Sitenin sağında bir giydirme reklam

ALACALI KILIÇ’TA İSTİHDAM SÖZÜ VERDİ

Siyaset 10.12.2023 - 20:38, Güncelleme: 10.12.2023 - 20:38 1921+ kez okundu.
 

ALACALI KILIÇ’TA İSTİHDAM SÖZÜ VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan Aday adayı Erkut Alacalı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.
  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan Aday adayı Erkut Alacalı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Her gittiği mahallede özellikle gençlerin büyük ilgisi ile karşılaşan Alacalı Kılıç mahallesinde gerçekleştirdiği halk ile buluşma toplantısında çoğunluğu gençlerden oluşan coşkulu kalabalığa istihdam ile ilgili projelerinden bahsetti. Kozlulu gençlerin gurbete gitmemesi için istihdam ağırlıklı projelere ağırlık vereceğine vurgu yapan Alacalı sözlerini şu şekilde sürdürdü; ‘Kılıç eskiden Kozlu’nun en popüler mahallesi idi, ancak şuan eski günlerinden maalesef eser yok.  Ulaşım doğalgaz ve alt yapı problemlerini çözüme kavuşturacağız. Gençlerimizin gurbete gitmemesi için Konya merkezli 1 fabrika ile iletişim halindeyiz. Büyük bir yatırımdan bahsediyoruz burada. Güvenlikçisinden temizlikçisine yemekhane çalışanından işçisine (yani yönetim hariç) hep Kozlu çocuğu olacak kadrolarda.’ Dedi.(BKH)
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan Aday adayı Erkut Alacalı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan Aday adayı Erkut Alacalı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Her gittiği mahallede özellikle gençlerin büyük ilgisi ile karşılaşan Alacalı Kılıç mahallesinde gerçekleştirdiği halk ile buluşma toplantısında çoğunluğu gençlerden oluşan coşkulu kalabalığa istihdam ile ilgili projelerinden bahsetti.

Kozlulu gençlerin gurbete gitmemesi için istihdam ağırlıklı projelere ağırlık vereceğine vurgu yapan Alacalı sözlerini şu şekilde sürdürdü;

‘Kılıç eskiden Kozlu’nun en popüler mahallesi idi, ancak şuan eski günlerinden maalesef eser yok.  Ulaşım doğalgaz ve alt yapı problemlerini çözüme kavuşturacağız. Gençlerimizin gurbete gitmemesi için Konya merkezli 1 fabrika ile iletişim halindeyiz. Büyük bir yatırımdan bahsediyoruz burada. Güvenlikçisinden temizlikçisine yemekhane çalışanından işçisine (yani yönetim hariç) hep Kozlu çocuğu olacak kadrolarda.’ Dedi.(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.