Sitenin sağında bir giydirme reklam

AKDEMİR: “DARBE GİRİŞİMİ ASLA KABUL EDİLEMEZ”

Gündem 18.07.2016 - 17:09, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7612+ kez okundu.
 

AKDEMİR: “DARBE GİRİŞİMİ ASLA KABUL EDİLEMEZ”

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, darbe girişimini şiddetle kınadığını belirterek yazılı bir açıklama yaptı.
 Türkiye Cumhuriyet’inin büyük bir devlet olduğunu, birlik ve beraberlik ile Türk Milletinin tüm sorunları aşabileceğini belirten Başkan Akdemir, yazılı açıklamasında şu görüşlerine yer verdi: “15 Temmuz 2016, ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğine karşı yapılan darbe girişimi kabul edilebilir bir olay değildir. Demokrasi, olmazsa olmazlarımızdandır. Türkiye Cumhuriyet’i, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içerisinde, insan haklarına saygılı, Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.                    Türkiye Cumhuriyeti, milli egemenlik temeli üzerine kurulmuştur. Demokrasiye darbe vurmayı amaçlayan karanlık güçler, hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti, askeriyle, polisiyle, halkıyla bir bütündür. Bu bütünlüğü bozacak hiçbir anlayışa da yer vermeyecektir. Bu tür kalkışma ve girişimin demokrasilerde yeri yoktur ve olmayacaktır. Türk milleti olarak her türlü darbe girişiminin karşısında olmalı, birlik ve beraberliğimizi asla bozmamalıyız. Demokrasimizi sonuna kadar savunmalı, kaosa, kargaşaya ve ötekileştirmeye yer vermemeliyiz. Hiçbir darbe, hiçbir kalkışma asla meşru değildir. Yaşanan bu menfur olaylar neticesinde hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, cumhuriyetimize, demokrasimize, özgürlüğümüze, birlik ve beraberliğimize, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan bu darbe girişimini şiddetle kınıyorum.” şeklinde konuştu.  
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, darbe girişimini şiddetle kınadığını belirterek yazılı bir açıklama yaptı.

 Türkiye Cumhuriyet’inin büyük bir devlet olduğunu, birlik ve beraberlik ile Türk Milletinin tüm sorunları aşabileceğini belirten Başkan Akdemir, yazılı açıklamasında şu görüşlerine yer verdi: “15 Temmuz 2016, ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğine karşı yapılan darbe girişimi kabul edilebilir bir olay değildir. Demokrasi, olmazsa olmazlarımızdandır. Türkiye Cumhuriyet’i, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içerisinde, insan haklarına saygılı, Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. 

                  Türkiye Cumhuriyeti, milli egemenlik temeli üzerine kurulmuştur. Demokrasiye darbe vurmayı amaçlayan karanlık güçler, hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti, askeriyle, polisiyle, halkıyla bir bütündür. Bu bütünlüğü bozacak hiçbir anlayışa da yer vermeyecektir. Bu tür kalkışma ve girişimin demokrasilerde yeri yoktur ve olmayacaktır. Türk milleti olarak her türlü darbe girişiminin karşısında olmalı, birlik ve beraberliğimizi asla bozmamalıyız. Demokrasimizi sonuna kadar savunmalı, kaosa, kargaşaya ve ötekileştirmeye yer vermemeliyiz. Hiçbir darbe, hiçbir kalkışma asla meşru değildir. Yaşanan bu menfur olaylar neticesinde hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, cumhuriyetimize, demokrasimize, özgürlüğümüze, birlik ve beraberliğimize, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan bu darbe girişimini şiddetle kınıyorum.” şeklinde konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.