Sitenin sağında bir giydirme reklam
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
Köşe Yazarı
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
 

MÜTEAHHİTE-ŞARKICIYA TÜRKÜCܒYE VAR İŞÇİ’YE YOK MU?

Kozlu Belediyesi’nin taşeron işçileri aylardır maaş alamadıklarını artık dayanacak güçleri kalmadığını dile getiriyorlar.Belediye Başkanı işçiye borcumuz yok diyor!Biri yalan söylüyor.Yalan söyleyen ‘Açız evimize ekmek götüremiyoruz ‘diyen işçiler mi?Yoksa yandaş müteahhite ve taşeronlarına para kazandırmak için 50 Bin liraya ışıklı kavşak yaptıran, Mevcut kaldırım korkuluklarını söktürüp yerine maliyeti çok yüksek ferforje korkuluklar yaptıran, Kaldırım taşlarını söktürüp ışıklı kaldırım taşları yaptıran, Festival eğlence yapmak için öyle ya da böyle para bulup Sanatçılar getirmeye çalışan (Eğlenceler Belediyede yaşanan iş kazası sonucu personelin ölmesi ve Urfa’ki patlamadan sonra zorunlu olarak iptal edildi)Belediye Başkanı mı ? İzleyip göreceğiz.                                                                            ***Aylar öncesinden verdiğimiz bir örnek vardı;Tüm Kovboy filmlerinde, banka soyan hırsızlar, iş parayı paylaşmaya gelince birbirlerini vururlar. Hırsızların ortak özellikleridir, paylaşmayı bilmezler, hepsi tüm ganimet benim olsun isterler.Bizim hırsızlarda birbirlerine düşmeye başladılar.Çatırdama sesleri gelmeye başladı!Belki filmin sonunda bunlar birbirlerini vurmayacaklar ama görürsünüz hepsi birbirlerinin tüm kirli çamaşırlarını ortaya serecekler.Bu kadar sabrettik bu filmin sonunu görmek için biraz daha sabretmeye değer…
Ekleme Tarihi: 24 Temmuz 2015 - Cuma

MÜTEAHHİTE-ŞARKICIYA TÜRKÜCܒYE VAR İŞÇİ’YE YOK MU?

Kozlu Belediyesi’nin taşeron işçileri aylardır maaş alamadıklarını artık dayanacak güçleri kalmadığını dile getiriyorlar.
Belediye Başkanı işçiye borcumuz yok diyor!
Biri yalan söylüyor.
Yalan söyleyen ‘Açız evimize ekmek götüremiyoruz ‘diyen işçiler mi?
Yoksa yandaş müteahhite ve taşeronlarına para kazandırmak için 50 Bin liraya ışıklı kavşak yaptıran,
Mevcut kaldırım korkuluklarını söktürüp yerine maliyeti çok yüksek ferforje korkuluklar yaptıran, Kaldırım taşlarını söktürüp ışıklı kaldırım taşları yaptıran,
Festival eğlence yapmak için öyle ya da böyle para bulup Sanatçılar getirmeye çalışan (Eğlenceler Belediyede yaşanan iş kazası sonucu personelin ölmesi ve Urfa’ki patlamadan sonra zorunlu olarak iptal edildi)
Belediye Başkanı mı ?
İzleyip göreceğiz.
                                                                            ***
Aylar öncesinden verdiğimiz bir örnek vardı;
Tüm Kovboy filmlerinde, banka soyan hırsızlar, iş parayı paylaşmaya gelince birbirlerini vururlar. Hırsızların ortak özellikleridir, paylaşmayı bilmezler, hepsi tüm ganimet benim olsun isterler.
Bizim hırsızlarda birbirlerine düşmeye başladılar.
Çatırdama sesleri gelmeye başladı!
Belki filmin sonunda bunlar birbirlerini vurmayacaklar ama görürsünüz hepsi birbirlerinin tüm kirli çamaşırlarını ortaya serecekler.
Bu kadar sabrettik bu filmin sonunu görmek için biraz daha sabretmeye değer…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.