Sitenin sağında bir giydirme reklam
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
Köşe Yazarı
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
 

ERDEMİR 50’İNCİ YILINI KUTLUYOR

ERDEMİR sadece bölgemizin değil, aynı zamanda ülkemizin de grur kaynağı bir sanayi kuruluşu.Bünyesinde en az kendisi kadar dev sanayi tesislerinin bulunduğu yatırımları bulunduruyor.İSDEMİR sadece bunlardan bir tanesi.ERMADEN, ERSEM , ERENCO, ERDEMİR-RO, ADANA-MARDİN-ÜNYE-BOLU-ASLAN-DENİZLİ ÇİMENTO, OYAK BETON, OYKA KAĞIT AMBALAJ, OMSAN LOJİSTİK, OYAK YATIRIM, ANKER BANK, OYAK GÜVENLİK, OYAK İNŞAAT, OYAK PAZARLAMA, OYAK GİRİŞİM, ORFİN FİNANSMAN, RENAULT, HEKTAŞ, AKDENİZ OYAK KİMYA, CHEMSON, BİRLEŞİK ENERJİ, AYAS, İSKEN diğerleri…*** Zonguldak’ımızın Ereğli İlçesinde kurulu olan her zaman bölgenin parlayan yıldızı olarak nitelendirdiğimiz bir OYAK yatırımı olan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları 50’inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesindeAlaplı-Ereğli ve Zonguldak Bölgesinden yaklaşık 50 basın mensubunu İskenderun’a götürdü.13 Şubat Cuma akşamı Ereğli’den hareket ettik.14 Şubat Cumartesi sabahı İskenderun Demir-Çelik Fabrikalarına vardık.İSDEMİR Kurumsal İletişim Müdürlüğü yetkililerinin sıcak ve samimi karşılamasının ardından İsdemir Kurumsal İletişim Müdürü Sayın Harun Özdemir Zonguldaklı basın mensuplarına İsdemir ve Erdemir grup şirketleri hakkında bir brifing verdi.İsdemir’e yapılan 5 Milyar Dolarlık yatırım göğsümüzü kabarttı, grurlandırdı.*** İsdemir’in çevresinde kurulu irili ufaklı sanayi yatırımları ile bölge ekonomisine yön veren bir kuruluş olduğunu görmek akıllarımıza, ‘Acaba Zonguldak’ta Erdemir gibi dünyaca ünlü bir demir-çelik üreticisi var iken, çevresinde neden yan sanayi kuruluşları yok?’ sorusunun bir kere daha gelmesine sebep oldu.Sanırım burada iş bölgeyi temsil eden siyasetçilere ve milletvekillerine düşüyor.7 Haziran seçimleri öncesi milletvekili adaylığına soyunup halktan yetki isteyecekler umarız 50 yıldır dinlediğimiz Filyos Projesi masalından vazgeçerek bu acı gerçeği görür ve Erdemir gibi bir potansiyeli değerlendirecek bölgemizde yeni istihdam kaynakları oluşturacak somut projelerle halkın karşısına çıkarlar.*** Erdemir’in bu organizasyonu ile İskenderun seyahatinde Hatay, Antakya ve Adana’nın kültürel ve doğal güzelliklerini yakından görme, dünyaca ünlü yöresel lezzetlerini tadma imkanına sahip olduk. Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Ahmet Abdullahoğlu ile 150 yıllık tarihi Cemiyet binasında çay içip sohbet etme imkanı bulduk. Sohbetimize CHP Hatay Milletvekili Dr. Mehmet Ali Edipoğlu’nun da katılması bizleri ayrıca mutlu etti.*** Diğer yandan İskenderun gezisi ile ilgili hiçbir masraftan kaçınmadan her türlü ince ayrıntıyı göz önünde bulundurarak Zonguldaklı basın mensuplarının memnuniyeti için olağanüstü çaba ve gayret sarf eden başta Erdemir Kurumsal İletişim Müdürü Gülşin Yöney olmak üzere tüm Erdemir Kurumsal İletişim Müdürlüğü personeline özellikle teşekkür ediyoruz.
Ekleme Tarihi: 18 Mart 2015 - Çarşamba

