Sitenin sağında bir giydirme reklam
BALYOZ(Editörden)
Köşe Yazarı
BALYOZ(Editörden)
 

BALYOZ

  AKP’de Kongre sürecinin hızlanması ile Kozlu İlçe Başkan aday adaylarının manevraları da hareketlendi. Çeşitli kanallardan girinti yapanlar var. Bunlar mevcut İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in gitmesine kesin gözüyle bakıyorlar. Oysa ki, Belediye Başkanı ve Milletvekilleri Özdemir’in kalmasından yana. Diğer yandan Ahmet Özdemir’in de B ve C hatta D planları vardır… Bunu hesap etmiyorlar. Hesap yapanların ve alttan alta yoklama çekenlerin başında Veteriner, başkası üzerinden belediyeye taşeron işleri ve müteahhitlik hizmetleri vererek tatlı paralar kazanan Ahmet Gören var.  Ahmet Gören Sivriler eski Belediye Başkanı Selim Gören’in kardeşi. AKP Kozlu teşkilatında görev yapan Selim Gören’i Kozlu’da kaç kişi tanır bilinmez ama o Genel Başkanın yanında ağabeyi olan meslektaşı ve kankisi kanalından Ankara’da kendine kanal arıyor. Sadece oradan değil, Konyalıdan ve onun çevresinden de kanal arayan Veteriner, müteahhit, taşeron Ahmet’e bu gömlek bir numara büyük gelir. Çünkü AKP siyasetten nemalananlardan, koltuğa parasız oturup zengin kalkanlardan çok yoruldu. Peki İlçe Başkanı kim olur? Emekli Albay M.Ali Güzelkan mı? Serkan Günay mı? Abdullah Öcal mı ? Ertan Akar mı? Hepsi olabilir ama Ahmet Gören olmaz…
Ekleme Tarihi: 13 Eylül 2017 - Çarşamba

BALYOZ

 

AKP’de Kongre sürecinin hızlanması ile Kozlu İlçe Başkan aday adaylarının manevraları da hareketlendi.

Çeşitli kanallardan girinti yapanlar var.

Bunlar mevcut İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in gitmesine kesin gözüyle bakıyorlar.

Oysa ki, Belediye Başkanı ve Milletvekilleri Özdemir’in kalmasından yana.

Diğer yandan Ahmet Özdemir’in de B ve C hatta D planları vardır…

Bunu hesap etmiyorlar.

Hesap yapanların ve alttan alta yoklama çekenlerin başında Veteriner, başkası üzerinden belediyeye taşeron işleri ve müteahhitlik hizmetleri vererek tatlı paralar kazanan Ahmet Gören var.

 Ahmet Gören Sivriler eski Belediye Başkanı Selim Gören’in kardeşi.

AKP Kozlu teşkilatında görev yapan Selim Gören’i Kozlu’da kaç kişi tanır bilinmez ama o Genel Başkanın yanında ağabeyi olan meslektaşı ve kankisi kanalından Ankara’da kendine kanal arıyor.

Sadece oradan değil, Konyalıdan ve onun çevresinden de kanal arayan Veteriner, müteahhit, taşeron Ahmet’e bu gömlek bir numara büyük gelir.

Çünkü AKP siyasetten nemalananlardan, koltuğa parasız oturup zengin kalkanlardan çok yoruldu.

Peki İlçe Başkanı kim olur?

Emekli Albay M.Ali Güzelkan mı?

Serkan Günay mı?

Abdullah Öcal mı ?

Ertan Akar mı?

Hepsi olabilir ama Ahmet Gören olmaz…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.