Sitenin sağında bir giydirme reklam
BALYOZ(Editörden)
Köşe Yazarı
BALYOZ(Editörden)
 

ERDEMİR-BASIN-KAPADOKYA

Zonguldak'ın gururu, Ereğli İlçemizde kurulu, Türkiye'nin en büyük yassı saç üreticisi Ereğli Demir Çelik Fabrikaları, sosyal sorumluluk politikaları çerçevesinde, yerel basına her yıl belirli ölçüde destek sağlamaya özen gösteriyor. Bu çerçevede Erdemir'in son üç yıldır hayata geçirdiği bir uygulama var ki, tek kelimeyle 'Takdire şayan' olarak       nitelendirmemek haksızlık olur. Evet bu çerçevede Erdemir kurumsal abonesi olan gazetelerin birer temsilcisini ve Basın Meslek Örgütlerinin temsilcilerini  her yıl düzenlediği kültürel ve turistik gezilere götürüyor. Özellikle belirtmek istiyorum Erdemir'in düzenlediği bu geziler 5 yıldızlı oluyor... Erdemir Kurumsal İletişim Müdürü Harun Özdemir'in başında olduğu, Şef Cevat Bozkurt'un geziye katılan meslektaşlarımızın memnuniyeti için kılı kırk yararak her türlü ayrıntıyı hesap ettiği ekibin hazırladığı gezi programı, yıl boyu çalışma temposu ve iş stresi altında tatil yapma fırsatı bulamayan meslektaşlarımız için büyük bir fırsat  niteliği taşıyor. Geziler meslektaşlarımızın çalışma programlarına göre hafta sonuna denk gelecek şekilde Cuma akşamından başlayıp, pazar gecesi sona eriyor. Sıkıştırılmış program ve uzun otobüs yolculuğu biraz yorucu olsa da, hepimiz gezi sonunda 'Çok güzel oldu. İyi ki katılmışız' diyerek bir sonra ki seneye düzenlenecek gezinin özlemini çekiyoruz. Arada bir arızalar çıkmıyor mu? Çıkıyor elbette. Bu kadar gazetecinin bir arada olduğu bir gezide arızanın çıkmaması mucize olurdu sanırım. Ancak, Erdemir yetkilileri bu konuda da bizim birbirimize karşı olamadığımız kadar olgun, mütevazi ve hoşgörü sahibi. Ne yazık ki, eleştiriyi marifet bilen, Erdemir yetkililerinin bize karşı olduğu kadar olgun ve hoşgörü sahibi olmayan bazı arkadaşlarımız, gezi sonrası alıyor kalemi eline ya kendilerini iki gün boyunca yedirip içiren, gezdiren, en güzel mekanlarda konuk eden Erdemir yetkililerine ya da geziye katılan meslektaşlarına, sudan bahanelerle veryansın ediyor. Çok yazık... Herkes dönüp önce bir kendisine bakacak, İğneyi kendine batıracak, acıtmıyorsa çuvaldızı karşısındakine batıracak! Bir sonra düzenlenecek gezide birbirimize karşı Erdemir'in bize gösterdiği olgunluk, hoşgörü ve anlayışı birbirimize gösterebilmek temennisiyle, bir kez daha bu imkânı bize tanıyan ERDEMİR T.A.Ş yetkililerine şahsım ve meslektaşlarım adına şükranlarımızı sunuyorum.
Ekleme Tarihi: 20 Ekim 2016 - Perşembe

ERDEMİR-BASIN-KAPADOKYA

Zonguldak'ın gururu, Ereğli İlçemizde kurulu, Türkiye'nin en büyük yassı saç üreticisi Ereğli Demir Çelik Fabrikaları, sosyal sorumluluk politikaları çerçevesinde, yerel basına her yıl belirli ölçüde destek sağlamaya özen gösteriyor.

Bu çerçevede Erdemir'in son üç yıldır hayata geçirdiği bir uygulama var ki, tek kelimeyle 'Takdire şayan' olarak       nitelendirmemek haksızlık olur.

Evet bu çerçevede Erdemir kurumsal abonesi olan gazetelerin birer temsilcisini ve Basın Meslek Örgütlerinin temsilcilerini  her yıl düzenlediği kültürel ve turistik gezilere götürüyor.

Özellikle belirtmek istiyorum Erdemir'in düzenlediği bu geziler 5 yıldızlı oluyor...

Erdemir Kurumsal İletişim Müdürü Harun Özdemir'in başında olduğu, Şef Cevat Bozkurt'un geziye katılan meslektaşlarımızın memnuniyeti için kılı kırk yararak her türlü ayrıntıyı hesap ettiği ekibin hazırladığı gezi programı, yıl boyu çalışma temposu ve iş stresi altında tatil yapma fırsatı bulamayan meslektaşlarımız için büyük bir fırsat  niteliği taşıyor.

Geziler meslektaşlarımızın çalışma programlarına göre hafta sonuna denk gelecek şekilde Cuma akşamından başlayıp, pazar gecesi sona eriyor.

Sıkıştırılmış program ve uzun otobüs yolculuğu biraz yorucu olsa da, hepimiz gezi sonunda 'Çok güzel oldu. İyi ki katılmışız' diyerek bir sonra ki seneye düzenlenecek gezinin özlemini çekiyoruz.

Arada bir arızalar çıkmıyor mu?

Çıkıyor elbette.

Bu kadar gazetecinin bir arada olduğu bir gezide arızanın çıkmaması mucize olurdu sanırım.

Ancak, Erdemir yetkilileri bu konuda da bizim birbirimize karşı olamadığımız kadar olgun, mütevazi ve hoşgörü sahibi.

Ne yazık ki, eleştiriyi marifet bilen, Erdemir yetkililerinin bize karşı olduğu kadar olgun ve hoşgörü sahibi olmayan bazı arkadaşlarımız, gezi sonrası alıyor kalemi eline ya kendilerini iki gün boyunca yedirip içiren, gezdiren, en güzel mekanlarda konuk eden Erdemir yetkililerine ya da geziye katılan meslektaşlarına, sudan bahanelerle veryansın ediyor.

Çok yazık...

Herkes dönüp önce bir kendisine bakacak,

İğneyi kendine batıracak, acıtmıyorsa çuvaldızı karşısındakine batıracak!

Bir sonra düzenlenecek gezide birbirimize karşı Erdemir'in bize gösterdiği olgunluk, hoşgörü ve anlayışı birbirimize gösterebilmek temennisiyle, bir kez daha bu imkânı bize tanıyan ERDEMİR T.A.Ş yetkililerine şahsım ve meslektaşlarım adına şükranlarımızı sunuyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.