ERDEMİR 50’İNCİ YILINI KUTLUYOR

ERDEMİR sadece bölgemizin değil, aynı zamanda ülkemizin de grur kaynağı bir sanayi kuruluşu.
Bünyesinde en az kendisi kadar dev sanayi tesislerinin bulunduğu yatırımları bulunduruyor.
İSDEMİR sadece bunlardan bir tanesi.
ERMADEN, ERSEM , ERENCO, ERDEMİR-RO, ADANA-MARDİN-ÜNYE-BOLU-ASLAN-DENİZLİ ÇİMENTO, OYAK BETON, OYKA KAĞIT AMBALAJ, OMSAN LOJİSTİK, OYAK YATIRIM, ANKER BANK, OYAK GÜVENLİK, OYAK İNŞAAT, OYAK PAZARLAMA, OYAK GİRİŞİM, ORFİN FİNANSMAN, RENAULT, HEKTAŞ, AKDENİZ OYAK KİMYA, CHEMSON, BİRLEŞİK ENERJİ, AYAS, İSKEN diğerleri…
***
Zonguldak’ımızın Ereğli İlçesinde kurulu olan her zaman bölgenin parlayan yıldızı olarak nitelendirdiğimiz bir OYAK yatırımı olan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları 50’inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesindeAlaplı-Ereğli ve Zonguldak Bölgesinden yaklaşık 50 basın mensubunu İskenderun’a götürdü.
13 Şubat Cuma akşamı Ereğli’den hareket ettik.14 Şubat Cumartesi sabahı İskenderun Demir-Çelik Fabrikalarına vardık.
İSDEMİR Kurumsal İletişim Müdürlüğü yetkililerinin sıcak ve samimi karşılamasının ardından İsdemir Kurumsal İletişim Müdürü Sayın Harun Özdemir Zonguldaklı basın mensuplarına İsdemir ve Erdemir grup şirketleri hakkında bir brifing verdi.
İsdemir’e yapılan 5 Milyar Dolarlık yatırım göğsümüzü kabarttı, grurlandırdı.
***
İsdemir’in çevresinde kurulu irili ufaklı sanayi yatırımları ile bölge ekonomisine yön veren bir kuruluş olduğunu görmek akıllarımıza, ‘Acaba Zonguldak’ta Erdemir gibi dünyaca ünlü bir demir-çelik üreticisi var iken, çevresinde neden yan sanayi kuruluşları yok?’ sorusunun bir kere daha gelmesine sebep oldu.
Sanırım burada iş bölgeyi temsil eden siyasetçilere ve milletvekillerine düşüyor.
7 Haziran seçimleri öncesi milletvekili adaylığına soyunup halktan yetki isteyecekler umarız 50 yıldır dinlediğimiz Filyos Projesi masalından vazgeçerek bu acı gerçeği görür ve Erdemir gibi bir potansiyeli değerlendirecek bölgemizde yeni istihdam kaynakları oluşturacak somut projelerle halkın karşısına çıkarlar.
***
Erdemir’in bu organizasyonu ile İskenderun seyahatinde Hatay, Antakya ve Adana’nın kültürel ve doğal güzelliklerini yakından görme, dünyaca ünlü yöresel lezzetlerini tadma imkanına sahip olduk.
Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Ahmet Abdullahoğlu ile 150 yıllık tarihi Cemiyet binasında çay içip sohbet etme imkanı bulduk. Sohbetimize CHP Hatay Milletvekili Dr. Mehmet Ali Edipoğlu’nun da katılması bizleri ayrıca mutlu etti.
***
Diğer yandan İskenderun gezisi ile ilgili hiçbir masraftan kaçınmadan her türlü ince ayrıntıyı göz önünde bulundurarak Zonguldaklı basın mensuplarının memnuniyeti için olağanüstü çaba ve gayret sarf eden başta Erdemir Kurumsal İletişim Müdürü Gülşin Yöney olmak üzere tüm Erdemir Kurumsal İletişim Müdürlüğü personeline özellikle teşekkür ediyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.