Sitenin sağında bir giydirme reklam
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
Köşe Yazarı
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
 

EĞİTİM ŞART AMA KATILAN AZ

Eren Enerji tarafından geçtiğimiz hafta sonu Çatalağzı Beldesinde çok anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Eren Enerji tarafından konuk edilen Psikolog Emre Konuk ‘Ana Baba Okulu’ isimli seminerde katılımcılara anne babaların çocuklarla iletişim kurma yöntemleri, çocukları madde bağımlılığı ve uzak tutma metotları gibi konular hakkında bilgiler verildi. Eren Enerji’nin bölge halkını aydınlatmak amacıyla düzenlediği bu tür seminerlerinin hafta sonları olmak kaydı ile Mayıs ayına kadar devam edeceği ifade edildi. Seminerin büyük bir kısmını zevkle izledim. Ancak üzülerek söylemeliyim ki, seminere katılım çok azdı. Haftalar öncesinden gerek Belediye gerekse Eren Enerji yetkilileri tarafından gerekli duyurular yapılsa da bırakın Çatalağzı’nın kırsal kesimini Çatalağzı merkezindeki işçi memur kesiminden dahi seminere ilgi yok denilecek kadar azdı. Ailelerin en büyük sorunu çocukları ile iletişim kurmakta zorluk çekmek ve zamanımızın belası olan ve yaş sınırı ortaokula kadar düşmüş uyuşturucu kullanımı. İlaç gibi bir seminer! Ancak bizim insanımız hastalık başına gelince ilaç kullandığı için, seminere ilgi göstermedi. Oysa ki, Eren Enerji bir şarkıcı getirtse Salon hınca hınç dolardı. Yine seçimden önce bazı siyasilerin yaptığı gibi, seminere katılanlara 25 TL’lik kumanya dağıtsa, bırakın Çatalağzı’nı Kilimli’den Zonguldak’tan bile katılan olurdu. Her işin başı ‘Eğitim şart!’ diyoruz ama, Adamlar eğitim veriyor, ona bile katılan yok. Vah memleketim vah.
Ekleme Tarihi: 13 Şubat 2015 - Cuma

EĞİTİM ŞART AMA KATILAN AZ

Eren Enerji tarafından geçtiğimiz hafta sonu Çatalağzı Beldesinde çok anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

Eren Enerji tarafından konuk edilen Psikolog Emre Konuk ‘Ana Baba Okulu’ isimli seminerde katılımcılara anne babaların çocuklarla iletişim kurma yöntemleri, çocukları madde bağımlılığı ve uzak tutma metotları gibi konular hakkında bilgiler verildi.

Eren Enerji’nin bölge halkını aydınlatmak amacıyla düzenlediği bu tür seminerlerinin hafta sonları olmak kaydı ile Mayıs ayına kadar devam edeceği ifade edildi.

Seminerin büyük bir kısmını zevkle izledim.

Ancak üzülerek söylemeliyim ki, seminere katılım çok azdı.

Haftalar öncesinden gerek Belediye gerekse Eren Enerji yetkilileri tarafından gerekli duyurular yapılsa da bırakın Çatalağzı’nın kırsal kesimini Çatalağzı merkezindeki işçi memur kesiminden dahi seminere ilgi yok denilecek kadar azdı.

Ailelerin en büyük sorunu çocukları ile iletişim kurmakta zorluk çekmek ve zamanımızın belası olan ve yaş sınırı ortaokula kadar düşmüş uyuşturucu kullanımı.

İlaç gibi bir seminer!

Ancak bizim insanımız hastalık başına gelince ilaç kullandığı için, seminere ilgi göstermedi.

Oysa ki, Eren Enerji bir şarkıcı getirtse Salon hınca hınç dolardı.

Yine seçimden önce bazı siyasilerin yaptığı gibi, seminere katılanlara 25 TL’lik kumanya dağıtsa, bırakın Çatalağzı’nı Kilimli’den Zonguldak’tan bile katılan olurdu.

Her işin başı ‘Eğitim şart!’ diyoruz ama,

Adamlar eğitim veriyor, ona bile katılan yok.

Vah memleketim vah.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.