Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇATALAĞZI BELEDİYESİNDE TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ

Kilimli (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.03.2023 - 20:46, Güncelleme: 20.03.2023 - 20:46 7347+ kez okundu.
 

ÇATALAĞZI BELEDİYESİNDE TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ

Genel-İş Sendikası, Zonguldak Şubesi ile Çatalağzı Belediyesi arasındaki toplu sözleşme görüşmelerinde mutlu sona ulaşıldı
Genel-İş Sendikası, Zonguldak Şubesi ile Çatalağzı Belediyesi arasındaki toplu sözleşme görüşmelerinde mutlu sona ulaşıldı. Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün ile Genel-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu, arasında imzalanan toplu sözleşme görüşmelerinde yüzde 80 zam verildi. Toplu sözleşme görüşmelerinde varılan anlaşma neticesinde;1 Yılı kapsayan Sözleşme kapsamındaki işçilere yüzde 80 ücret zammı yapılmış olup. İşçilere her yıl 3 yevmiye tutarında yakacak yardımı verilir. "Birleştirilmiş Sosyal Yardım" adı altında işverence her ay Net 600,00 TL. Ödeme yapılır. İlköğretimde okuyan her çocuk için 650,00 TL. Lise ve dengi okullarda okuyan her çocuk için 900.00 TL. Yükseköğrenim gören her çocuk için 1.300.00 TL öğrenim yardımı yapılır, şekliyle toplu sözleşme imzalandı. Toplu sözleşme görüşmelerinin mutlu sonla bitmesinin ardından açıklama yapan Genel-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu, “Tüm personeliyle birlikte uyum içinde özveriyle çalışarak, daha güzel daha yaşanabilir ve modern bir Çatalağzı için hizmet veren Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan AKGÜN’e, geçirdiğimiz toplu sözleşme sürecinde işçinin özlük haklarının korunmasında gösterdiği hassasiyete ve emeğe duyduğu saygıdan dolayı teşekkür ederim. Toplu İş Sözleşmemizin   sendikamız üyesi işçi arkadaşlara hayırlı olsun'dedi.
Genel-İş Sendikası, Zonguldak Şubesi ile Çatalağzı Belediyesi arasındaki toplu sözleşme görüşmelerinde mutlu sona ulaşıldı

Genel-İş Sendikası, Zonguldak Şubesi ile Çatalağzı Belediyesi arasındaki toplu sözleşme görüşmelerinde mutlu sona ulaşıldı.
Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün ile Genel-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu, arasında imzalanan toplu sözleşme görüşmelerinde yüzde 80 zam verildi.
Toplu sözleşme görüşmelerinde varılan anlaşma neticesinde;1 Yılı kapsayan Sözleşme kapsamındaki işçilere yüzde 80 ücret zammı yapılmış olup. İşçilere her yıl 3 yevmiye tutarında yakacak yardımı verilir. "Birleştirilmiş Sosyal Yardım" adı altında işverence her ay Net 600,00 TL. Ödeme yapılır.
İlköğretimde okuyan her çocuk için 650,00 TL. Lise ve dengi okullarda okuyan her çocuk için 900.00 TL.
Yükseköğrenim gören her çocuk için 1.300.00 TL öğrenim yardımı yapılır, şekliyle toplu sözleşme imzalandı.
Toplu sözleşme görüşmelerinin mutlu sonla bitmesinin ardından açıklama yapan Genel-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu, “Tüm personeliyle birlikte uyum içinde özveriyle çalışarak, daha güzel daha yaşanabilir ve modern bir Çatalağzı için hizmet veren Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan AKGÜN’e, geçirdiğimiz toplu sözleşme sürecinde işçinin özlük haklarının korunmasında gösterdiği hassasiyete ve emeğe duyduğu saygıdan dolayı teşekkür ederim. Toplu İş Sözleşmemizin   sendikamız üyesi işçi arkadaşlara hayırlı olsun'dedi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.