Sitenin sağında bir giydirme reklam
BALYOZ(Editörden)
Köşe Yazarı
BALYOZ(Editörden)
 

Şimdi CHP’nin ŞERO’su var…

    Kontenjanlı Eğilim yoklamasından birinci çıkmak için üyelere 1 Trilyondan fazla para dağıttığı iddia edildi. Yoklamadan birinci çıktı, birinci sıraya yerleşti. Ben yeterince harcadım dedi, seçim sürecinde elini cebine atmadı. Kim bilir, belki de cepte bir şey kalmamıştı… * * * İşin içine Kontenjan girince, El ele kol kola birlikte meclise gideriz diye yola çıktığı arkadaşını sattı. Genç adayın yıldızını parlattı. Şimdide ondan rahatsız… * * * AKP’nin müteahhidi olarak anılıp, CHP’de siyaset yapmak çok farklı bir duygu olsa gerek. AKP’li Kozlu Belediyesi ile çok sıcak ve yakın ilişkileri var! Ama CHP’nin en başarılı belediyesi olan Çaycuma Belediye Başkanını yese doymaz… Neden? Sorusunun cevabını, AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ile CHP’li Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı karşılaştırdığınızda kolayca bulabilirsiniz. * * * Diğer Ereğli-Ankara Milletvekili’nden ise bahsetmeye hiç gerek yok. Onu ne Ereğli’de ne de Zonguldak’ta görebilene aşk olsun. O meclisteki konumunun gereğini yerine getirip, sosyal medyada paylaşımlarda bulunarak Kontenjan vekilliğin keyfini sürüyor… * * * CHP uzun yıllardır Zonguldak’ta en kötü tabloyu sergiliyor. Partililer ve Kamuoyu bu tablodan rahatsızlığını, ‘DP kökeninden geldiği yönünde eleştirilen ve cezaevindeyken seçilen Haberal hoca ve samimiyetsiz olduğu yönünde eleştirilen A.İhsan Köktürk zamanında dahi CHP’nin Zonguldak’taki temsil kabiliyeti çok daha üst seviyelerdeydi’ sözleriyle dile getiriyor. * * * Haberal hoca burada yoktu ama ağırlığı saygınlığı vardı. DP Kökeninden geliyor diye eleştiriliyordu ama ne AKP’li Belediyelerle ne de CHP’li Belediyelerle ticari ilişkileri yoktu. Akçeli işlerle anılmıyordu… Kimseye karşılıksız çek verdiği ya da borç alıp ödemediği konuşulmamıştı arkasından Aksine partiye ve teşkilatlara maddi destek veriyordu… * * * Özgürlüğüne kavuşup sahaya çıktığında herkes saygı ve sevgiyle bağrına bastı. Partinin ağabey konumundaki milletvekili oldu. Peki ya şimdi? Şu an Partide bir ağabey konumunda Milletvekili var mı? Yok! Şimdi CHP’nin ŞERO’su var… Çünkü itibar zor kazanılan kolay kaybedilen, para ile temin edilemeyen bir değerdir!  
Ekleme Tarihi: 04 Mayıs 2016 - Çarşamba

Şimdi CHP’nin ŞERO’su var…

 

 

Kontenjanlı Eğilim yoklamasından birinci çıkmak için üyelere 1 Trilyondan fazla para dağıttığı iddia edildi.

Yoklamadan birinci çıktı, birinci sıraya yerleşti.

Ben yeterince harcadım dedi, seçim sürecinde elini cebine atmadı.

Kim bilir, belki de cepte bir şey kalmamıştı…

* * *

İşin içine Kontenjan girince, El ele kol kola birlikte meclise gideriz diye yola çıktığı arkadaşını sattı.

Genç adayın yıldızını parlattı.

Şimdide ondan rahatsız…

* * *

AKP’nin müteahhidi olarak anılıp, CHP’de siyaset yapmak çok farklı bir duygu olsa gerek.

AKP’li Kozlu Belediyesi ile çok sıcak ve yakın ilişkileri var!

Ama CHP’nin en başarılı belediyesi olan Çaycuma Belediye Başkanını yese doymaz…

Neden?

Sorusunun cevabını, AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ile CHP’li Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı karşılaştırdığınızda kolayca bulabilirsiniz.

* * *

Diğer Ereğli-Ankara Milletvekili’nden ise bahsetmeye hiç gerek yok.

Onu ne Ereğli’de ne de Zonguldak’ta görebilene aşk olsun.

O meclisteki konumunun gereğini yerine getirip, sosyal medyada paylaşımlarda bulunarak Kontenjan vekilliğin keyfini sürüyor…

* * *

CHP uzun yıllardır Zonguldak’ta en kötü tabloyu sergiliyor.

Partililer ve Kamuoyu bu tablodan rahatsızlığını, ‘DP kökeninden geldiği yönünde eleştirilen ve cezaevindeyken seçilen Haberal hoca ve samimiyetsiz olduğu yönünde eleştirilen A.İhsan Köktürk zamanında dahi CHP’nin Zonguldak’taki temsil kabiliyeti çok daha üst seviyelerdeydi’ sözleriyle dile getiriyor.

* * *

Haberal hoca burada yoktu ama ağırlığı saygınlığı vardı.

DP Kökeninden geliyor diye eleştiriliyordu ama ne AKP’li Belediyelerle ne de CHP’li Belediyelerle ticari ilişkileri yoktu.

Akçeli işlerle anılmıyordu…

Kimseye karşılıksız çek verdiği ya da borç alıp ödemediği konuşulmamıştı arkasından

Aksine partiye ve teşkilatlara maddi destek veriyordu…

* * *

Özgürlüğüne kavuşup sahaya çıktığında herkes saygı ve sevgiyle bağrına bastı.

Partinin ağabey konumundaki milletvekili oldu.

Peki ya şimdi?

Şu an Partide bir ağabey konumunda Milletvekili var mı?

Yok!

Şimdi CHP’nin ŞERO’su var…

Çünkü itibar zor kazanılan kolay kaybedilen, para ile temin edilemeyen bir değerdir!

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.