel merkezde nüfuslarını kullandıklarını sağır sultan duydu. Yoksa 15 senedir Kozlu’da dahi yaşamayan, merhum babasının girdiği seçimde kimsenin yüzünü dahi görmediği, anket ve kamuoyu yoklamalarında Tolga Gören’in ardında çıkan birini hangi genel merkez hangi şeffaf ve adaletli bir yarışın sonunda aday göstermiş? Adam, arkamdaki ekip görevini yaptı, işi bitirdi, seçilirsem diyetini ödemek için görevimi yapma sırası bana gelecek demiyor da, milletin ve yanındakilerin aklıyla alay eder gibi açıklama yapıyor. Yanında olup bu sözde adaletli, şeffaf yarışta kazığı yiyenlerde belki seçilirse, sus payı olarak bize de bir koltuk düşer diye bu duruma alkış tutup, pasta kesiyorlar. Ne diyelim, Allah akı fikir versin. Bu kirli zihniyete yanındakiler izin verse de CHP tabanı geçit vermez.’ Şeklinde yorum yaptılar…(BKH)
CHP tabanından Dökmeci’ye tepkiler gecikmedi.

CHP tabanından Dökmeci’ye tepkiler gecikmedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Belediye Başkan adayı geçtiğimiz günlerde resmen açıklandı.

Beş aday adayının, adaylık için başvurduğu Kozlu İlçesinde, Kdz. Ereğli’den bazı sermaye guruplarının ve rant çevrelerinin adayı olarak nitelendirilen ve isminin aday olarak açıklanmasına haftalar öncesinden kesin gözü ile bakılan Kdz. Ereğli Belediyesi eski çalışanı Altuğ Dökmeci, ilçe teşkilatında adaylık konuşması yaptı.

CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan ve diğer Belediye Başkan aday adaylarının ve partililerin hazır bulunduğu adaylık konuşmasında CHP’nin adayı olarak ismi açıklanan Dökmeci’nin ifadeleri kamuoyunda şaşkınlık ve hayret yarattı.

Daha konuşmasının başında;

‘Hepimizin bildiği üzere, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında ADALET VE ŞEFFAFLIKLA geçirmiş olduğumuz aday adaylığı sürecimiz sona ermiştir. Diğer aday adayı dostlarımız ile birlikte uzun, meşakkatli, ADİL VE CENTİLMEN BİR YARIŞIN SONUCUNDA genel merkezimiz tarafından "Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu Belediye Başkan Adaylığı" görevi, halkın da teveccühü ile tarafıma verilmiştir.’ İfadelerini kullanan Dökmeci’ye kamuoyundan tepkiler gecikmedi.

Dökmeci’nin ifadelerine tepki gösteren özellikle CHP’li partililer;

‘Adam milletin gözünün içine baka baka resmen dalga geçti. Yanında haftalardır eşit şartlarda adaylık mücadelesi verdiğini sanarak canla başla koşturan, aday adayları ile resmen alay etti. Neymiş efendim ADALET VE ŞEFFAFLIKLA bir yarış geçirmiş. ADİL VE CENTİLMENCE BİR YARIŞIN SONUNDA genel merkezin teveccühü ile aday gösterilmiş…

Yahu arkadaş adamın arkasında Kdz. Ereğli’deki sermaye gurupları ve Kozlu’da rant hesapları yapan bazı çevrelerin olduğunu, bunların İl, ilçe yönetimi ve milletvekili ile haftalar evvel mutabakata yapıp bu şahsı aday yapmak için genel merkezde nüfuslarını kullandıklarını sağır sultan duydu.

Yoksa 15 senedir Kozlu’da dahi yaşamayan, merhum babasının girdiği seçimde kimsenin yüzünü dahi görmediği, anket ve kamuoyu yoklamalarında Tolga Gören’in ardında çıkan birini hangi genel merkez hangi şeffaf ve adaletli bir yarışın sonunda aday göstermiş?

Adam, arkamdaki ekip görevini yaptı, işi bitirdi, seçilirsem diyetini ödemek için görevimi yapma sırası bana gelecek demiyor da, milletin ve yanındakilerin aklıyla alay eder gibi açıklama yapıyor. Yanında olup bu sözde adaletli, şeffaf yarışta kazığı yiyenlerde belki seçilirse, sus payı olarak bize de bir koltuk düşer diye bu duruma alkış tutup, pasta kesiyorlar. Ne diyelim, Allah akı fikir versin. Bu kirli zihniyete yanındakiler izin verse de CHP tabanı geçit vermez.’ Şeklinde yorum yaptılar…(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.