Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEÜ’DE REKTÖRLÜK SEÇİMİ TAMAMLANDI

Gündem 30.10.2014 - 10:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4358+ kez okundu.
 

BEÜ’DE REKTÖRLÜK SEÇİMİ TAMAMLANDI

Mevcut Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer sandıktan birinci çıktı.Şimdi gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da.
7 Rektör adayının yarıştığı seçimlerde mevcut Rektör Prof. Dr.Mahmut Özer 271 öğretim görevlisinin oyunu alarak sandıktan birinci olarak çıkmayı başarırken, en yakın rakibi olan Prof. Dr. Suat Hayri Uğurbaş 181 oy alarak yarışı ikinci sırada tamamladı. 2 oyun geçersiz sayıldığı, 8 oyun boş olarak kullanıldığı Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlük seçiminde, diğer adaylardan Prof Dr. Bayram Ali Çetinkaya 15 oy, Prof Dr. Sibel Örsel 2 oy, Prof Dr.Şükrü Oğuz Özdamar 1 oy, Prof Dr.Haşmet Bardakçı 1 oy, Prof Dr. Ahmet Denizbelen 1oy aldılar. Rektörlük seçimindeki süreç, yapılan oylamada en çok oy alan 3 adayın isminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne gitmesi ve Cumhurbaşkanının bu üç isimden birini ataması ile sonuçlanacak.(BKH) 
Mevcut Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer sandıktan birinci çıktı.Şimdi gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da.

7 Rektör adayının yarıştığı seçimlerde mevcut Rektör Prof. Dr.Mahmut Özer 271 öğretim görevlisinin oyunu alarak sandıktan birinci olarak çıkmayı başarırken, en yakın rakibi olan Prof. Dr. Suat Hayri Uğurbaş 181 oy alarak yarışı ikinci sırada tamamladı.

2 oyun geçersiz sayıldığı, 8 oyun boş olarak kullanıldığı Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlük seçiminde, diğer adaylardan Prof Dr. Bayram Ali Çetinkaya 15 oy, Prof Dr. Sibel Örsel 2 oy, Prof Dr.Şükrü Oğuz Özdamar 1 oy, Prof Dr.Haşmet Bardakçı 1 oy, Prof Dr. Ahmet Denizbelen 1oy aldılar.

Rektörlük seçimindeki süreç, yapılan oylamada en çok oy alan 3 adayın isminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne gitmesi ve Cumhurbaşkanının bu üç isimden birini ataması ile sonuçlanacak.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.