Sitenin sağında bir giydirme reklam
BALYOZ(Editörden)
Köşe Yazarı
BALYOZ(Editörden)
 

İŞÇİ HAKKI YİYEN İFLAH OLMAZ ERTAN

Kozlu'nun çok vefalı(!) AKP'li Belediye Başkanı Ertan,Kredi çekip taşeron işçilerin maaşlarını ödediği için,Kendisini o koltuğa oturtan AKP'li eski Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı eleştiriyordu.Kredi mredi, Ali Bektaş hiç değilse işçi hakkı yemiyordu, işçinin parasını ödüyordu Ertan!Sen ne yapıyorsun?İşçi maaşlarını ödeyeceğim diye kredi çekmek için Belediye Meclisinden karar çıkartıp,Çektiğin krediyi, yandaş müteahhit ve taşeronlara dağıtıyorsun!Bu insanlık mı?Bunun neresinde vicdan, neresinde ahlak? Söylesene Ertan.* * * Adamlar, 1600 TL'ye sabahtan akşama, çöpün içerisinde çalışsın, bokun içerisinde çalışsın,Beş aydır maaş alamasınlar!Fırıncı bir ekmeği dahi veresiye vermezken, bu insanlar beş aydır çoluk çocuk evde ne yer ne içer hiç düşündün mü Ertan?* * * Taşeron işçi maaşları ile ilgili sıkıntıyı daha öncede yazmış, işçi arkadaşların mağduriyetini dile getirmiştik.Sonrasında sen ne yapmıştın?İşçileri Nikah salonunda toplayıp, 'dışarı bilgi sızdıranı, maaş alamadım diye laf edeni işten atarım' diye tehdit etmiştin!Bilmez misin ki, 'Ölmüş eşek kurttan korkmaz' diye bir ata sözü vardır,Ama bu kurt değil, tam çakal işi Ertan! * * * Eşin de sen de yıllardır Belediye'de çalışıyorsunuz.Bırak beş ay maaş almadan çalışmayı, bir ay karı-koca maaş almadan geçinmeyi dene de göreyim seni!Belki beş aydır o maaş vermediğin, insanların neler yaşadığını bu şekilde anlama fırsatın olur Ertan. * * * Duydum ki son Belediye Meclis Toplantısında yine İşçi maaşlarını ödemek için kredi kullanma talebin olmuş.Bunu defalarca yapıp işçi maaşlarını dağıtacağım diye kullandığın krediyi yandaş taşeron ve müteahhitlere dağıttığın için bazı meclis üyeleri sana artık güvenmiyormuş.Haydi çık milletin önünde şerefin ve namusun üzerine aldığın kredinin son kuruşuna kadar işçilerin beş aylık alacaklarını ödeyeceğine söz ver!Ha birde zannetmiyorum ama şu Belediye'de kaç tane taşeron işçisi var? bunların kaç TL alacakları var? Şeffaf Belediyecilik(!) anlayışı gereği açıkla da halk bilgi sahibi olsun.Bakalım son çektiğin kredi ile İşçi alacaklarını ödeyecek misin yoksa gariban emekçileri tehdit edip, işten mi çıkartacaksın?Ama unutma o koltuk senden öncekilere kalmadı sana da kalmayacak Ertan!Ne yaparsan öyle anılacaksın...
Ekleme Tarihi: 09 Kasım 2016 - Çarşamba

İŞÇİ HAKKI YİYEN İFLAH OLMAZ ERTAN

Kozlu'nun çok vefalı(!) AKP'li Belediye Başkanı Ertan,
Kredi çekip taşeron işçilerin maaşlarını ödediği için,
Kendisini o koltuğa oturtan AKP'li eski Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı eleştiriyordu.
Kredi mredi, Ali Bektaş hiç değilse işçi hakkı yemiyordu, işçinin parasını ödüyordu Ertan!
Sen ne yapıyorsun?
İşçi maaşlarını ödeyeceğim diye kredi çekmek için Belediye Meclisinden karar çıkartıp,
Çektiğin krediyi, yandaş müteahhit ve taşeronlara dağıtıyorsun!
Bu insanlık mı?
Bunun neresinde vicdan, neresinde ahlak?
Söylesene Ertan.
* * *
Adamlar, 1600 TL'ye sabahtan akşama, çöpün içerisinde çalışsın, bokun içerisinde çalışsın,
Beş aydır maaş alamasınlar!
Fırıncı bir ekmeği dahi veresiye vermezken, bu insanlar beş aydır çoluk çocuk evde ne yer ne içer hiç düşündün mü Ertan?
* * *
Taşeron işçi maaşları ile ilgili sıkıntıyı daha öncede yazmış, işçi arkadaşların mağduriyetini dile getirmiştik.
Sonrasında sen ne yapmıştın?
İşçileri Nikah salonunda toplayıp, 'dışarı bilgi sızdıranı, maaş alamadım diye laf edeni işten atarım' diye tehdit etmiştin!
Bilmez misin ki, 'Ölmüş eşek kurttan korkmaz' diye bir ata sözü vardır,
Ama bu kurt değil, tam çakal işi Ertan!
* * *
Eşin de sen de yıllardır Belediye'de çalışıyorsunuz.
Bırak beş ay maaş almadan çalışmayı, bir ay karı-koca maaş almadan geçinmeyi dene de göreyim seni!
Belki beş aydır o maaş vermediğin, insanların neler yaşadığını bu şekilde anlama fırsatın olur Ertan.
* * *
Duydum ki son Belediye Meclis Toplantısında yine İşçi maaşlarını ödemek için kredi kullanma talebin olmuş.
Bunu defalarca yapıp işçi maaşlarını dağıtacağım diye kullandığın krediyi yandaş taşeron ve müteahhitlere dağıttığın için bazı meclis üyeleri sana artık güvenmiyormuş.
Haydi çık milletin önünde şerefin ve namusun üzerine aldığın kredinin son kuruşuna kadar işçilerin beş aylık alacaklarını ödeyeceğine söz ver!
Ha birde zannetmiyorum ama şu Belediye'de kaç tane taşeron işçisi var? bunların kaç TL alacakları var? Şeffaf Belediyecilik(!) anlayışı gereği açıkla da halk bilgi sahibi olsun.
Bakalım son çektiğin kredi ile İşçi alacaklarını ödeyecek misin yoksa gariban emekçileri tehdit edip, işten mi çıkartacaksın?
Ama unutma o koltuk senden öncekilere kalmadı sana da kalmayacak Ertan!
Ne yaparsan öyle anılacaksın...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.