Sitenin sağında bir giydirme reklam

CUMHUR İTTİFAKI SAHAYA İNDİ

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 09.03.2023 - 11:34, Güncelleme: 11.03.2023 - 22:09 7898+ kez okundu.
 

CUMHUR İTTİFAKI SAHAYA İNDİ

Henüz resmi olarak seçim tarihi netlik kazanmamış olmasına rağmen Cumhur İttifakını oluşturan Ak Parti ve MHP teşkilatları sahada gerçekleştirdikleri ziyaretler ile seçim startını verdiklerini gösteriyorlar.
Henüz resmi olarak seçim tarihi netlik kazanmamış olmasına rağmen Cumhur İttifakını oluşturak Ak Parti ve MHP teşkilatları sahada gerçekleştirdikleri ziyaretler ile seçim startını verdiklerini gösteriyorlar. Bu çerçevede Ünver Taşkın başkanlığındaki Kozlu Ak Parti Teşkilatı beraberinde Ak Partili İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Cumhur ittifakının diğer üyesi MHP Kozlu İlçe Başkanı Muhammet Özdemir ile birlikte gündüz esnaf ziyareti, gece ise köylerde düzenledikleri toplantı ve ziyaretler ile vatandaşlarla bir araya gelip, aralıksız olarak seçim çalışmalarını sürdürüyorlar. Hafta başında Kozlu Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelerek esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Bektaş ve Taşkın,  Berat Kandili gecesini İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli'ninde katılımı ile  İlçe Yönetim Kurulu üyesi İsmet Açıkgöz'ün köyünde camii cemaati ile bir araya gelerek değerlendirdiler. Önceki gün  beraberinde Maden Mühendisi Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ile Kozlu TTK Müessese Müdürlüğünü ziyaret eden Cumhur İttifakının Kozlu Temsilcisi Ak Parti ve MHP Kozlu İlçe başkanları ile teşkilat üyeleri, 6 Şubatta Kahraman Maraş'ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen, 46 bine yakın yurttaşımızın hayatını kaybettiği deprem felaketinde kurtarma çalışmaları sürecinde gösterdikleri üstün başarı ile Türkiye'nin gündemine oturan maden işçileri adına TTK Kozlu Müessse Müdürü Nurettin Bektaş'a teşekkür belgesi taktim ettiler.(BKH)  
Henüz resmi olarak seçim tarihi netlik kazanmamış olmasına rağmen Cumhur İttifakını oluşturan Ak Parti ve MHP teşkilatları sahada gerçekleştirdikleri ziyaretler ile seçim startını verdiklerini gösteriyorlar.

Henüz resmi olarak seçim tarihi netlik kazanmamış olmasına rağmen Cumhur İttifakını oluşturak Ak Parti ve MHP teşkilatları sahada gerçekleştirdikleri ziyaretler ile seçim startını verdiklerini gösteriyorlar.
Bu çerçevede Ünver Taşkın başkanlığındaki Kozlu Ak Parti Teşkilatı beraberinde Ak Partili İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Cumhur ittifakının diğer üyesi MHP Kozlu İlçe Başkanı Muhammet Özdemir ile birlikte gündüz esnaf ziyareti, gece ise köylerde düzenledikleri toplantı ve ziyaretler ile vatandaşlarla bir araya gelip, aralıksız olarak seçim çalışmalarını sürdürüyorlar.


Hafta başında Kozlu Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelerek esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Bektaş ve Taşkın,  Berat Kandili gecesini İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli'ninde katılımı ile  İlçe Yönetim Kurulu üyesi İsmet Açıkgöz'ün köyünde camii cemaati ile bir araya gelerek değerlendirdiler.
Önceki gün  beraberinde Maden Mühendisi Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ile Kozlu TTK Müessese Müdürlüğünü ziyaret eden Cumhur İttifakının Kozlu Temsilcisi Ak Parti ve MHP Kozlu İlçe başkanları ile teşkilat üyeleri, 6 Şubatta Kahraman Maraş'ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen, 46 bine yakın yurttaşımızın hayatını kaybettiği deprem felaketinde kurtarma çalışmaları sürecinde gösterdikleri üstün başarı ile Türkiye'nin gündemine oturan maden işçileri adına TTK Kozlu Müessse Müdürü Nurettin Bektaş'a teşekkür belgesi taktim ettiler.(BKH)

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.