Sitenin sağında bir giydirme reklam
BALYOZ(Editörden)
Köşe Yazarı
BALYOZ(Editörden)
 

HERKES HADDİNİ BİLSİN

Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)'nın Türkiye'ye büyük korku yaratan ve kanlı biten 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kamu başta olmak üzere Devletimizin toplumun her alanında başlattığı temizlik harekatı kamuoyunda takdirle karşılanıyor. Demokrasimizi, Ulusal Birlik ve Beraberliğimizi hedef alan bu saldırıya karşı milletimizin sergilediği birlik ve beraberlik davranışı sadece ülke içerisinde değil ülke dışından da takdirle karşılandı. *** 'Kaçak Saraya Gitmem' diyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı tabandan gelebilecek tepkilere aldırış etmeden, 'Söz konusu Ülke menfaatleri ise içinde bulunduğumuz durumda böyle birşeyin hesabı yapılmaz' diyerek Cumhurbaşkanının daveti üzerine Atatürk Orman Çiftliğindeki Cumhurbaşkanlığı Sarayına tereddüt etmeden gitti. Cumhurbaşkanının liderliğinde AKP Genel Başkanı Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte içerisinden geçilen dönemde ülke çıkarları için neler yapılabilir görüş alışverişinde  bulundu ve toplantı çıkışında sağduyu, birlik ve beraberlik mesajı verdi. *** Biz Türkler kendi aramızda tartışmayı, birbirimizin kuyusunu kazmayı marifet olarak bilsek de, millet olarak en büyük özelliklerimizden biri, Ulusal Birlik ve Bütünlüğümüze kast edildiğinde bir araya gelip tek yumruk olarak kenetlenmemizdir. İşte bu dönemde en çok dikkat edilmesi gereken husus gerçekten suçlu olanlarla olmayanların iyi ayırt edilmesi, temizlik yapılmak istenirken yeni mağduriyetlere sebebiyet verilmemesidir. *** Diğer yandan bu güne kadar siyasi iktidarların hoşgörüsüne sığınarak Devlet içersinde yuvalanan, Devletin kurumlarını ele geçirerek ülkeyi bölme durumuna gelen, terör örgütü vasfına ulaşan Cemaat mensuplarından hükümet Devleti ve Ülkeyi temizlemeye çalışırken, başka cemaatlere mensup Şeriat yanlıları ellerini avuçlarını ovuşturuyorlar. Hükümetin yanında görünüp açıkça Cumhuriyet rejimine karşı düşmanlıklarını sergiliyorlar! Cumhuriyetimizin kurucusu, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve onun kurduğu Cumhuriyete sosyal medyada rahatça hakaretler ve küfürler yağdırabiliyorlar. Buradan Devletimizin yetkililerine sesleniyorum; Nasıl gerek sosyal medyada gerekse toplum yaşantısı içerisinde mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret edeni yakalayıp gerekli cezayı veriyorsanız, Cumhuriyetimizin Kurucusu birinci Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edenleri de yakalayıp, gerekli cezayı verin ki, herkes haddini bilsin!
Ekleme Tarihi: 28 Temmuz 2016 - Perşembe

HERKES HADDİNİ BİLSİN

Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)'nın Türkiye'ye büyük korku yaratan ve kanlı biten 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kamu başta olmak üzere Devletimizin toplumun her alanında başlattığı temizlik harekatı kamuoyunda takdirle karşılanıyor.

Demokrasimizi, Ulusal Birlik ve Beraberliğimizi hedef alan bu saldırıya karşı milletimizin sergilediği birlik ve beraberlik davranışı sadece ülke içerisinde değil ülke dışından da takdirle karşılandı.

***

'Kaçak Saraya Gitmem' diyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı tabandan gelebilecek tepkilere aldırış etmeden, 'Söz konusu Ülke menfaatleri ise içinde bulunduğumuz durumda böyle birşeyin hesabı yapılmaz' diyerek Cumhurbaşkanının daveti üzerine Atatürk Orman Çiftliğindeki Cumhurbaşkanlığı Sarayına tereddüt etmeden gitti.

Cumhurbaşkanının liderliğinde AKP Genel Başkanı Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte içerisinden geçilen dönemde ülke çıkarları için neler yapılabilir görüş alışverişinde  bulundu ve toplantı çıkışında sağduyu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

***

Biz Türkler kendi aramızda tartışmayı, birbirimizin kuyusunu kazmayı marifet olarak bilsek de, millet olarak en büyük özelliklerimizden biri, Ulusal Birlik ve Bütünlüğümüze kast edildiğinde bir araya gelip tek yumruk olarak kenetlenmemizdir.

İşte bu dönemde en çok dikkat edilmesi gereken husus gerçekten suçlu olanlarla olmayanların iyi ayırt edilmesi, temizlik yapılmak istenirken yeni mağduriyetlere sebebiyet verilmemesidir.

***

Diğer yandan bu güne kadar siyasi iktidarların hoşgörüsüne sığınarak Devlet içersinde yuvalanan, Devletin kurumlarını ele geçirerek ülkeyi bölme durumuna gelen, terör örgütü vasfına ulaşan Cemaat mensuplarından hükümet Devleti ve Ülkeyi temizlemeye çalışırken, başka cemaatlere mensup Şeriat yanlıları ellerini avuçlarını ovuşturuyorlar.

Hükümetin yanında görünüp açıkça Cumhuriyet rejimine karşı düşmanlıklarını sergiliyorlar!

Cumhuriyetimizin kurucusu, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve onun kurduğu Cumhuriyete sosyal medyada rahatça hakaretler ve küfürler yağdırabiliyorlar.

Buradan Devletimizin yetkililerine sesleniyorum;

Nasıl gerek sosyal medyada gerekse toplum yaşantısı içerisinde mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret edeni yakalayıp gerekli cezayı veriyorsanız, Cumhuriyetimizin Kurucusu birinci Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edenleri de yakalayıp, gerekli cezayı verin ki, herkes haddini bilsin!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.