Sitenin sağında bir giydirme reklam
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
Köşe Yazarı
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
 

BAKALIM SON SÖZÜ KİM SÖYLEYECEK

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Kozlu teşkilatında tek liste dayatmacası ile yapılan adaletli (!) delege seçimleri geçtiğimiz haftalarda gerçekleşti. Seçmenlere seçenek tanınmadan sözüm ona yapılan seçimlerden atama ile göreve gelen ve geldiğinden beri eleştirilerin odağı olan mevcut ilçe başkanı Ahmet Özdemir zafer (!) ile çıkmayı başardı. Şimdi kamuoyuna tek aday olarak kendisinin kabul edileceği ilçe kongresinde ilçe başkanı olacak kişi benim algısını yaymaya çalışıyor. Neymiş efendim, ‘Yok AKP Zonguldak müfettişi Ali ercoşkun kendisini aramış. Yok kendine iyi bir yönetim kur demiş, falan filan… Böyle ısmarlama haberler yaparak kamuoyunda en şanslı aday benim algısı yaratmaya çalışan Ahmet aslında kendisine teşekkür edilip AKP ile yollarının pek yakında ayrılacağının bilincinde. İşte o korku ile tüm bu algı yönlendirmelerini yapmaya çalışıyor. Hatta Ahmet’in adaylığından kesin olarak vazgeçildiği yöndeki söylemlerin ağır basmasına karşılık alternatif arayan Ertan, İmar Komisyonu başkanı Tahsin Karaarslan’a pek sıcak bakmayarak elinin altında Ahmet’in bir başka benzeri meclis üyesi Hikmet Aydın’ın ismini öne çıkarma mücadelesi veriyor. Tabi ki Ahmet’e hissettirmeden! Yalnız bu arkadaşların kendi düzenlerini bozmamak adına hesap etmedikleri bir şey var. Bu siyaset denilen oyunda son düdük çalana kadar oyun bitmiyor. Ve bu siyaset denilen oyun kendin çal kendin oyna misali sadece entrikalardan ibaret değil. İşte bu yüzdendir ki, delege seçiminde demokrasi adına en demokratik hakkı olan seçilme hakkı elinden alınan Mehmet Dağkıran, ‘Daha benim için her şey bitmedi’ derken,  Partinin uzlaşmacı ismi olarak bilinen ve bu güne kadar kamuoyunda partisine zarar vermemek adına hiçbir söylemi ile gündeme gelmeyen Mülkiyeli Mümtaz Azınçer partimin takdiri doğrultusunda bu yarışta bende varım diyor.  Ertan’a belediye başkanlığı seçiminden bu güne her türlü katkıyı vermesine rağmen, Ertan tarafından her fırsatta By-Pass edilmeye çalışılan ancak her seferinde kendisi üzerinde oynanan oyunun farkına vararak, saf dışı bırakılmaya müsaade etmeyen, aklında ve gönlünde her zaman ilçe başkanı olmayı geçtiğini bildiğimiz Kozlu Dağköy Güreş ağası, iş adamı, Kozlu Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Tahsin Karaarslan’ın da yapacağı siyasi hamle en çok merakla beklenen siyasi hamlelerin başında geliyor. Uzun lafın kısası, alternatifsiz, antidemokratik delege seçiminden zaferle çıktığını sana Ahmet bana kalırsa biraz erken seviniyor. Hep birlikte izleyip göreceğiz. Temennimiz Kozlu’da uzlaşı ve sağduyunun kazanması.
Ekleme Tarihi: 06 Kasım 2014 - Perşembe

BAKALIM SON SÖZÜ KİM SÖYLEYECEK

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Kozlu teşkilatında tek liste dayatmacası ile yapılan adaletli (!) delege seçimleri geçtiğimiz haftalarda gerçekleşti.

Seçmenlere seçenek tanınmadan sözüm ona yapılan seçimlerden atama ile göreve gelen ve geldiğinden beri eleştirilerin odağı olan mevcut ilçe başkanı Ahmet Özdemir zafer (!) ile çıkmayı başardı.

Şimdi kamuoyuna tek aday olarak kendisinin kabul edileceği ilçe kongresinde ilçe başkanı olacak kişi benim algısını yaymaya çalışıyor.

Neymiş efendim, ‘Yok AKP Zonguldak müfettişi Ali ercoşkun kendisini aramış. Yok kendine iyi bir yönetim kur demiş, falan filan…

Böyle ısmarlama haberler yaparak kamuoyunda en şanslı aday benim algısı yaratmaya çalışan Ahmet aslında kendisine teşekkür edilip AKP ile yollarının pek yakında ayrılacağının bilincinde.

İşte o korku ile tüm bu algı yönlendirmelerini yapmaya çalışıyor.

Hatta Ahmet’in adaylığından kesin olarak vazgeçildiği yöndeki söylemlerin ağır basmasına karşılık alternatif arayan Ertan, İmar Komisyonu başkanı Tahsin Karaarslan’a pek sıcak bakmayarak elinin altında Ahmet’in bir başka benzeri meclis üyesi Hikmet Aydın’ın ismini öne çıkarma mücadelesi veriyor.

Tabi ki Ahmet’e hissettirmeden!

Yalnız bu arkadaşların kendi düzenlerini bozmamak adına hesap etmedikleri bir şey var.

Bu siyaset denilen oyunda son düdük çalana kadar oyun bitmiyor.

Ve bu siyaset denilen oyun kendin çal kendin oyna misali sadece entrikalardan ibaret değil.

İşte bu yüzdendir ki, delege seçiminde demokrasi adına en demokratik hakkı olan seçilme hakkı elinden alınan Mehmet Dağkıran, Daha benim için her şey bitmedi’ derken,

 Partinin uzlaşmacı ismi olarak bilinen ve bu güne kadar kamuoyunda partisine zarar vermemek adına hiçbir söylemi ile gündeme gelmeyen Mülkiyeli Mümtaz Azınçer partimin takdiri doğrultusunda bu yarışta bende varım diyor.

 Ertan’a belediye başkanlığı seçiminden bu güne her türlü katkıyı vermesine rağmen, Ertan tarafından her fırsatta By-Pass edilmeye çalışılan ancak her seferinde kendisi üzerinde oynanan oyunun farkına vararak, saf dışı bırakılmaya müsaade etmeyen, aklında ve gönlünde her zaman ilçe başkanı olmayı geçtiğini bildiğimiz Kozlu Dağköy Güreş ağası, iş adamı, Kozlu Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Tahsin Karaarslan’ın da yapacağı siyasi hamle en çok merakla beklenen siyasi hamlelerin başında geliyor.

Uzun lafın kısası, alternatifsiz, antidemokratik delege seçiminden zaferle çıktığını sana Ahmet bana kalırsa biraz erken seviniyor.

Hep birlikte izleyip göreceğiz.

Temennimiz Kozlu’da uzlaşı ve sağduyunun kazanması.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.