Sitenin sağında bir giydirme reklam
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
Köşe Yazarı
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
 

ERTAN’IN DANIŞMAN KADROSU HERGÜN BÜYÜYOR

Her şeyi çok biliyorum diye geçinen ve bir yılda neyi ne kadar bildiğini herkesin görüp anladığı Ertan efendinin oysaki ne de çok danışmaya ihtiyacı varmış. Danışman kadrosu her geçen gün kişiye özel torpilli atamalarla genişleyen Ertan’a kamuoyundan gelen tepkilerde her geçen gün çığ gibi büyüyor. Ertan seçilmeden önce işe alma sözü verdiği iddia edilen 2 bin üç yüz kişi bir umut sıra bize de gelecek diye beklerken Ertan ihtiyacı olmayan kişileri danışman kadrosunda yüksek maaşlarla Belediyeye doldurmaya devam ediyor. Yeni evli, düğün yapmış hastası olan, seçim öncesi maddi manevi Ertan’ın peşinde koşturan ter dökenler bekleye dursun. Emekliyi, başka kurumda görevliyi, hacıyı, hocayı, olmadı Hüseyin Koca’yı işe alıyor Ertan efendi. Hem de danışman muhabbeti yüksek maaş ile… E adam haklı danışacak! Kozlu gibi dünya kenti hem de bu kadar değerli, dalında uzman kişilere danışmadan yönetilir mi? Millet tepki gösteriyormuş… Kim takar kamuoyundan gelen tepkileri. Ertan bu aşmış artık bir çok şeyi…
Ekleme Tarihi: 02 Nisan 2015 - Perşembe

ERTAN’IN DANIŞMAN KADROSU HERGÜN BÜYÜYOR

Her şeyi çok biliyorum diye geçinen ve bir yılda neyi ne kadar bildiğini herkesin görüp anladığı Ertan efendinin oysaki ne de çok danışmaya ihtiyacı varmış.

Danışman kadrosu her geçen gün kişiye özel torpilli atamalarla genişleyen Ertan’a kamuoyundan gelen tepkilerde her geçen gün çığ gibi büyüyor.

Ertan seçilmeden önce işe alma sözü verdiği iddia edilen 2 bin üç yüz kişi bir umut sıra bize de gelecek diye beklerken Ertan ihtiyacı olmayan kişileri danışman kadrosunda yüksek maaşlarla Belediyeye doldurmaya devam ediyor.

Yeni evli, düğün yapmış hastası olan, seçim öncesi maddi manevi Ertan’ın peşinde koşturan ter dökenler bekleye dursun.

Emekliyi, başka kurumda görevliyi, hacıyı, hocayı, olmadı Hüseyin Koca’yı işe alıyor Ertan efendi.

Hem de danışman muhabbeti yüksek maaş ile…

E adam haklı danışacak!

Kozlu gibi dünya kenti hem de bu kadar değerli, dalında uzman kişilere danışmadan yönetilir mi?

Millet tepki gösteriyormuş…

Kim takar kamuoyundan gelen tepkileri.

Ertan bu aşmış artık bir çok şeyi…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.