Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP ADAYI TAHSİN ERDEM SEÇİM YARIŞINI MADENCİ ANITINDAN BAŞLATTI

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.01.2024 - 22:50, Güncelleme: 24.01.2024 - 22:50 4243+ kez okundu.
 

CHP ADAYI TAHSİN ERDEM SEÇİM YARIŞINI MADENCİ ANITINDAN BAŞLATTI

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, seçim startını 23 Ocak Salı günü Madenci Anıtı’ndan verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, seçim startını 23 Ocak Salı günü Madenci Anıtı’ndan verdi. Maden Mühendisleri Odası önünde saat:14.00’de başlayan  yürüyüş Madenci Anıtı önünde sona erdi. Yürüyüşe Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak milletvekili Eylem Ertuğrul, CHP İl Başkanı Devrim Dural, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, CHP Zonguldak Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam ile çok sayıda belde belediye başkanı ve belediye başkan aday adayları ile yüzlerce partili topluluğu katıldı. CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, Madenci Anıtında coşkulu kalabalığa şu sözlerle seslendi; "Sözlerime başlamadan önce demokrasi şehitlerinin Uğur Mumcu'yu ve diğer bütün demokrasi şehitlerimizi özlemle, rahmetle, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Merhaba Cumhuriyet Halk Partililer. Merhaba sosyal demokratlar. Merhaba Atatürkçüler. Merhaba Atatürk milliyetçileri. Merhaba kadınlarımız. Merhaba. Merhaba gençlerimiz.   Merhaba çocuklarımız   Merhaba yol arkadaşlarım. Merhaba Zonguldaklılar. Değerli yol arkadaşlarım  Daha yaşanabilir daha güzel bir Zonguldak için başlattığımız yürüyüşün ilk buluşmasına hoş geldiniz. Çağrımıza kulak veren, mücadelemize onur veren, omuz veren yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.  Yıkmaya değil, yapmak için geliyoruz. Kavga etmek yok. Kibirlenmek yok.   Partizanlık yok. Barışmak var. Liyakatin bilimin, hoşgörünün, demokrasinin halkın iktidarını kurmak için bugün buradayız.  Çok değerli dava arkadaşlarım, yol arkadaşlarım, yoldaşlarım. Sivil toplum örgütleri, muhtarlar Sendikalar, işçiler, memurlar, emekliler, gençler, aydınlar. Öğrenciler, akademisyenler bu kenti hep birlikte yönetelim. Ben yaptım oldu devri bitecek. 31 Mart akşamı baharı, birlikte karşılayacağız. Değerli Zonguldaklılar değerli dava arkadaşlarım, yol arkadaşlarım. Bugün madenci anıtında buluşmamız kesinlikle bir tesadüf değildir. Zonguldak demokrasinin en güçlü kalesidir. Maden odaklarında beş binden fazla şehit vermiş bu kentin sahip olduğu değerlerin üzerinden dozer gibi geçmek yıkıp yakmak isteyenlere asla müsaade etmeyeceğiz. Bu vesileyle emeğin başkenti Zonguldak'ta yüz binlerce kişiyi Ankara yollarına döken rahmetli Şemsi Denizer’in de mekânı cennet olsun. Nasıl başardıysa tüm kalbimizde inanın başaracağız. Hep birlikte başaracağız"
Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, seçim startını 23 Ocak Salı günü Madenci Anıtı’ndan verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak  Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, seçim startını 23 Ocak Salı günü Madenci Anıtı’ndan verdi.

Maden Mühendisleri Odası önünde saat:14.00’de başlayan  yürüyüş Madenci Anıtı önünde sona erdi.

Yürüyüşe Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak milletvekili Eylem Ertuğrul, CHP İl Başkanı Devrim Dural, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, CHP Zonguldak Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam ile çok sayıda belde belediye başkanı ve belediye başkan aday adayları ile yüzlerce partili topluluğu katıldı.

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, Madenci Anıtında coşkulu kalabalığa şu sözlerle seslendi;

"Sözlerime başlamadan önce demokrasi şehitlerinin Uğur Mumcu'yu ve diğer bütün demokrasi şehitlerimizi özlemle, rahmetle, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.

Merhaba Cumhuriyet Halk Partililer.

Merhaba sosyal demokratlar.

Merhaba Atatürkçüler.

Merhaba Atatürk milliyetçileri.

Merhaba kadınlarımız. Merhaba.

Merhaba gençlerimiz.  

Merhaba çocuklarımız  

Merhaba yol arkadaşlarım.

Merhaba Zonguldaklılar.

Değerli yol arkadaşlarım  Daha yaşanabilir daha güzel bir Zonguldak için başlattığımız yürüyüşün ilk buluşmasına hoş geldiniz. Çağrımıza kulak veren, mücadelemize onur veren, omuz veren yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.  Yıkmaya değil, yapmak için geliyoruz.

Kavga etmek yok.

Kibirlenmek yok.  

Partizanlık yok.

Barışmak var.

Liyakatin bilimin, hoşgörünün, demokrasinin halkın iktidarını kurmak için bugün buradayız. 

Çok değerli dava arkadaşlarım, yol arkadaşlarım, yoldaşlarım. Sivil toplum örgütleri, muhtarlar Sendikalar, işçiler, memurlar, emekliler, gençler, aydınlar. Öğrenciler, akademisyenler bu kenti hep birlikte yönetelim. Ben yaptım oldu devri bitecek. 31 Mart akşamı baharı, birlikte karşılayacağız.

Değerli Zonguldaklılar değerli dava arkadaşlarım, yol arkadaşlarım. Bugün madenci anıtında buluşmamız kesinlikle bir tesadüf değildir.

Zonguldak demokrasinin en güçlü kalesidir.

Maden odaklarında beş binden fazla şehit vermiş bu kentin sahip olduğu değerlerin üzerinden dozer gibi geçmek yıkıp yakmak isteyenlere asla müsaade etmeyeceğiz.

Bu vesileyle emeğin başkenti Zonguldak'ta yüz binlerce kişiyi Ankara yollarına döken rahmetli Şemsi Denizer’in de mekânı cennet olsun. Nasıl başardıysa tüm kalbimizde inanın başaracağız. Hep birlikte başaracağız"

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.