Sitenin sağında bir giydirme reklam
BALYOZ(Editörden)
Köşe Yazarı
BALYOZ(Editörden)
 

ZONGULDAK'TAKİ YURTLAR.

Adana Aladağ'daki 11 öğrenci ile 1 eğitmenin hayatını kaybettiği yurt yangınından sonra gözler özel yurtlar, apartlar, pansiyonlar ve öğrenci evlerine çevrildi.Türkiye'yi yasa boğan acı olay bir kere daha gösterdi ki yurtlarda , pansiyonlarda ,apartlar da kalan öğrencilerimiz Allah'a emanet.Bundan dolayı ilimiz ve ilçemizdeki öğrenci velileri her an kötü bir haber gelecekmiş gibi tedirgin,her an kulakları telefonda.Şehrimizde de birçok yayın organında yıllardan beri gündeme getirilen, öğrenci yurtları ile ilgili binalarının depreme dayanıklı olup olmadığı, yangın merdivenlerinin bulunup bulunmadığı ile ilgili haber ve yetkili birimlere sözlü ve yazılı müracaatlara rağmen yetkililerin ilgisizliği adeta yeni bir faciaya zemin hazırlayıcı nitelikte.Dileriz yüreklerimizi yakan bu acı olayın ardından başta sayın Valimiz Ali Kaban olmak üzere tüm yetkililer il çapında kapsamlı bir denetim çalışması yaptırır da ileride Zonguldak'ta yaşanabilecek Adana benzeri acı olayların önüne geçilmiş olur.Bu duygu ve düşüncelerle Adana'na hayatını kaybeden evlatlarımıza ve eğitmenlerine Cenab-ı Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve ulusumuza baş sağlığı dileriz.
Ekleme Tarihi: 01 Aralık 2016 - Perşembe

ZONGULDAK'TAKİ YURTLAR.


Adana Aladağ'daki 11 öğrenci ile 1 eğitmenin hayatını kaybettiği yurt yangınından sonra gözler özel yurtlar, apartlar, pansiyonlar ve öğrenci evlerine çevrildi.
Türkiye'yi yasa boğan acı olay bir kere daha gösterdi ki yurtlarda , pansiyonlarda ,apartlar da kalan öğrencilerimiz Allah'a emanet.
Bundan dolayı ilimiz ve ilçemizdeki öğrenci velileri her an kötü bir haber gelecekmiş gibi tedirgin,her an kulakları telefonda.
Şehrimizde de birçok yayın organında yıllardan beri gündeme getirilen, öğrenci yurtları ile ilgili binalarının depreme dayanıklı olup olmadığı, yangın merdivenlerinin bulunup bulunmadığı ile ilgili haber ve yetkili birimlere sözlü ve yazılı müracaatlara rağmen yetkililerin ilgisizliği adeta yeni bir faciaya zemin hazırlayıcı nitelikte.
Dileriz yüreklerimizi yakan bu acı olayın ardından başta sayın Valimiz Ali Kaban olmak üzere tüm yetkililer il çapında kapsamlı bir denetim çalışması yaptırır da ileride Zonguldak'ta yaşanabilecek Adana benzeri acı olayların önüne geçilmiş olur.
Bu duygu ve düşüncelerle Adana'na hayatını kaybeden evlatlarımıza ve eğitmenlerine Cenab-ı Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve ulusumuza baş sağlığı dileriz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.