Sitenin sağında bir giydirme reklam
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
Köşe Yazarı
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
 

ÖMER AĞAM...

Kozlu’nun renkli siması Ömer ağam 8 Haziran 2015 Pazartesi günü hakkın rahmetine kavuştu.Ömer ağam, gerçekten Kozlu’nun çok renkli bir siması idi.Ömer ağam, çok sosyal, tahsili olmamasına rağmen çok bilgili, eski bir siyasetçi, her zaman takım elbise ve kravatlı giyimli düzgün bir insandı.Ömer ağam, oturduğu bir toplumda Nasrettin Hoca gibi bir mevzu üzerinde konuşurken hem düşündürür, hem ders verir ve hem de güldürürdü.Kozlu’nun eski esnaflarından, eski siyasetçilerindendi. Siyaset yaptığı yıllarda sözü geçen bir şahsiyet idi.Yine bir toplulukta kendisine ÖMER AĞA diye hitap edilince o gevrek ses tonuyla, Karadeniz şivesiyle; “yahu arazilerim yok, çok param yok ağalık kim ben kim. Benden olsa olsa h…r ağası olur “dedi. Tabii yine hem hiciv hem de mukallitlik olsun, etrafındakileri biraz neşelendirmek için. Ömer Ağamın asıl adı Ömer Akdemir’dir. Ancak;Yiğit Lakabıyla anılır. Ömer Ağam, Ömer Ağam diye.Mekânın Cennet olsun Ömer Ağam. Seni bu Kozlu, Kozlulular hiç unutmayacak.
Ekleme Tarihi: 11 Haziran 2015 - Perşembe

ÖMER AĞAM...

Kozlu’nun renkli siması Ömer ağam 8 Haziran 2015 Pazartesi günü hakkın rahmetine kavuştu.
Ömer ağam, gerçekten Kozlu’nun çok renkli bir siması idi.
Ömer ağam, çok sosyal, tahsili olmamasına rağmen çok bilgili, eski bir siyasetçi, her zaman takım elbise ve kravatlı giyimli düzgün bir insandı.
Ömer ağam, oturduğu bir toplumda Nasrettin Hoca gibi bir mevzu üzerinde konuşurken hem düşündürür, hem ders verir ve hem de güldürürdü.
Kozlu’nun eski esnaflarından, eski siyasetçilerindendi. Siyaset yaptığı yıllarda sözü geçen bir şahsiyet idi.
Yine bir toplulukta kendisine ÖMER AĞA diye hitap edilince o gevrek ses tonuyla, Karadeniz şivesiyle; “yahu arazilerim yok, çok param yok ağalık kim ben kim. Benden olsa olsa h…r ağası olur “dedi. Tabii yine hem hiciv hem de mukallitlik olsun, etrafındakileri biraz neşelendirmek için. Ömer Ağamın asıl adı Ömer Akdemir’dir. Ancak;
Yiğit Lakabıyla anılır. Ömer Ağam, Ömer Ağam diye.
Mekânın Cennet olsun Ömer Ağam. Seni bu Kozlu, Kozlulular hiç unutmayacak.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.