Sitenin sağında bir giydirme reklam
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
Köşe Yazarı
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
 

SONRASINA HEP BİRLİKTE BAKACAĞIZ

Belde olan ilçemizden yıllar sonra bir Milletvekili A.Adayı çıktı. İlimizi, dolayısı ile ilçemizi Ankara’da TBMM’de temsil etmeye talip oldu.Adayın beyefendiliğine, saygın kişiliği ve kariyerine kimsenin söz edecek bir hali yok.Ancak bizim iki kafadar Kozlu için şans olabilecek nitelikte böyle bir adayı ismi kamuoyunda ilk zikredildiği günden itibaren istemediklerini dile getirerek alehte çalışma, anti propaganda başlattılar.1 Mart’ta yapılan parti içi temayül yoklaması için belirledikleri 5 A.Adayının ismi içerisinde kendi ilçesinden, kendi partisinden bir ismi listeye yazmayıp4 Ereğli-Alaplı, 1 Zonguldak Merkez’den aday ismi belirleyerek kendilerinin ne zihniyet yapısına sahip, nasıl bir insan olduklarını herkese gösterdiler.Millet bu davranışı sadece ayıplamadı, küfretti bunlara!Kendi ilçesini satan, Kozlu’nun menfaatleri kendi hırslarına tercih eden insanlar olarak tarihe geçecekler bundan sonra.Ama bunların istemedikleri bu ilçenin evladı Akın Kaymak’ı Ak Parti’lilerin büyük bir bölümü taktir etti ve verdikleri oylarla temayül yoklamasında en çok oy alan beş aday adayından ikincisi yaptı.Aklın yolu birdir!Aklı olmayanın ne yolu bellidir ne de ne yapacağı bilinir…Ak Parti Zonguldak Milletvekili A.Adayı Akın Kaymak şu an itibarı ile Ak Parti içerisinde kendine iyi bir avantaj sağladı ve çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor.Kaymak’ta bunlar gibi hırs değil, her zaman akıl önde gidiyor!Ve temenni ediyoruz ki, Kaymak 7 Nisan’da Ak Parti’nin Zonguldak İli için belirlediği 5 Milletvekili Adayından ilk üç sıradan birinde yer alır.Bu Kozlu için hem büyük bir şans hem de gurur kaynağı olacaktır.Sonrasında bu iki kafadarın ve arkasına takılanların ne yapacaklarına hep birlikte bakacağız.
Ekleme Tarihi: 05 Mart 2015 - Perşembe

SONRASINA HEP BİRLİKTE BAKACAĞIZ

Belde olan ilçemizden yıllar sonra bir Milletvekili A.Adayı çıktı. İlimizi, dolayısı ile ilçemizi Ankara’da TBMM’de temsil etmeye talip oldu.
Adayın beyefendiliğine, saygın kişiliği ve kariyerine kimsenin söz edecek bir hali yok.
Ancak bizim iki kafadar Kozlu için şans olabilecek nitelikte böyle bir adayı ismi kamuoyunda ilk zikredildiği günden itibaren istemediklerini dile getirerek alehte çalışma, anti propaganda başlattılar.
1 Mart’ta yapılan parti içi temayül yoklaması için belirledikleri 5 A.Adayının ismi içerisinde kendi ilçesinden, kendi partisinden bir ismi listeye yazmayıp4 Ereğli-Alaplı, 1 Zonguldak Merkez’den aday ismi belirleyerek kendilerinin ne zihniyet yapısına sahip, nasıl bir insan olduklarını herkese gösterdiler.
Millet bu davranışı sadece ayıplamadı, küfretti bunlara!
Kendi ilçesini satan, Kozlu’nun menfaatleri kendi hırslarına tercih eden insanlar olarak tarihe geçecekler bundan sonra.
Ama bunların istemedikleri bu ilçenin evladı Akın Kaymak’ı Ak Parti’lilerin büyük bir bölümü taktir etti ve verdikleri oylarla temayül yoklamasında en çok oy alan beş aday adayından ikincisi yaptı.
Aklın yolu birdir!
Aklı olmayanın ne yolu bellidir ne de ne yapacağı bilinir…
Ak Parti Zonguldak Milletvekili A.Adayı Akın Kaymak şu an itibarı ile Ak Parti içerisinde kendine iyi bir avantaj sağladı ve çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor.
Kaymak’ta bunlar gibi hırs değil, her zaman akıl önde gidiyor!
Ve temenni ediyoruz ki, Kaymak 7 Nisan’da Ak Parti’nin Zonguldak İli için belirlediği 5 Milletvekili Adayından ilk üç sıradan birinde yer alır.
Bu Kozlu için hem büyük bir şans hem de gurur kaynağı olacaktır.
Sonrasında bu iki kafadarın ve arkasına takılanların ne yapacaklarına hep birlikte bakacağız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.