Sitenin sağında bir giydirme reklam

AV. MERVE KIR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI BAŞVUSUNU YAPTI

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.03.2023 - 20:43, Güncelleme: 19.03.2023 - 21:08 7180+ kez okundu.
 

AV. MERVE KIR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI BAŞVUSUNU YAPTI

Kadınlardan oluşan kalabalık bir Partili topluluğu eşliğinde Ankara'da CHP Genel Mekezine giderek Milletvekili Aday Adayı başvurusunu gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Av.Merve Kır 'Zonguldak’ın 2'nci kadın milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum' dedi
Kadınlardan oluşan kalabalık bir Partili topluluğu eşliğinde Ankara'da CHP Genel Mekezine giderek Milletvekili Aday Adayı başvurusunu gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Av.Merve Kır 'Zonguldak’ın 2'nci kadın milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum' dedi. Aday Adaylığı başvurusu sonrası bir açıklama yapan Av.Merve Kır, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; "Bugün halkımız için, Zonguldaklı hemşehrilerimiz için, kadınlarımız ve gençlerimiz için vermekte olduğum siyasi mücadeleyi bir üst aşamaya taşımak amacıyla; Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti, "Hak, Hukuk, Adalet" şiarından vazgeçmeyen, Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki ülkenin kurucu ve kurtarıcı partisi "Asırlık Çınar" Cumhuriyet Halk Partisi’nden  milletvekili olmak için 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı müracaatımı ilçe kadın kolları başkanlarım ve kadın kolları il yöneticilerimle birlikte yaptım.  1954 yılında Zonguldak’ın ilk kadın milletvekili olan Edibe Sayar’dan sonra, Zonguldak’ın 2. kadın milletvekili, Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nden Zonguldak’ın ilk kadın milletvekili olarak halkımıza hizmet etmek istiyorum.  İktidar ateşini Zonguldak’tan yakacak, bu zorlu yolu hep birlikte yürüyeceğiz. Kadının mücadele gücünü sorunları çözmekteki azmini herkese göstereceğiz. Yolumuz açık olsun." Önce aday adayı oldu, sonra Anıtkabir'i ziyaret etti  Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, milletvekili aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdikten sonra Kadın Kolları örgütleri ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.  Merve Kır'ın açıklaması şöyle: "İlçe Kadın Kolları Başkanlarım, il kadın kollları yöneticilerimle birlikte 28.Dönem Milletvekilliği A.Adaylığı başvurumu yaptıktan sonra  18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümü dolayısıyla  Kurucu Genel Başkanımız, Cumhuriyetimizin Aziz Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunuzda olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Milli mücadelemizin başkomutanı olarak vatan topraklarımızı hür ve bağımsız bir yapıya kavuşturmak adına gösterdiği onurlu mücadelede Atatürk’le beraber, başta …  
Kadınlardan oluşan kalabalık bir Partili topluluğu eşliğinde Ankara'da CHP Genel Mekezine giderek Milletvekili Aday Adayı başvurusunu gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Av.Merve Kır 'Zonguldak’ın 2'nci kadın milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum' dedi

Kadınlardan oluşan kalabalık bir Partili topluluğu eşliğinde Ankara'da CHP Genel Mekezine giderek Milletvekili Aday Adayı başvurusunu gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Av.Merve Kır 'Zonguldak’ın 2'nci kadın milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum' dedi.
Aday Adaylığı başvurusu sonrası bir açıklama yapan Av.Merve Kır, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;
"Bugün halkımız için, Zonguldaklı hemşehrilerimiz için, kadınlarımız ve gençlerimiz için vermekte olduğum siyasi mücadeleyi bir üst aşamaya taşımak amacıyla; Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti, "Hak, Hukuk, Adalet" şiarından vazgeçmeyen, Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki ülkenin kurucu ve kurtarıcı partisi "Asırlık Çınar" Cumhuriyet Halk Partisi’nden  milletvekili olmak için 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı müracaatımı ilçe kadın kolları başkanlarım ve kadın kolları il yöneticilerimle birlikte yaptım. 
1954 yılında Zonguldak’ın ilk kadın milletvekili olan Edibe Sayar’dan sonra, Zonguldak’ın 2. kadın milletvekili, Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nden Zonguldak’ın ilk kadın milletvekili olarak halkımıza hizmet etmek istiyorum. 
İktidar ateşini Zonguldak’tan yakacak, bu zorlu yolu hep birlikte yürüyeceğiz. Kadının mücadele gücünü sorunları çözmekteki azmini herkese göstereceğiz. Yolumuz açık olsun."


Önce aday adayı oldu, sonra Anıtkabir'i ziyaret etti 
Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, milletvekili aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdikten sonra Kadın Kolları örgütleri ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. 
Merve Kır'ın açıklaması şöyle:
"İlçe Kadın Kolları Başkanlarım, il kadın kollları yöneticilerimle birlikte 28.Dönem Milletvekilliği A.Adaylığı başvurumu yaptıktan sonra  18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümü dolayısıyla  Kurucu Genel Başkanımız, Cumhuriyetimizin Aziz Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunuzda olmaktan büyük gurur duyuyoruz.
Milli mücadelemizin başkomutanı olarak vatan topraklarımızı hür ve bağımsız bir yapıya kavuşturmak adına gösterdiği onurlu mücadelede Atatürk’le beraber, başta …

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.