Sitenin sağında bir giydirme reklam

ALTUNTAŞ KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.01.2024 - 08:28, Güncelleme: 12.01.2024 - 08:28 2473+ kez okundu.
 

ALTUNTAŞ KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Yeniden Refah Partisi İl Genel Meclisi Adayı Turan Altuntaş Köy ziyaretlerini sürdürüyor.
Yeniden Refah Partisi İl Genel Meclisi Adayı Turan Altuntaş Köy ziyaretlerini sürdürüyor. Bozca Köyü, Dereköy, Köserecik Köyü ve Seyfetler Köyünde vatandaşlar ile bir araya gelen Altuntaş, partisine ve kendisine gösterilen yakın ilgiden çok memnun olduğunu dile getirerek, köylerin ve köylü halkının sorunlarını iyi bildiğini sorunların çözümü için hizmete talip olduğunu ifade etti. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Yeniden Refah Partisi bayrağını İl Genel Meclisi çatısı altında dalgalandırarak Kozlu halkına hizmet edeceklerinden şüphesi olmadığını sözlerine ekleyen Altuntaş vatandaşlardan bu kutsal yolda kendilerine destek vermelerini istedi.
Yeniden Refah Partisi İl Genel Meclisi Adayı Turan Altuntaş Köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Yeniden Refah Partisi İl Genel Meclisi Adayı Turan Altuntaş Köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Bozca Köyü, Dereköy, Köserecik Köyü ve Seyfetler Köyünde vatandaşlar ile bir araya gelen Altuntaş, partisine ve kendisine gösterilen yakın ilgiden çok memnun olduğunu dile getirerek, köylerin ve köylü halkının sorunlarını iyi bildiğini sorunların çözümü için hizmete talip olduğunu ifade etti.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Yeniden Refah Partisi bayrağını İl Genel Meclisi çatısı altında dalgalandırarak Kozlu halkına hizmet edeceklerinden şüphesi olmadığını sözlerine ekleyen Altuntaş vatandaşlardan bu kutsal yolda kendilerine destek vermelerini istedi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.