Sitenin sağında bir giydirme reklam

ADI GİBİ, HEM SADIK HEM ŞİRİN

Zonguldak 19.01.2024 - 14:35, Güncelleme: 19.01.2024 - 14:35 3900+ kez okundu.
 

ADI GİBİ, HEM SADIK HEM ŞİRİN

Kozlu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Sadık Şirin kamuoyunda takdir toplamaya devam ediyor.
Kozlu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Sadık Şirin kamuoyunda takdir toplamaya devam ediyor. Belediye Başkanı Ali Bektaş’a sadakati ve çalışma azmi ve sempatik tavırları ile Sadık Şirin kendisini tanıyanlardan, ‘Adı gibi adam. Hem Sadık, hem Şirin. Bu zamanda böyle birim amiri her belediye başkanına nasip olmaz. Başkan Bektaş’ı kutluyoruz. Ekip arkadaşlarını çok iyi seçiyor.’ Şeklinde yorumlarda bulunuyorlar. Kozlu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Sadık Şirin kendisi ile ilgili yapılan yorumları mutluluk verici olarak nitelendirirken, ‘Başkanımız Ali Bektaş 3 dönemdir Kozlu’yu yeniden inşa etti. Kozlu’ya değer katan çalışmalarında yanında olmak, ekip arkadaşı olarak katkı sunmak benim için gurur verici. Başkanımız tamam diyene kadar yanında olmak ve onunla aynı azim ve kararlılıkla Kozlu için çalışmaktan onur duyarım. Her şey Kozlu için’ şeklinde açıklamada bulundu.(BKH)
Kozlu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Sadık Şirin kamuoyunda takdir toplamaya devam ediyor.

Kozlu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Sadık Şirin kamuoyunda takdir toplamaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Ali Bektaş’a sadakati ve çalışma azmi ve sempatik tavırları ile Sadık Şirin kendisini tanıyanlardan, ‘Adı gibi adam. Hem Sadık, hem Şirin. Bu zamanda böyle birim amiri her belediye başkanına nasip olmaz. Başkan Bektaş’ı kutluyoruz. Ekip arkadaşlarını çok iyi seçiyor.’ Şeklinde yorumlarda bulunuyorlar.

Kozlu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Sadık Şirin kendisi ile ilgili yapılan yorumları mutluluk verici olarak nitelendirirken, ‘Başkanımız Ali Bektaş 3 dönemdir Kozlu’yu yeniden inşa etti. Kozlu’ya değer katan çalışmalarında yanında olmak, ekip arkadaşı olarak katkı sunmak benim için gurur verici. Başkanımız tamam diyene kadar yanında olmak ve onunla aynı azim ve kararlılıkla Kozlu için çalışmaktan onur duyarım. Her şey Kozlu için’ şeklinde açıklamada bulundu.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.