Sitenin sağında bir giydirme reklam
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
Köşe Yazarı
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
 

DEDİK YA “NİYET ÖNEMLİ.”

  Muslu Beldesi  CHP’li Belediye Başkanı Sebahattin Adıyaman Beldesinin yok olamaya yüz tutan tarihi nitelikteki değerlerini yaşatmak için kolları sıvadı. Sebahattin Adıyaman kendisini halkına adamış, hizmet etmek niyetiyle Belediye Başkanlığına aday olmuş, seçilmiş, halkı tarafından çok sevilen adam gibi adamdır. Sebahattin Adıyaman aynı zamanda Beldesi sınırları içerisine ülkenin en büyükleri arasında yer alan Eren Holdinge ait Termik santralleri barındırıyor. Beş yıl başkanlık süresi içinde tüm imkânlardan faydalanıp küpünü doldurabilirdi de. Âmâ  ne yapıyor ? Kendini değil kentini düşünüyor. Yani niyet halis. Her yıl anneler gününde Muslu beldesi Bayram Yerine dönüyor. Öyle ki ; Muslulu olan olmayan oraya koşuyor. Bundan önceki yazımda yine “Kendine değil, Kentine hizmet etmek “ niyetiyle yola çıkan Başkanlığını yaptığı İlçeye” Yaşanabilir bir Kent” olma sözü veren Çaycuma’nın CHP’li Belediye Başkanı  Bülent Kantarcı’dan bahsetmiştik, birileri örnek alsın diye. Bizimkiler ne yapıyor ??? Kozlu İlçesi sınırları içinde de tarihi nitelikte bir çok bina var. Bir Kilise vardı göz göre göre yıkılmasını seyrettiler. Kilisenin bulunduğu semt tamamen tarihi Fransız mahallesi. Bir zahmet İlçe ekonomisinin canlanması için birilerinden yüklü alacakları alıp dağıtmak yerine İlçemize turist çekmenin yollarını da arasanız. Ama nerdeee!!! Dedik ya ;”Niyet önemli. ”diye. *”Anlayana Sivrisinek Saz, Anlamayana Davul-Zurna az.” 
Ekleme Tarihi: 15 Temmuz 2015 - Çarşamba

DEDİK YA “NİYET ÖNEMLİ.”

 

Muslu Beldesi  CHP’li Belediye Başkanı Sebahattin Adıyaman Beldesinin yok olamaya yüz tutan tarihi nitelikteki değerlerini yaşatmak için kolları sıvadı.

Sebahattin Adıyaman kendisini halkına adamış, hizmet etmek niyetiyle Belediye Başkanlığına aday olmuş, seçilmiş, halkı tarafından çok sevilen adam gibi adamdır.

Sebahattin Adıyaman aynı zamanda Beldesi sınırları içerisine ülkenin en büyükleri arasında yer alan Eren Holdinge ait Termik santralleri barındırıyor. Beş yıl başkanlık süresi içinde tüm imkânlardan faydalanıp küpünü doldurabilirdi de. Âmâ  ne yapıyor ? Kendini değil kentini düşünüyor. Yani niyet halis.

Her yıl anneler gününde Muslu beldesi Bayram Yerine dönüyor. Öyle ki ; Muslulu olan olmayan oraya koşuyor.

Bundan önceki yazımda yine “Kendine değil, Kentine hizmet etmek “ niyetiyle yola çıkan Başkanlığını yaptığı İlçeye” Yaşanabilir bir Kent” olma sözü veren Çaycuma’nın CHP’li Belediye Başkanı  Bülent Kantarcı’dan bahsetmiştik, birileri örnek alsın diye.

Bizimkiler ne yapıyor ???

Kozlu İlçesi sınırları içinde de tarihi nitelikte bir çok bina var. Bir Kilise vardı göz göre göre yıkılmasını seyrettiler. Kilisenin bulunduğu semt tamamen tarihi Fransız mahallesi. Bir zahmet İlçe ekonomisinin canlanması için birilerinden yüklü alacakları alıp dağıtmak yerine İlçemize turist çekmenin yollarını da arasanız.

Ama nerdeee!!! Dedik ya ;”Niyet önemli. ”diye.

*”Anlayana Sivrisinek Saz, Anlamayana Davul-Zurna az.” 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.