Sitenin sağında bir giydirme reklam
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
Köşe Yazarı
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
 

LEBLEBİCİ AHMET, OLURSA MÜTEAHHİT AHMET!!!

10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerini,Bu amaçla MHP ve DSP Genel Başkanları’nın Zonguldak ziyaretlerini dahi gölgede bırakacak,Kozlu’da çok önemli gelişmeler yaşanıyor!*** AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, market işini bırakıyormuş.Şimdiden marketin bir kısmını satışa kapatan Özdemir,Kademeli olarak bir süre sonra, Market işini komple bırakacakmış...İyi de Kozlu’da yaşayan herkesin bildiği üzere, Babadan gıda işi ile uğraşan,Namı diğer Leblebici Ahmet bundan sonra ne iş yapacak ki?*** Rivayet olunan odur ki,Namı diğer leblebici Ahmet, AKP’ye tepeden inme Kozlu İlçe Başkanı olduktan sonra, Aday olmasında büyük katkıları olduğu, AKP’ye MHP saflarından geçme Ertan Şahin’de Belediye Başkanı seçildikten sonra, baktı ki, zaman hızlı geçiyor. Bu işler öyle müteahhit, işadamı eliyle Belediyeye 40 TL’lik kumanya paketi satmakla olmayacak, marketçiliği bırakıp, inşaat sektörüne girmeyi kararlaştırmış.Ahmet Belediye’ye iş yapan taşeron müteahhit firma olursa da sakın ola kimse şaşırmasın!*** Hepsinin zamanla haklılığı kanıtlanmasına rağmen, eleştiriye tahammülü olmayan Ertan ve Ahmet ikilisi ve bu ikiliden nemalanan yandaşlar yapmadan, biz buradan onların bize yönelik yapacağı eleştiriyi peşin peşin yapalım dedik;Kozlu’nun gelişmesini istemeyen, art niyetli muhalefet basın,Adam marketçilik yaparken, ‘AKP Kozlu İlçe Başkanı Belediyeye kumanya satar mı?’ diyordunuz.Şimdide taşeron müteahhit olunca da, belediyeye iş yaptığında, ‘AKP Kozlu ilçe Başkanı Belediyeye taşeron müteahhitlik yapar mı?’ mı, diyeceksiniz?Bırakın adam iş yapsın.Bak sizin yüzünüzden kırk yıllık leblebici, oluyor taşeron müteahhit.Ayıptır yahu,Sizin işiniz gazetecilik yapmak değil! Kozlu’nun gelişmesini istemeyen, Kozlu düşmanısınız siz!!!
Ekleme Tarihi: 07 Ağustos 2014 - Perşembe

LEBLEBİCİ AHMET, OLURSA MÜTEAHHİT AHMET!!!

10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerini,
Bu amaçla MHP ve DSP Genel Başkanları’nın Zonguldak ziyaretlerini dahi gölgede bırakacak,
Kozlu’da çok önemli gelişmeler yaşanıyor!
***
AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, market işini bırakıyormuş.
Şimdiden marketin bir kısmını satışa kapatan Özdemir,
Kademeli olarak bir süre sonra, Market işini komple bırakacakmış...
İyi de Kozlu’da yaşayan herkesin bildiği üzere, Babadan gıda işi ile uğraşan,
Namı diğer Leblebici Ahmet bundan sonra ne iş yapacak ki?
***
Rivayet olunan odur ki,
Namı diğer leblebici Ahmet, AKP’ye tepeden inme Kozlu İlçe Başkanı olduktan sonra,
Aday olmasında büyük katkıları olduğu, AKP’ye MHP saflarından geçme Ertan Şahin’de Belediye Başkanı seçildikten sonra, baktı ki, zaman hızlı geçiyor. Bu işler öyle müteahhit, işadamı eliyle Belediyeye 40 TL’lik kumanya paketi satmakla olmayacak, marketçiliği bırakıp, inşaat sektörüne girmeyi kararlaştırmış.
Ahmet Belediye’ye iş yapan taşeron müteahhit firma olursa da sakın ola kimse şaşırmasın!
***
Hepsinin zamanla haklılığı kanıtlanmasına rağmen, eleştiriye tahammülü olmayan Ertan ve Ahmet ikilisi ve bu ikiliden nemalanan yandaşlar yapmadan, biz buradan onların bize yönelik yapacağı eleştiriyi peşin peşin yapalım dedik;
Kozlu’nun gelişmesini istemeyen, art niyetli muhalefet basın,
Adam marketçilik yaparken, ‘AKP Kozlu İlçe Başkanı Belediyeye kumanya satar mı?’ diyordunuz.
Şimdide taşeron müteahhit olunca da, belediyeye iş yaptığında, ‘AKP Kozlu ilçe Başkanı Belediyeye taşeron müteahhitlik yapar mı?’ mı, diyeceksiniz?
Bırakın adam iş yapsın.
Bak sizin yüzünüzden kırk yıllık leblebici, oluyor taşeron müteahhit.
Ayıptır yahu,
Sizin işiniz gazetecilik yapmak değil! Kozlu’nun gelişmesini istemeyen, Kozlu düşmanısınız siz!!!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.