Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PARTİ ZONGULDAK’TA TEMAYÜL YAPTI

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.11.2023 - 23:06, Güncelleme: 29.11.2023 - 23:15 2525+ kez okundu.
 

AK PARTİ ZONGULDAK’TA TEMAYÜL YAPTI

AK Parti'de Zonguldak Belediye Başkan aday adaylığı başvuruları tamamlandı. Temayül yoklaması için AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Fatih Toprak ve Samir Altınkaynak, Genel Merkez Ana Kademe MKYK Üyesi Arzu Silin Günaydın geldi.
AK Parti'de Zonguldak Belediye Başkan aday adaylığı başvuruları tamamlandı. Temayül yoklaması için AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Fatih Toprak ve Samir Altınkaynak, Genel Merkez Ana Kademe MKYK Üyesi Arzu Silin Günaydın geldi.  Ak Parti’de Zonguldak ili genelinde 25 belediye için 47 aday adayı başvurusunu tamamladı. 47 belediye başkan aday adayı için AK Parti, 28 Kasım 2023 Salı günü Alaborina Restoran’da temayül yoklaması gerçekleştirdi. Saat 14.00'te başlayan temayül yoklaması saat 17.00'de sona erdi.  AK Parti İl Yönetimi üyeleri, 8 ilçenin yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçelerin kadın kolları yönetimi, il ve ilçelerin kolları yönetimleri, Belediye Meclis Üyeleri ve ilgiler Meclisi Üyeleri olmak üzere toplamda 1.200 kişi oy kullandı. AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, bütün salondakilere oy kullanmaları yönünde telkinde bulunarak "Burada kullandığınız oylar Cumhurbaşkanının önünde olacak" dedi.  AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, temayülde yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bizleri bugün yalnız bırakmadınız. Hem varlığınızla, hem desteğinizle buradasınız. Bizler bugün güzel bir yolculuğun başlangıcını yapacağız. Sizler için de kıymetli yol arkadaşlarım bugün güzel bir yolculuğun ikinci adımını atıyoruz. Aday adaylıkları süreçlerimizi tamamladık. El birliğiyle güzel de bir süreci tamamladık. Çünkü hiçbir problem olmadı. Öncelikle aday adaylarımıza ben şükranlarımı sunuyorum. Teşekkür ediyorum. El ele, kol kola bir süreç olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Bugün teşkilatlarımız, tercihlerini sandıklara yansıtacak. Allah razı olsun, çok teşekkür ediyoruz genel merkezimize, seçim işleri başkanlığımıza. Böylesine güzel bir sistem kurmuşlar ki biz kullandığınız anda oylarınız genel başkanımız, Cumhurbaşkan önünde olacak. Teknolojiye ayak uyduran her zaman yenilikçi bir partinin bir örneğini daha bugün Zonguldak'ta yaşayacağız. Bundan dolayı ben sizlere şükranlarımı sunuyorum. Bunlar emek işi, bunlar gönül işidir. Oturduğunuz yerden olmuyor. Bizler bugün 25 belediye hedefiyle biliyorsunuz ki daha önce de söyledik. 25' te 25 yapacağımıza inanıyoruz. Sizlerin gayretiyle yalnız sizlerden bir ricamız var. Bu süreçler kırılmalı olsun. Rabbim emeklerinizi inşallah layık etmeyecektir. Hayırlı ve mübarek olmasını teşekkür ediyorum. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu arada ilçelerimizde zamanın zamanı gelecekler bir anda bir yüklenme olmaması adına böyle bir düzenleme yaptık. Herkesin oyunu mutlaka yansıtsın arkadaşlar. Çünkü bu yolun sonu Recep Tayyip Erdoğan'a çıkıyor. Bunu hiçbir zaman unutmayacak. Yapacağınız her görev kutsal. Burada bir oy kullanmak da kutsal. Şu Bayrağı buraya asmak da kutsal. Biz bu bilinçle hareket ediyoruz. Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum. Günümüz mübarek olsun inşallah.' 
AK Parti'de Zonguldak Belediye Başkan aday adaylığı başvuruları tamamlandı. Temayül yoklaması için AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Fatih Toprak ve Samir Altınkaynak, Genel Merkez Ana Kademe MKYK Üyesi Arzu Silin Günaydın geldi.

AK Parti'de Zonguldak Belediye Başkan aday adaylığı başvuruları tamamlandı. Temayül yoklaması için AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Fatih Toprak ve Samir Altınkaynak, Genel Merkez Ana Kademe MKYK Üyesi Arzu Silin Günaydın geldi. 
Ak Parti’de Zonguldak ili genelinde 25 belediye için 47 aday adayı başvurusunu tamamladı.
47 belediye başkan aday adayı için AK Parti, 28 Kasım 2023 Salı günü Alaborina Restoran’da temayül yoklaması gerçekleştirdi.
Saat 14.00'te başlayan temayül yoklaması saat 17.00'de sona erdi. 

AK Parti İl Yönetimi üyeleri, 8 ilçenin yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçelerin kadın kolları yönetimi, il ve ilçelerin kolları yönetimleri, Belediye Meclis Üyeleri ve ilgiler Meclisi Üyeleri olmak üzere toplamda 1.200 kişi oy kullandı.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, bütün salondakilere oy kullanmaları yönünde telkinde bulunarak "Burada kullandığınız oylar Cumhurbaşkanının önünde olacak" dedi. 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, temayülde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Bizleri bugün yalnız bırakmadınız. Hem varlığınızla, hem desteğinizle buradasınız. Bizler bugün güzel bir yolculuğun başlangıcını yapacağız. Sizler için de kıymetli yol arkadaşlarım bugün güzel bir yolculuğun ikinci adımını atıyoruz. Aday adaylıkları süreçlerimizi tamamladık. El birliğiyle güzel de bir süreci tamamladık. Çünkü hiçbir problem olmadı. Öncelikle aday adaylarımıza ben şükranlarımı sunuyorum. Teşekkür ediyorum. El ele, kol kola bir süreç olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Bugün teşkilatlarımız, tercihlerini sandıklara yansıtacak. Allah razı olsun, çok teşekkür ediyoruz genel merkezimize, seçim işleri başkanlığımıza. Böylesine güzel bir sistem kurmuşlar ki biz kullandığınız anda oylarınız genel başkanımız, Cumhurbaşkan önünde olacak. Teknolojiye ayak uyduran her zaman yenilikçi bir partinin bir örneğini daha bugün Zonguldak'ta yaşayacağız. Bundan dolayı ben sizlere şükranlarımı sunuyorum. Bunlar emek işi, bunlar gönül işidir. Oturduğunuz yerden olmuyor. Bizler bugün 25 belediye hedefiyle biliyorsunuz ki daha önce de söyledik. 25' te 25 yapacağımıza inanıyoruz. Sizlerin gayretiyle yalnız sizlerden bir ricamız var. Bu süreçler kırılmalı olsun. Rabbim emeklerinizi inşallah layık etmeyecektir. Hayırlı ve mübarek olmasını teşekkür ediyorum. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu arada ilçelerimizde zamanın zamanı gelecekler bir anda bir yüklenme olmaması adına böyle bir düzenleme yaptık. Herkesin oyunu mutlaka yansıtsın arkadaşlar. Çünkü bu yolun sonu Recep Tayyip Erdoğan'a çıkıyor. Bunu hiçbir zaman unutmayacak. Yapacağınız her görev kutsal. Burada bir oy kullanmak da kutsal. Şu Bayrağı buraya asmak da kutsal. Biz bu bilinçle hareket ediyoruz. Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum. Günümüz mübarek olsun inşallah.' 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.