Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP BAHÇELİEVLERDE 2. SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.02.2024 - 21:29, Güncelleme: 18.02.2024 - 21:40 2848+ kez okundu.
 

CHP BAHÇELİEVLERDE 2. SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bahçelievler Mahallesi’nde 2’inci seçim bürosunu açtı.
Erdem: Zonguldak’ta asık suratlı insanların yüzünü güldürmek için buradayız. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bahçelievler Mahallesi Gül sokakta 2’inci seçim bürosunu açtı. Açılışa CHP Zonguldak Belediye Başkanı Adayı Tahsin Erdem ve eşi, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, CHP Zonguldak Belediye Meclis üyesi aday adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Erdem açılışta yaptığı konuşmada; “Çok değerli CHP’liler, çok değerli Zonguldaklı hemşerilerim ve Bahçelievler sakinleri hoş geldiniz. Bahçelievler tarihi günlerinden birini yaşıyor. Sizlerin gözlerinde gördüğüm ışığı, gittiğim her yerde ister AK Partili olsun, ister MHP’li olsun bütün insanların gözünde görüyorum. Bütün platformlarda aynı samimiyeti alıyorum. Şahsıma ve Partime oldukça teveccühleri var. Bu durum benim için onur ve gurur vericidir. Aynı zamanda omuzumdaki yükün, ağırlığın bana yüklenen şahsiyetin ve teveccühün zorluğunu da biliyorum. Ama inanıyorum ki hiçbir parti ayrımı yapmadan, onların teveccühüne layık bir belediye başkanlığı yapacağım. Şunu samimiyetle söylüyorum. Zonguldak’ın ve Zonguldaklıların birikmiş sorunları olduğunu şu anki mevcut belediye başkanımız da biliyor. Zonguldak’ta asık suratlı insanların yüzünü güldürmek için buradayız. Bir yandan hizmet ederken, diğer yandan bütün Zonguldaklıların gönlüne girebilmek için yol çıktık. Hepinize bu soğukta buraya geldiğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bahçelievler Mahallesi’nde 2’inci seçim bürosunu açtı.

Erdem: Zonguldak’ta asık suratlı insanların yüzünü güldürmek için buradayız.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bahçelievler Mahallesi Gül sokakta 2’inci seçim bürosunu açtı. Açılışa CHP Zonguldak Belediye Başkanı Adayı  Tahsin Erdem ve eşi, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, CHP Zonguldak Belediye Meclis üyesi aday adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Erdem açılışta yaptığı konuşmada; “Çok değerli CHP’liler, çok değerli Zonguldaklı hemşerilerim ve Bahçelievler sakinleri hoş geldiniz. Bahçelievler tarihi günlerinden birini yaşıyor. Sizlerin gözlerinde gördüğüm ışığı, gittiğim her yerde ister AK Partili olsun, ister MHP’li olsun bütün insanların gözünde görüyorum. Bütün platformlarda aynı samimiyeti alıyorum. Şahsıma ve Partime oldukça teveccühleri var. Bu durum benim için onur ve gurur vericidir. Aynı zamanda omuzumdaki yükün, ağırlığın bana yüklenen şahsiyetin ve teveccühün zorluğunu da biliyorum. Ama inanıyorum ki hiçbir parti ayrımı yapmadan, onların teveccühüne layık bir belediye başkanlığı yapacağım. Şunu samimiyetle söylüyorum. Zonguldak’ın ve Zonguldaklıların birikmiş sorunları olduğunu şu anki mevcut belediye başkanımız da biliyor. Zonguldak’ta asık suratlı insanların yüzünü güldürmek için buradayız. Bir yandan hizmet ederken, diğer yandan bütün Zonguldaklıların gönlüne girebilmek için yol çıktık. Hepinize bu soğukta buraya geldiğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.