Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

BEŞ DAKİKA DELİKANLI OLUN YETER / HAFTANIN GAFI

  Bunun gazetesi bu ilçe teşkilatına girmeyecek diyerek talimat veren İlçe başkanı, Bunun gazetesi bu belediyeye girmeyecek diyerek talimat verip, ardından emrindeki elemanlara kahvehanelerden, çay ocaklarından büfelerden gazete toplatarak, ‘Bakalım yine bizim hakkımızda ne yazmış’ diye merakla gazetemi okuyan, Okuduktan sonra da, ‘Bu adam bunları nereden biliyor? Gizli kapaklı yaptığımız toplantıdaki konuşmaları noktası virgülüne kadar yazmış’ diye paranoyalar kurup etrafındaki herkese şüphe ile bakan, Seçim öncesi tanıtım borcunu dahi inkar edip ödemeyen Belediye Başkanı ve onun ruh ikizi olan İlçe başkanına buradan bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Ulan beş dakika delikanlı olun! Dürüst olun! Yaptıklarınızın konuştuklarınızın arkasında durun! İşgal ettiğiniz makamdan utanın! Beleşçiliği bırakın! Öyle yalandan hava yapmayın. Siz bu gazeteyi seve seve olmasa da madem bir şekilde okuyorsunuz, bari parasını verin abone olun da gazete ayağınıza gelsin. HAFTANIN GAFI Hafta sonu çok sevdiğim bir kardeşimin düğün merasimine katıldım. Her ne kadar birbirimizi sevmesek de düğüne katılanlar arasında Kozlu Belediye Başkanlığı makamında oturan Ertan’da vardı. Her yerde kendi resmini görmeye, cenaze anonslarını bile değiştirmeye varacak şekilde ismini duymaya meraklı olan Ertan, huylu huyundan vazgeçmez misali salona girişini hoparlörlerden anons ettirerek yaptı. Ardından nikah memurunun cübbesini giyerek genç çiftin nikahını kıymaya çalışan Ertan Efendi öyle bir gaf yaptı ki görülmeye değerdi. Ertan, ‘Yasaların bana verdiği yetkiye dayanarak, sizi karı-koca ilan ediyorum ’ diyeceğine, Belediye Başkanından yetki alan Nikâh Memurunun Nikah kıyarken söylediği gibi, ‘Belediye Başkanının bana verdiği yetkiye dayanarak sizi karı-koca ilan ediyorum’ diyerek nikâhı kıydı. Sonrası malum, takı törenine katılmadan gençlere mutluluk dileyip salondan ayrıldı. Ertan’ın bu gafı salonda gülüşmelere vesile olurken, gafın farkına varanların, ‘Ertan hala Belediye Başkanı olduğunun farkında değil, alışamamış anlaşılan’ şeklindeki esprili yorumlarına sebep oldu.(BKH) 
Ekleme Tarihi: 27 Kasım 2014 - Perşembe

BEŞ DAKİKA DELİKANLI OLUN YETER / HAFTANIN GAFI

 

Bunun gazetesi bu ilçe teşkilatına girmeyecek diyerek talimat veren İlçe başkanı,

Bunun gazetesi bu belediyeye girmeyecek diyerek talimat verip, ardından emrindeki elemanlara kahvehanelerden, çay ocaklarından büfelerden gazete toplatarak, ‘Bakalım yine bizim hakkımızda ne yazmış’ diye merakla gazetemi okuyan,

Okuduktan sonra da, ‘Bu adam bunları nereden biliyor? Gizli kapaklı yaptığımız toplantıdaki konuşmaları noktası virgülüne kadar yazmış’ diye paranoyalar kurup etrafındaki herkese şüphe ile bakan,

Seçim öncesi tanıtım borcunu dahi inkar edip ödemeyen Belediye Başkanı ve onun ruh ikizi olan İlçe başkanına buradan bir tavsiyede bulunmak istiyorum.

Ulan beş dakika delikanlı olun!

Dürüst olun!

Yaptıklarınızın konuştuklarınızın arkasında durun!

İşgal ettiğiniz makamdan utanın!

Beleşçiliği bırakın!

Öyle yalandan hava yapmayın.

Siz bu gazeteyi seve seve olmasa da madem bir şekilde okuyorsunuz, bari parasını verin abone olun da gazete ayağınıza gelsin.

HAFTANIN GAFI

Hafta sonu çok sevdiğim bir kardeşimin düğün merasimine katıldım.

Her ne kadar birbirimizi sevmesek de düğüne katılanlar arasında Kozlu Belediye Başkanlığı makamında oturan Ertan’da vardı.

Her yerde kendi resmini görmeye, cenaze anonslarını bile değiştirmeye varacak şekilde ismini duymaya meraklı olan Ertan, huylu huyundan vazgeçmez misali salona girişini hoparlörlerden anons ettirerek yaptı.

Ardından nikah memurunun cübbesini giyerek genç çiftin nikahını kıymaya çalışan Ertan Efendi öyle bir gaf yaptı ki görülmeye değerdi.

Ertan, ‘Yasaların bana verdiği yetkiye dayanarak, sizi karı-koca ilan ediyorum ’ diyeceğine,

Belediye Başkanından yetki alan Nikâh Memurunun Nikah kıyarken söylediği gibi, ‘Belediye Başkanının bana verdiği yetkiye dayanarak sizi karı-koca ilan ediyorum’ diyerek nikâhı kıydı.

Sonrası malum, takı törenine katılmadan gençlere mutluluk dileyip salondan ayrıldı.

Ertan’ın bu gafı salonda gülüşmelere vesile olurken, gafın farkına varanların, ‘Ertan hala Belediye Başkanı olduğunun farkında değil, alışamamış anlaşılan’ şeklindeki esprili yorumlarına sebep oldu.(BKH) 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.