Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.06.2023 - 23:01, Güncelleme: 08.06.2023 - 08:09 6927+ kez okundu.
 

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın, TBMM'de parti ayırımı yapmaksızın 5Zonguldak Milletvekilini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunmaları kamuoyunda takdir ile karşılandı.
Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın,  TBMM'de parti ayırımı yapmaksızın 5 Zonguldak Milletvekilini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunmaları kamuoyunda takdir ile karşılandı. AK Parti milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu ve CHP milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz, Eylem Ertuğrul ziyaretlerinde vekillere başarılar dileyen Alan ve Çağlayan, Zonguldak milletvekilleriyle fotoğraf çektirdi.  Başkan Ömer Selim Alan, sosyal medya hesabından ziyaretlerle ilgili paylaştığı fotoğraflarda şu açıklamayı kullandı; "VAKİT ZONGULDAK VAKTİ" Zonguldak’ımızı Gazi Meclisi’mizde temsil edecek olan 5 Milletvekilimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.  Bugün TBMM'de yemin ederek görevlerine başlayacak vekillerimize hizmet dolu beş yıl diliyorum.  Birlikten kuvvet doğar, omuz omuza şehrimiz için çalışmaya devam.  Rabbim memleketimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah.
Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın, TBMM'de parti ayırımı yapmaksızın 5Zonguldak Milletvekilini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunmaları kamuoyunda takdir ile karşılandı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın,  TBMM'de parti ayırımı yapmaksızın 5 Zonguldak Milletvekilini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunmaları kamuoyunda takdir ile karşılandı.

AK Parti milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu ve CHP milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz, Eylem Ertuğrul ziyaretlerinde vekillere başarılar dileyen Alan ve Çağlayan, Zonguldak milletvekilleriyle fotoğraf çektirdi. 

Başkan Ömer Selim Alan, sosyal medya hesabından ziyaretlerle ilgili paylaştığı fotoğraflarda şu açıklamayı kullandı;

"VAKİT ZONGULDAK VAKTİ"
Zonguldak’ımızı Gazi Meclisi’mizde temsil edecek olan 5 Milletvekilimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. 
Bugün TBMM'de yemin ederek görevlerine başlayacak vekillerimize hizmet dolu beş yıl diliyorum. 
Birlikten kuvvet doğar, omuz omuza şehrimiz için çalışmaya devam. 
Rabbim memleketimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.