Sitenin sağında bir giydirme reklam
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
Köşe Yazarı
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
 

ŞAHİN KENDİNDEN BEKLENİLEN HAMLEYİ YAPTI SONUNDA!!!

  Gözümüz aydın Kozlu, Sonunda beklenen gerçekleşiyor. Seçimden önce de söylediğimiz, yazılarımızda üstüne basa basa dikkat çektiğimiz üzere, uzaktan yakından rant beklentisi olan her kesimin iştahını kabartan Ilıksu ve Abaz imara açılıyor!!! İller bankası Genel Müdürü’nün alacaklarına karşı haciz etmek için yer tespiti yapmak üzere tarihinde ilk defa Kozlu’ya geldiğini, biz yazdığımız zaman art niyetli yayın, yapan gerçekleri çarpıtan gazeteci diyordu bize Ertan efendi. Şimdi kendisi mecliste müjde veriyor! ‘İller bankası yeşil alanı ipotek olarak kabul etmiyor, Yeşil alanları imara açıp İller Bankasına ipotek olarak vereceğiz ve belediye gelirlerindeki haczi kaldıracağız’ diyor… Vay babam vay… Zaman nelere kadir. Adam dün kara dediğine bugün ak diyor! Acaba bu keskin dönüşün ardında ne var? İller bankasına ipotek vereceğiz hikâyesi ile Yeşil alanları önceden ismi belirlenmiş dirsek temasındaki müteahhitlere peşkeş çekmek olmasın? Ya da Ilıksu ve Abaz’da daha önce rant planı yapılmış araziler, seçimde bu arkadaş seçilsin diye para akıtan, şimdi geri dönüşümünü sabırsızlıkla bekleyen müteahhitlere diyet borcu ödemek için kullanılacak olmasın! İzleyip göreceğiz, bu tatlı su kurnazları milleti saf salak sanarak, ipteki cambazı gösterip kralın çıplak olduğunu kimsenin aymasını istemiyorlar! Ama millet sandıkları kadar saf değil! Maymun gözünü açtı! Değirmenağzı ve Ilıksu plajlarındaki iki başarısız kurnazlık girişiminden sonra, Bunların yapacağı her türlü rant kokan, kurnazlık içeren hamleyi kamuoyu merakla takip ediyor. Sırf kamuoyu değil devlet de takip ediyor. Onun için ertesi gün Emniyet Değirmenağzı’ndaki yerini geri istedi belediyeden! Hem halef hem selef için önceki film fırıldaklarla ilgili soruşturma izni verildi. Bundan sonra bakacağız daha ne pisliklerin daha ortaya çıkacağına. Bakalım AK partinin AK olduğunu iddia eden halef ve selef belediye başkanları kendilerini nasıl AKlayacaklar…
Ekleme Tarihi: 10 Temmuz 2014 - Perşembe

ŞAHİN KENDİNDEN BEKLENİLEN HAMLEYİ YAPTI SONUNDA!!!

 

Gözümüz aydın Kozlu,

Sonunda beklenen gerçekleşiyor.

Seçimden önce de söylediğimiz, yazılarımızda üstüne basa basa dikkat çektiğimiz üzere, uzaktan yakından rant beklentisi olan her kesimin iştahını kabartan Ilıksu ve Abaz imara açılıyor!!!

İller bankası Genel Müdürü’nün alacaklarına karşı haciz etmek için yer tespiti yapmak üzere tarihinde ilk defa Kozlu’ya geldiğini, biz yazdığımız zaman art niyetli yayın, yapan gerçekleri çarpıtan gazeteci diyordu bize Ertan efendi.

Şimdi kendisi mecliste müjde veriyor!

‘İller bankası yeşil alanı ipotek olarak kabul etmiyor,

Yeşil alanları imara açıp İller Bankasına ipotek olarak vereceğiz ve belediye gelirlerindeki haczi kaldıracağız’ diyor…

Vay babam vay…

Zaman nelere kadir.

Adam dün kara dediğine bugün ak diyor!

Acaba bu keskin dönüşün ardında ne var?

İller bankasına ipotek vereceğiz hikâyesi ile Yeşil alanları önceden ismi belirlenmiş dirsek temasındaki müteahhitlere peşkeş çekmek olmasın?

Ya da Ilıksu ve Abaz’da daha önce rant planı yapılmış araziler, seçimde bu arkadaş seçilsin diye para akıtan, şimdi geri dönüşümünü sabırsızlıkla bekleyen müteahhitlere diyet borcu ödemek için kullanılacak olmasın!

İzleyip göreceğiz, bu tatlı su kurnazları milleti saf salak sanarak, ipteki cambazı gösterip kralın çıplak olduğunu kimsenin aymasını istemiyorlar!

Ama millet sandıkları kadar saf değil!

Maymun gözünü açtı!

Değirmenağzı ve Ilıksu plajlarındaki iki başarısız kurnazlık girişiminden sonra,

Bunların yapacağı her türlü rant kokan, kurnazlık içeren hamleyi kamuoyu merakla takip ediyor.

Sırf kamuoyu değil devlet de takip ediyor.

Onun için ertesi gün Emniyet Değirmenağzı’ndaki yerini geri istedi belediyeden!

Hem halef hem selef için önceki film fırıldaklarla ilgili soruşturma izni verildi.

Bundan sonra bakacağız daha ne pisliklerin daha ortaya çıkacağına.

Bakalım AK partinin AK olduğunu iddia eden halef ve selef belediye başkanları kendilerini nasıl AKlayacaklar…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.