Sitenin sağında bir giydirme reklam
BALYOZ(Editörden)
Köşe Yazarı
BALYOZ(Editörden)
 

İnsanda biraz utanma sıkılma olur!

Utanmadan sıkılmadan israfı bitirdik diye açıklama yapmış… Hiçbir ihtiyaç yokken belediyenin tören alanını, müteahhitin ayıplı imalattan ötürü dört yıl ihale yasaklısı olduğu ve halen mahkemelik olan başka bir yere taşıyıp adamın haksız olarak belediyeden talep ettiği yaklaşık 4 milyon TL’yi meşru hale getirmek israf olmuyor değil mi? Diyet borcu ödemek için kamuyu zarara uğratmak israfa girmiyor değil mi? Kendi yalanına ancak kendin inanırsın. İnsanların aklı ile alay etme… Çıktığı TV programında 41 yükleniciye 43 milyonluk doğrudan temin yapılmış diyor sözde çok dürüst belediye başkanı. Bak senden önceki yönetim iş yaptıracak 41 yüklenici bulmuş. Bakalım millet hizmet yok diye kapına üşüşünce sen iş yaptıracak kaç yüklenici bulacaksın? Bakalım ne kadar daha kasa boş para yok benden 2 yıl bir şey beklemeyin diye insanları geçiştireceksin? Sen göreve geleli ilk 6 ayda kaç TL doğrudan temin yaptın? Ne kadar iş, ne kadar hizmet yaptın onları da açıklasaydın ya… Ha birde kasa boş para yok diyorsun da, görev sürenin ilk 6 ayında belediyeden alacağı olan hangi şahıs ve firmalara kaç TL ödedin? Yüreğin varsa bunu da açıklasana! En fazla 6 ayın daha kaldı, maskenin düşüp gerçekte nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu herkes görecek! Bu konuda kamuoyuna hizmet açısından bizim de desteklerimiz olacak tabi…
Ekleme Tarihi: 12 Eylül 2024 - Perşembe

İnsanda biraz utanma sıkılma olur!

Utanmadan sıkılmadan israfı bitirdik diye açıklama yapmış…

Hiçbir ihtiyaç yokken belediyenin tören alanını, müteahhitin ayıplı imalattan ötürü dört yıl ihale yasaklısı olduğu ve halen mahkemelik olan başka bir yere taşıyıp adamın haksız olarak belediyeden talep ettiği yaklaşık 4 milyon TL’yi meşru hale getirmek israf olmuyor değil mi?

Diyet borcu ödemek için kamuyu zarara uğratmak israfa girmiyor değil mi?

Kendi yalanına ancak kendin inanırsın.

İnsanların aklı ile alay etme…

Çıktığı TV programında 41 yükleniciye 43 milyonluk doğrudan temin yapılmış diyor sözde çok dürüst belediye başkanı.

Bak senden önceki yönetim iş yaptıracak 41 yüklenici bulmuş.

Bakalım millet hizmet yok diye kapına üşüşünce sen iş yaptıracak kaç yüklenici bulacaksın?

Bakalım ne kadar daha kasa boş para yok benden 2 yıl bir şey beklemeyin diye insanları geçiştireceksin?

Sen göreve geleli ilk 6 ayda kaç TL doğrudan temin yaptın?

Ne kadar iş, ne kadar hizmet yaptın onları da açıklasaydın ya…

Ha birde kasa boş para yok diyorsun da, görev sürenin ilk 6 ayında belediyeden alacağı olan hangi şahıs ve firmalara kaç TL ödedin? Yüreğin varsa bunu da açıklasana!

En fazla 6 ayın daha kaldı, maskenin düşüp gerçekte nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu herkes görecek!

Bu konuda kamuoyuna hizmet açısından bizim de desteklerimiz olacak tabi…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.