Sitenin sağında bir giydirme reklam
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
Köşe Yazarı
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
 

AKP’NİN BELEDİYESİ

Malum, Genel Seçimler dolayı ile Siyasi Partilerin Liderlerinin biri geliyor bir gidiyor Zonguldak’a. Bu ayın 14’ünde de MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli gelecek ilimize. Bu kapsamda MHP İl ve İlçe Teşkilatları da liderlerini ziyaret programını vatandaşa duyurmak için araç ses sistemler ile duyururken ayrıca ulaşamadıkları yerlere de seslerini belediye anons sisteminden de yararlanmak istemişler. Ve Kozlu belediyesine müracaatta bulunmuşlar. Gelin görün ki talepleri reddedilmiş. Yoksa diyorum Belediye anons sisteminin kriterleri mi var? Yalnızca cenaze ilanı mı yapılabiliyor? MHP’li yetkililer Belediyeden çıkarken Kozlu’nun AKP’li Belediye Başkanı, başkan seçildikten sonra partili partisiz herkesin başkanı, Halkın başkanı (!) Ertan Şahin’e rastlamışlar. Durumu Başkana izah etmişler.  Ne cevap almışlar dersiniz? Sistem kurulmuş bir kere. Yardımcısından başkanına kadar aynı cevap, aynı tavır. Başkan beyin vermiş olduğu cevaba bakın! “Parti Teşkilatımızdan baskı var. Bu gibi anonsları yapamıyoruz.” Hayret  ki ne hayret ! O zaman kirada oturduğunuz Belediyeyi boşaltın da Parti Teşkilatı yönetsin Kozlu’yu. Yazık, çok yazık. Bu zihniyetle barışçıl, ötekisiz bir toplum görmek çok zor. Rahmetli Erbakan Hocanın bir sözünü hiç unutmam; “Bu ülkede istediğiniz kanunu çıkarın, istediğiniz reformu yapın, bir şey değişmez. Bu ülkede Zihniyet reformu gerekli.” Çok doğru çok. Geleceğimizin bugünden iyi olması dileğiyle, kalın sağlıcakla.
Ekleme Tarihi: 15 Mayıs 2015 - Cuma

AKP’NİN BELEDİYESİ

Malum, Genel Seçimler dolayı ile Siyasi Partilerin Liderlerinin biri geliyor bir gidiyor Zonguldak’a.

Bu ayın 14’ünde de MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli gelecek ilimize. Bu kapsamda MHP İl ve İlçe Teşkilatları da liderlerini ziyaret programını vatandaşa duyurmak için araç ses sistemler ile duyururken ayrıca ulaşamadıkları yerlere de seslerini belediye anons sisteminden de yararlanmak istemişler. Ve Kozlu belediyesine müracaatta bulunmuşlar. Gelin görün ki talepleri reddedilmiş.

Yoksa diyorum Belediye anons sisteminin kriterleri mi var? Yalnızca cenaze ilanı mı yapılabiliyor? MHP’li yetkililer Belediyeden çıkarken Kozlu’nun AKP’li Belediye Başkanı, başkan seçildikten sonra partili partisiz herkesin başkanı, Halkın başkanı (!) Ertan Şahin’e rastlamışlar. Durumu Başkana izah etmişler.

 Ne cevap almışlar dersiniz?

Sistem kurulmuş bir kere.

Yardımcısından başkanına kadar aynı cevap, aynı tavır.

Başkan beyin vermiş olduğu cevaba bakın! “Parti Teşkilatımızdan baskı var. Bu gibi anonsları yapamıyoruz.”

Hayret  ki ne hayret !

O zaman kirada oturduğunuz Belediyeyi boşaltın da Parti Teşkilatı yönetsin Kozlu’yu.

Yazık, çok yazık. Bu zihniyetle barışçıl, ötekisiz bir toplum görmek çok zor.

Rahmetli Erbakan Hocanın bir sözünü hiç unutmam;

“Bu ülkede istediğiniz kanunu çıkarın, istediğiniz reformu yapın, bir şey değişmez. Bu ülkede Zihniyet reformu gerekli.”

Çok doğru çok.

Geleceğimizin bugünden iyi olması dileğiyle, kalın sağlıcakla.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.