Sitenin sağında bir giydirme reklam
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
Köşe Yazarı
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
 

BİZİMKİLER ALMANYA'DA KAYIP MI OLDU?

Almanya Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 7 Kasım Cuma günü Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde düzenleyeceği geceye katılmak üzere Almanya’ya giden Zonguldak Milletvekili A.İhsan Köktürk ve Zonguldak Belediye Başkanları bir akşam önce Kanal Avrupa’da canlı olarak yayınlanan Adım Adım Avrupa isimli programın özel olarak yayınlanan Zonguldaklılar Avrupa’da adlı bölümüne katıldılar. Bizler de günler öncesinden kamuoyunda gündem olan Zonguldaklılar Gecesi ile ilgili etkinlikler hakkında haberdar olmak üzere Milletvekilimiz ve belediye başkanlarımızın katıldığı etkinlikleri tv ve internetten takip etmeye çalıştık. Programa katılanlar arasında Zonguldak Milletvekili A.İhsan Köktürk var, Zonguldaklı belediye başkanlarından Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir,Ereğli Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Uysal, Devrek belediye Başkanı Mustafa Semerci ve Saltukova belediye Başkanı Zerrin Güneş var. Hatta seyirciler arasında Ereğli Belediye Başkanı hüseyin Uysal’ın yardımcısı İbrahim Cöbek dahi gözümüze çarpanlar arasında var. Gözlerimiz yardımcısı Türker Baykan için ısrarla meclisten görevlendirme talebinde bulunarak birlikte Almanya’ya giden ve tüm harcırah ve masrafları belediyeye ödeten Kozlu’nun reklamı çok seven belediye başkanı Ertan Şahin’i arıyor ekranda ancak göremiyoruz. Anlaşılan Türker ve Ertan o sırada Almanya’nın daha farklı güzelliklerini keşfetmekle meşgul oldukları için programa katılamadılar. Benim için Türker ve Ertan’ı ekranda görmek ya da görmemek çok ta önemli değil ancak, AKP’ye oy veren Kozlulular belediye başkanlarını diğer başkanların arasında ekranda görmek istemiş, gözleri aramıştır diye düşünüyorum. Sosyal medyayı yakından takip eden vatandaşın bir başka merak konusu ise, diğer Zonguldaklı Belediye başkanları Almanya’daki temasları ile ilgili birçok bilgi ve fotoğrafı kişisel sosyal paylaşım adresinden paylaşırken, bizimkilerin nerede kiminle ne yaptıkları dahi belli değil. Hani meclis kararı uçak biletleri vs. olmasa insanın aklına ‘Acaba bunlar Almanya yerine başka bir yere mi gittiler acaba?’ sorusunun gelmemesi içten bile değil. İller bankasının K.K.T.C ya da yurtdışında şubesi filan var mı ki acaba? Başkanımız ve yardımcısı belediyenin borçlarını yapılandırmak, Kozlu’nun sorunlarını çözüp önünü açmak için sık sık İller Bankasına gidiyorlar ya, belki yine aynı amaçla sorunları çözmek için yurtiçindeki şubeye değil de bu sefer yurt dışı şubesine gitmiş olabilirler mi hani? 
Ekleme Tarihi: 13 Kasım 2014 - Perşembe

BİZİMKİLER ALMANYA'DA KAYIP MI OLDU?

Almanya Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 7 Kasım Cuma günü Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde düzenleyeceği geceye katılmak üzere Almanya’ya giden Zonguldak Milletvekili A.İhsan Köktürk ve Zonguldak Belediye Başkanları bir akşam önce Kanal Avrupa’da canlı olarak yayınlanan Adım Adım Avrupa isimli programın özel olarak yayınlanan Zonguldaklılar Avrupa’da adlı bölümüne katıldılar.

Bizler de günler öncesinden kamuoyunda gündem olan Zonguldaklılar Gecesi ile ilgili etkinlikler hakkında haberdar olmak üzere Milletvekilimiz ve belediye başkanlarımızın katıldığı etkinlikleri tv ve internetten takip etmeye çalıştık.

Programa katılanlar arasında Zonguldak Milletvekili A.İhsan Köktürk var, Zonguldaklı belediye başkanlarından Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir,Ereğli Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Uysal, Devrek belediye Başkanı Mustafa Semerci ve Saltukova belediye Başkanı Zerrin Güneş var.

Hatta seyirciler arasında Ereğli Belediye Başkanı hüseyin Uysal’ın yardımcısı İbrahim Cöbek dahi gözümüze çarpanlar arasında var.

Gözlerimiz yardımcısı Türker Baykan için ısrarla meclisten görevlendirme talebinde bulunarak birlikte Almanya’ya giden ve tüm harcırah ve masrafları belediyeye ödeten Kozlu’nun reklamı çok seven belediye başkanı Ertan Şahin’i arıyor ekranda ancak göremiyoruz.

Anlaşılan Türker ve Ertan o sırada Almanya’nın daha farklı güzelliklerini keşfetmekle meşgul oldukları için programa katılamadılar.

Benim için Türker ve Ertan’ı ekranda görmek ya da görmemek çok ta önemli değil ancak, AKP’ye oy veren Kozlulular belediye başkanlarını diğer başkanların arasında ekranda görmek istemiş, gözleri aramıştır diye düşünüyorum.

Sosyal medyayı yakından takip eden vatandaşın bir başka merak konusu ise, diğer Zonguldaklı Belediye başkanları Almanya’daki temasları ile ilgili birçok bilgi ve fotoğrafı kişisel sosyal paylaşım adresinden paylaşırken, bizimkilerin nerede kiminle ne yaptıkları dahi belli değil. Hani meclis kararı uçak biletleri vs. olmasa insanın aklına ‘Acaba bunlar Almanya yerine başka bir yere mi gittiler acaba?’ sorusunun gelmemesi içten bile değil.

İller bankasının K.K.T.C ya da yurtdışında şubesi filan var mı ki acaba?

Başkanımız ve yardımcısı belediyenin borçlarını yapılandırmak, Kozlu’nun sorunlarını çözüp önünü açmak için sık sık İller Bankasına gidiyorlar ya, belki yine aynı amaçla sorunları çözmek için yurtiçindeki şubeye değil de bu sefer yurt dışı şubesine gitmiş olabilirler mi hani? 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.