Sitenin sağında bir giydirme reklam
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
Köşe Yazarı
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
 

YİNE KALİTE,YİNE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

  Zonguldak’ın TURSAB Belgeli seyahat acentesi DALOĞLU TURİZM  yine kaliteli bir turdan yüzünün akıyla çıktı. 22-25 Mayıs tarihleri arası düzenlemiş olduğu KAPADOKYA  ve çevresi gezisi ,  DALOĞLU TUR’UN müşteri  memnuniyetini ilke edinmesinden dolayı tüm katılımcılar tarafından takdirle karşılandı. DSİ Zonguldak Müdürlüğünün Şubat ayında organize ettiği KAPADOKYA GEZİSİ 18 kişi ile başlayıp zaruri mazeretleri gereği 8 kişiyle devam etmiş ,hemen hemen DALOĞLU TUR’un devamlı müşterilerinden oluşan 27 kişinin de katılımıyla 35 kişi olarak yola çıkılmıştır. Tüm yolcuların sıcak ve neşeli tavırlarıyla seyahat katılanlalar arasında o kadar olumlu bir hava yaratmış olacak ki DSİ Personeli seyahatin sonlarına doğru diğer katılımcıları çok sevdiklerini, kaynaştıklarını belirtirken bir daha ki turlara da beraber katılmayı  çok istediklerini söylemişlerdir. Yol güzergahında Kırşehir’de kısa da olsa Hacı Bektaşi Veli Türbesi ziyaret edilmiş, oradan hareketle  Nevşehir’in Avanos İlçesinde Dublle Tree By Hilton Oteline giriş yapılmıştır. Sabah kahvaltısından sonra Avanos’taki çömlek Atölyeleri ziyaret edilmiş çömleğin ve seramiğin yapılmasına şahit olduk. Daha sonra Ürgüp, Göreme Peri bacaları rehber eşliğinde gezildikten sonra Bölgenin diğer lüks oteli Ramada’da  öğlen yemeğimizi yedik. Ihlara Vadisinde maceralı 2 saatlik bir geziden sonra otelimize döndük . Velhasıl  DALOĞLU TUR uygun Fiat, kalite ve memnuniyeti müşterilerine yaşatırken bir daha ki turlarda buluşmak üzere şimdilik vedalaştık. Teşekkürler DALOĞLU TUR.
Ekleme Tarihi: 28 Mayıs 2015 - Perşembe

YİNE KALİTE,YİNE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

 

Zonguldak’ın TURSAB Belgeli seyahat acentesi DALOĞLU TURİZM  yine kaliteli bir turdan yüzünün akıyla çıktı.

22-25 Mayıs tarihleri arası düzenlemiş olduğu KAPADOKYA  ve çevresi gezisi ,  DALOĞLU TUR’UN müşteri  memnuniyetini ilke edinmesinden dolayı tüm katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.

DSİ Zonguldak Müdürlüğünün Şubat ayında organize ettiği KAPADOKYA GEZİSİ 18 kişi ile başlayıp zaruri mazeretleri gereği 8 kişiyle devam etmiş ,hemen hemen DALOĞLU TUR’un devamlı müşterilerinden oluşan 27 kişinin de katılımıyla 35 kişi olarak yola çıkılmıştır.

Tüm yolcuların sıcak ve neşeli tavırlarıyla seyahat katılanlalar arasında o kadar olumlu bir hava yaratmış olacak ki DSİ Personeli seyahatin sonlarına doğru diğer katılımcıları çok sevdiklerini, kaynaştıklarını belirtirken bir daha ki turlara da beraber katılmayı  çok istediklerini söylemişlerdir.

Yol güzergahında Kırşehir’de kısa da olsa Hacı Bektaşi Veli Türbesi ziyaret edilmiş, oradan hareketle  Nevşehir’in Avanos İlçesinde Dublle Tree By Hilton Oteline giriş yapılmıştır. Sabah kahvaltısından sonra Avanos’taki çömlek Atölyeleri ziyaret edilmiş çömleğin ve seramiğin yapılmasına şahit olduk. Daha sonra Ürgüp, Göreme Peri bacaları rehber eşliğinde gezildikten sonra Bölgenin diğer lüks oteli Ramada’da  öğlen yemeğimizi yedik. Ihlara Vadisinde maceralı 2 saatlik bir geziden sonra otelimize döndük .

Velhasıl  DALOĞLU TUR uygun Fiat, kalite ve memnuniyeti müşterilerine yaşatırken bir daha ki turlarda buluşmak üzere şimdilik vedalaştık. Teşekkürler DALOĞLU TUR.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.